قرارداد کار ایزوگام ساختمان + نکات نمونه قرارداد نصب ایزوگام

قرارداد کار ایزوگام ساختمان + نکات نمونه قرارداد نصب ایزوگام

در حال حاضر ضرورت دارد تا مردم نسبت به حقوق و تکالیف قانونی خود آگاهی داشته باشند. در این راستا به منظور آشنایی کارمند یا کارگر با نکات قرارداد کار، در این مطلب قصد داریم تا قرارداد کار ایزوگام را که یکی از قرارداد کار است و مشمول مقررات قانون

در حال حاضر ضرورت دارد تا مردم نسبت به حقوق و تکالیف قانونی خود آگاهی داشته باشند. در این راستا به منظور آشنایی کارمند یا کارگر با نکات قرارداد کار، در این مطلب قصد داریم تا قرارداد کار ایزوگام را که یکی از قرارداد کار است و مشمول مقررات قانون کار می‌باشد را مورد بررسی قرار دهیم.

در این مطلب قصد داریم تا ابتدا به تعریف قراردادهای کار و سپس به مهم‌ترین نکات قرارداد کار ایزوگام و نمونه‌ای از آن بپردازیم.

چه تعریفی می‌توان از قرارداد کار ارائه داد؟

قرارداد کار به رابطه‌ای اطلاق می‌شود که به صورت کتبی یا شفاهی در مقابل دریافت حق‌السعی (شامل دستمزد و مزایای شغلی) برای مدت موقت یا مدت غیر موقت بین کارگر و کار فرما تنظیم شده باشد. این قرارداد ممکن است در حوزه‌ها و نسبت به موضوعات مختلف همانند نصب ایزوگام منعقد شود.

از منظر حقوقی قرارداد کار جزو عقود غیر تشریفاتی است. و انعقادان مستلزم جری تشریفات قانونی خاصی نمی‌باشد. همچنین به دلیل پرداخت مزد قرارداد کار ازجمله عقود معوّض است موارد کار مجانی را شامل نمی‌شود.

از نظر حقوقی و قانون کار تمامی قراردادهای کار از جمله قرارداد کار ایزوگام از نظر مدت و نوع کار به سه دسته تقسیم می‌شود که عبارتند از:

  1. قرارداد دائمی یا غیرموقت
  2. قرارداد موقت
  3. قرارداد کار معین

نکات مهم مربوط به قرارداد کار نصب ایزوگام

قرارداد کار ایزوگام که بر مبنای قانون کار منعقد می‌شوند دارای نکات مهمی است که برخی از آنها عبارتند از:

  1. اولین نکته آنست که به موجب ماده واحده قانون مربوط به تعیین عیدی و پاداش سالانه کارگران شاغل در کارگاه‌های مشمول قانون کار – مصوب ۱۳۷۰/۱۲/۶ مجلس شورای اسلامی- به ازای یک سال کار معادل شصت روز مزد ثابت/مبنا (تا سقف نود روز روزانه قانونی کارگران) به عنوان عیدی و پاداش سالانه به کارگر بایستی پرداخت شود و کار کم‌تر از یک سال تمام میزان عیدی و پاداش و سقف مربوط به نسبت محاسبه خواهد شد. در نتیجه رعایت این موضوع در قرارداد کار ایزوگام ضرورت دارد.
  2. نکته دوم مربوط به قرارداد کار آنست که وفق بند ه ماده 21 قانون کار، اگر قرارداد کار به صورت کار معین منعقد شود، با پایان کار موضوع قرارداد کار معین، این قرارداد خاتمه خواهد یافت. ضمناً وفق ماده 25 قانون کار، هیچ یک از طرفین در قرارداد کار معین، حق فسخ یکجانبه قرارداد را نخواهد داشت.
  3. نکته سوم در قرارداد کار مربوط به تعهد کارفرما به بیمه نمودن کارگر است. بدین شرح که به موجب ماده 148 قانون کار، کارفرما مکلف است کارگر را نزد سازمان تأمین اجتماعی و یا سایر دستگاه‌های بیمه گذار بیمه نماید.
  4. نکته دیگر در قرارداد کار ایزوگام آنست که در این قرارداد قید شود که چنانچه کارگر، بدون مجوز تمدید تاریخ قرارداد از سوی کارفرما، مبادرت به تأخیر اجراء کار نماید برای هر روز تأخیر پس از اتمام تاریخ قرارداد روزانه مبلغی به عنوان جریمه تأخیر از مطالبات وی کسر می‌گردد.

نمونه قرارداد کار ایزوگام به چه صورتی است؟

با توجه به اشکال مختلف قراردادهای کار تصمیم داریم در این بخش به اختصار به تبیین ساختار کلی قرارداد کار ایزوگام بپردازیم که یکی از قراردادهای کار می‌باشد که بر پایع قانون کار منعقد می‌شوند.

ماده 1- مشخصات طرفین قرارداد کار ایزوگام

1-1 کارفرما/ نماینده قانونی کارفرما

2-1 کارمند یا کارگر

ماده 2- نوع قرارداد کار (قرارداد غیرموقت یا دائمی/ قرارداد موقت یا مدت معین/ قرارداد معین/ قرارداد آزمایشی)

ماده 3- نوع کار یا حرفه یا حجم کار که کارگر به آن اشتغال می‌یابد

ماده 4- محل انجام کار

ماده 5- تاریخ انعقاد قرارداد کار

ماده 6- مدت قرارداد کار ایزوگام

ماده 7- ساعات کار

ماده 8- حق السعی

ماده 9 – ترتیبات پرداخت

ماده 10- بیمه

ماده 11- عیدی و پاداش سالانه

ماده 12- حق سنوات یا مزایای پایان کار

ماده 13- شرایط فسخ یا خاتمه قرارداد کار

ماده 15- نسخ قرارداد کار

محل امضاء و اثر انگشت کارفرما/یا نماینده قانونی ایشان

محل امضاء و اثر انگشت کارگر

بخاطر داشته باشید که اگر شما نیز در سدد انعقاد قرارداد کار هستید می‌توانید با ثبت درخواست تنظیم قرارداد فوق، قراردادی مختص خودتان در این حوزه داشته باشید.

نتیجه گیری

همانطور که می دانید عمده فعالیت‌ها و کارهایی که امروزه توسط افراد انجام می‌شوند ممکن است از طریق انعقاد قرارداد کار انجام شود و مشمول مقررات قانون کار باشند. ملاحظه نمودید که قرارداد کار ایزوگام یکی از قراردادهای کار است و مقررات و مفاد خاصی دارد فلذا اگر در این رابطه سوالی دارید می‌توانید به بخش مشاوره تلفنی مراجعه نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک‌گذاری

مشاوره تلفنی حقوقی آنلاین

برای دریافت مشاوره تخصصی خدمات حقوقی کسب‌وکارها ( تنظیم قراردادهای دو زبانه، تنظیم اوراق قضایی، دعاوی تخصصی کسب‌وکارها، مالکیت فکری، کپی‌رایت و غیره) درخواست خود را ثبت نمایید. کارشناسان ما، با شما تماس خواهند گرفت.

نظرات
ثبت نام
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی نظرات
تصویر محمد جواد جوادی

محمد جواد جوادی

محمد جواد جوادی یکی از اعضای تیم نویسندگان وینداد است که کارشناسی ارشد حقوق بین الملل از دانشگاه شهید بهشتی و همچنین کارشناسی ارشد حقوق کسب‌وکار از دانشگاه بروکسل دارد و با داشتن اطلاعات تخصصی حقوقی، مقالات کاربردی را برای مجله وینداد نوشته که در ادامه تعدادی از این مقالات را مشاهده می‌کنید.
آنچه در این مطلب خواهید خواند

نمونه قرارداد مناسب شما

مقالات مرتبط

شرایط استخدام اتباع بیگانه
مقالات قرارداد کار

شرایط استخدام اتباع بیگانه در قانون کار چیست؟

استخدام اتباع بیگانه در ایران، تحت قوانین و مقررات خاصی صورت می‌گیرد که توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تنظیم شده‌اند. این مقررات برای اطمینان از حقوق و امنیت شغلی کارگران خارجی و حفظ منافع ملی طراحی شده‌اند. مجوز کار به اتباع بیگانه تنها در صورتی اعطا می‌شود که تخصص آن‌ها در ایران موجود نباشد و کارفرما نیز ابتدا تلاش کند نیروی کار داخلی را استخدام کند. تخطی از این قوانین منجر به مجازات‌های قانونی برای کارفرما و کارگر خارجی می‌شود.

شرایط اخذ سفته ضمانتدر قرارداد کار
مقالات قرارداد کار

آیا اخذ چک و سفته در قرارداد کار قانونی است؟

در بسیاری از قراردادهای کار، کارفرمایان برای اطمینان از حسن انجام کار توسط کارگران، اقدام به اخذ چک و سفته می‌کنند. این مسئله به عنوان ضمانت حسن انجام کار شناخته می‌شود و به منظور جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از تخلفات کارگران کاربرد دارد. با این حال، سوالات و نگرانی‌های زیادی پیرامون قانونی بودن این موضوع وجود دارد.

مقالات قرارداد کار

۲۰ قانون کاربردی و نکات حقوقی قرارداد کار میان کارگر و کارفرما

تمامی قراردادهای کار بر اساس قوانین و نکات حقوقی تنظیم می‌شوند که حداکثر منافع را برای هر دو طرف تامین کنند. به‌طوری که اگر هر یک از این قوانین در قرارداد رعایت نشوند، اداره کار با در نظر گرفتن فرض قانونی حقوق کارکنان را تامین خواهد کرد.

انواع قرارداد کار
مقالات انواع قرارداد کار

انواع قرارداد کار + شرایط تنظیم و نحوه محاسبه حقوق و مزایا

قرارداد کار بین کارفرما و کارکنان تنظیم می‌‎شود که طرف دوم یعنی کارکنان می‌‎توانند کارگر و کارفرما باشند. این نوع قرارداد شامل انواع کارهای تمام وقت، پاره‎وقت، ساعتی، پورسانتی، کارمزدی و حتی آزمایشی می‌‎شود که بنا بر شرایط شغلی امکان تنظیم هر یک از آن‌‎‎ها وجود دارد. ضمن اینکه در انواع قرارداد کار علاوه‌‎بر دستمزد مزایای دیگری مثل حق بیمه، عیدی، سنوات و غیره به کارکنان تعلق می‌‎گیرد.