اشخاصی که قصد دارند شرکت با مسئولیت محدود را تشکیل دهند، باید پس از تأسیس شرکت، با تکمیل مدارک لازم برای ثبت شرکت مسئولیت محدود، اقدام به ثبت این شرکت نمایند. از جمله مدارک ثبت شرکت مسئولیت محدود میتوان به اظهارنامه و تقاضانامه اشاره کرد. این مدارک باید توسط مؤسسین شرکت تکمیل شده و بندهای لازم در آن درج گردد. در این مقاله قصد داریم تا به توضیح تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود و تفاوت این سند ثبت شرکت با اظهارنامه و ذکر مفاد آن بپردازیم. تا پایان این مقاله با ما همراه باشید و چنانچه پرسشی در این زمینه دارید، با ما در میان بگذارید.
تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود چیست؟
اگر قصد دارید شرکت مسئولیت محدود را ثبت کنید و متقاضی این امر هستید، بهموجب قانون تجارت و قانون مربوط به ثبت شرکتها باید شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود و همچنین مدارکی ازجمله اساسنامه شرکت، شرکتنامه، اظهارنامه و تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود را ارائه نمایید. تقاضانامه ثبت شرکت در واقع سندی است که مطابق با قانون تجارت مؤسسین شرکت باید تنظیم کرده و ذیل این سند باید درخواست خود مبنی بر ثبت شرکت در مرجع ثبت شرکتها را اعلام نمایید. موضوعی که باید مورد توجه قرار دهید این است که تقاضانامه، همان اظهارنامه است و در لایحه اصلاحی قانون تجارت، آن را به اظهارنامه تغییر نام داد و در باطن، این دو سند یکی هستند. از جمله مواردی که در این سند درج میشود باید به اطلاعات شرکت و اطلاعات شرکای شرکت مسئولیت محدود اشاره کرد.
در تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود چه بندهایی باید ذکر شود؟
از جمله مهمترین موارد باید به اطلاعات مربوط به شرکت و شرکای شرکت اشاره کرد، این اطلاعات عبارتاند از:
۱. نام شرکت مسئولیت محدود و نوع شرکتی که قصد ثبت آن را دارید که در اینجا، نوع شرکت مسئولیت محدود است
۲. موضوع شرکت مسئولیت محدود بهصورت مشخص و دقیق
۳. نشانی کامل مرکز اصلی شرکت به همراه کد پستی و شماره تماس و اگر شرکت مزبور شعبه داشته باشد، قید نشانی و اطلاعات شعبه شرکت
۴. اسامی شرکای شرکت مسئولیت محدود؛ اگر شرکای شرکت اشخاص حقیقی باشند، باید اطلاعاتی مانند نام، نام خانوادگی، نام پدر، محل تولد، آدرس اقامتگاه و غیره درج شود و اگر شرکای شرکت اشخاص حقوقی باشند، باید نام شخصیت حقوقی، شماره ثبت، شماره شناسه ملی، نام و نام خانوادگی نماینده شخص حقوقی و غیره در این سند نوشته شود.
۵. سرمایه شرکت و تفکیک سرمایه نقدی و غیرنقدی شرکت
۶. مدت زمان شرکت
۷. میزان سهمالشرکه هر یک از شرکای شرکت مسئولیت محدود
۸. مشخصات مدیران شرکت مسئولیت محدود و اشخاصی که حق امضا دارند
۹. ترتیب تقسیم سود شرکت
۱۰. شرایط فسخ شرکت
۱۱. زمان رسیدگی به حسابهای شرکت
۱۲. انحلال ارادی و قهری شرکت
۱۳. مشخصات بازرسان شرکت مسیولیت محدود
جمعبندی
در این مقاله به توضیح تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود پرداختیم و در ذیل آن، هر آنچه لازم است تا درباره این شرکت بدانید، بیان شد. مؤسسین شرکت مسئولیت محدود باید برای آغاز انجام فعالیت قانونی شرکت اقدام به ثبت شرکت مطابق با مقررات نحوه ثبت شرکت مسئولیت محدود نمایند. ثبت شرکت مراحل و قوانین مشخصی دارد و مؤسسین شرکت باید پیش از ورود به سامانه ثبت شرکتها، مدارک لازم را آماده کنند.
با توجه به اینکه ثبت شرکت مسئولیت محدود ضوابط و شرایط مشخصی دارد که این مقررات ممکن است کمی پیچیده و دشوار باشد، توصیه ما به شما این است که از خدمات تیم حقوقی وینداد در زمینه ثبت شرکت استفاده نمایید. همکاران ما در تیم ثبت شرکت وینداد، از ابتدا تا انتهای مراحل ثبت شرکت با شما همراه خواهند بود. این موضوع سبب میشود تا مراحل ثبت شرکت توسط اشخاصی که دانش و اطلاعات حقوقی لازم را دارند، طی شود. در صورتیکه قصد استفاده از خدمات ثبت شرکت وینداد را دارید، میتوانید با کارشناسان حقوقی و ثبتی وینداد در تماس باشید.
سؤالات متداول
تقاضانامه ثبت شرکت چیست؟
این سند اعلامیه تنظیم شرکت مسئولیت محدود است که باید به مرجع ثبت شرکتها تقدیم شود.
نحوه ثبت تقاضانامه ثبت شرکت چگونه است؟
نحوه ثبت تقاضانامه ثبت شرکت از طریق سامانه جامع ثبت شرکتها و بخش تأسیس شخصیت حقوقی این سامانه میباشد.