تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود چیست؟

تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود چیست؟

اشخاصی که قصد دارند شرکت با مسئولیت محدود را تشکیل دهند، باید پس از تأسیس شرکت، با تکمیل مدارک لازم برای ثبت شرکت مسئولیت محدود، اقدام به ثبت این شرکت نمایند. از جمله مدارک ثبت شرکت مسئولیت محدود می‌توان به اظهارنامه و تقاضانامه اشاره کرد. این مدارک باید توسط مؤسسین

اشخاصی که قصد دارند شرکت با مسئولیت محدود را تشکیل دهند، باید پس از تأسیس شرکت، با تکمیل مدارک لازم برای ثبت شرکت مسئولیت محدود، اقدام به ثبت این شرکت نمایند. از جمله مدارک ثبت شرکت مسئولیت محدود می‌توان به اظهارنامه و تقاضانامه اشاره کرد. این مدارک باید توسط مؤسسین شرکت تکمیل شده و بندهای لازم در آن درج گردد. در این مقاله قصد داریم تا به توضیح تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود و تفاوت این سند ثبت شرکت با اظهارنامه و ذکر مفاد تقاضانامه بپردازیم. تا پایان این مقاله با ما همراه باشید و چنانچه پرسشی در این زمینه دارید، با ما در میان بگذارید.

تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود چیست؟

اگر قصد دارید شرکت مسئولیت محدود را ثبت کنید و متقاضی این امر هستید، به‌موجب قانون تجارت و قانون مربوط به ثبت شرکت‌ها مدارکی ازجمله اساسنامه شرکت، شرکت‌نامه، اظهارنامه و تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود را ثبت نمایید. تقاضانامه ثبت شرکت در واقع سندی است که مطابق با قانون تجارت مؤسسین شرکت باید تنظیم کرده و ذیل این سند باید درخواست خود مبنی بر ثبت شرکت در مرجع ثبت شرکت‌ها را اعلام نمایید. موضوعی که باید مورد توجه قرار دهید این است که تقاضانامه، همان اظهارنامه است و در لایحه اصلاحی قانون تجارت، تقاضانامه به اظهارنامه تغییر نام داد و در باطن، این دو سند یکی هستند. در تقاضانامه باید اطلاعات شرکت و اطلاعات شرکای شرکت مسئولیت محدود قید گردد. در ادامه مطلب، به بررسی بندهای مندرج در تقاضانامه ثبت شرکت مسئولیت محدود خواهیم پرداخت.

در تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود چه بندهایی باید ذکر شود؟

در نمونه تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود باید اطلاعات مربوط به شرکت و شرکای شرکت درج گردد. این اطلاعات عبارت‌اند از:

1. نام شرکت مسئولیت محدود و نوع شرکتی که قصد ثبت آن را دارید که در اینجا، نوع شرکت مسئولیت محدود است

2. موضوع شرکت مسئولیت محدود به‌صورت مشخص و دقیق

3. نشانی کامل مرکز اصلی شرکت به همراه کد پستی و شماره تماس و اگر شرکت مزبور شعبه داشته باشد، قید نشانی و اطلاعات شعبه شرکت

4. اسامی شرکای شرکت مسئولیت محدود؛ اگر شرکای شرکت اشخاص حقیقی باشند، باید اطلاعاتی مانند نام، نام خانوادگی، نام پدر، محل تولد، آدرس اقامتگاه و غیره در تقاضانامه درج شود و اگر شرکای شرکت اشخاص حقوقی باشند، باید نام شخصیت حقوقی، شماره ثبت، شماره شناسه ملی، نام و نام خانوادگی نماینده شخص حقوقی و غیره در تقاضانامه نوشته شود

5. سرمایه شرکت و تفکیک سرمایه نقدی و غیرنقدی شرکت

6. مدت زمان شرکت

7. میزان سهم‌الشرکه هر یک از شرکای شرکت مسئولیت محدود

8. مشخصات مدیران شرکت مسئولیت محدود و اشخاصی که حق امضا دارند

9. ترتیب تقسیم سود شرکت

10. شرایط فسخ شرکت

11. زمان رسیدگی به حساب‌های شرکت

12. انحلال ارادی و قهری شرکت

13. مشخصات بازرسان شرکت مسیولیت محدود

جمع‌بندی تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود

در این مقاله به توضیح تقاضانامه شرکت مسئولیت محدود پرداختیم و در ذیل آن، هر آنچه لازم است تا درباره این شرکت بدانید، بیان شد. مؤسسین شرکت مسئولیت محدود باید برای آغاز انجام فعالیت قانونی شرکت اقدام به ثبت شرکت مطابق با مقررات نحوه ثبت شرکت مسئولیت محدود نمایند. ثبت شرکت مراحل و قوانین مشخصی دارد و مؤسسین شرکت باید پیش از ورود به سامانه ثبت شرکت‌ها، مدارک لازم را آماده کنند.

با توجه به اینکه ثبت شرکت مسئولیت محدود ضوابط و شرایط مشخصی دارد که این مقررات ممکن است کمی پیچیده و دشوار باشد، توصیه ما به شما این است که از خدمات تیم حقوقی وینداد در زمینه ثبت شرکت استفاده نمایید. همکاران ما در تیم ثبت شرکت وینداد، از ابتدا تا انتهای مراحل ثبت شرکت با شما همراه خواهند بود. این موضوع سبب می‌شود تا مراحل ثبت شرکت توسط اشخاصی که دانش و اطلاعات حقوقی لازم را دارند، طی شود. در صورتیکه قصد استفاده از خدمات ثبت شرکت وینداد را دارید، می‌توانید با کارشناسان حقوقی و ثبتی وینداد در تماس باشید.

سؤالات متداول

تقاضانامه ثبت شرکت چیست؟

تقاضانامه ثبت شرکت، اعلامیه تنظیم شرکت مسئولیت محدود است که باید به مرجع ثبت شرکت‌ها تقدیم شود.

نحوه ثبت تقاضانامه ثبت شرکت چگونه است؟

نحوه ثبت تقاضانامه ثبت شرکت از طریق سامانه جامع ثبت شرکت‌ها و بخش تأسیس شخصیت حقوقی این سامانه می‌باشد.

به این مطلب امتیاز دهید!
اشتراک‌گذاری

مشاوره رایگان امور ثبتی

برای دریافت مشاوره کاملا رایگان و تخصصی خدمات ثبتی (ثبت شرکت، تغییرات شرکت، انحلال شرکت، پلمپ دفاتر، ثبت برند و ثبت اختراع در ایران و بین المللی) با ما تماس بگیرید.

نظرات
ثبت نام
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی نظرات
تصویر زهرا حامد

زهرا حامد

زهرا حامد از نویسندگان حرفه‌ای وینداد است که کارشناسی حقوق را از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناسی ارشد حقوق بین‌المللی را از دانشگاه آزاد اخذ کرده و اطلاعات کاربردی و مفیدی در حوزه‌های مختلف حقوق دارد. زهرا مقالات زیادی را برای مجله وینداد نوشته که در ادامه این مقالات را می‌خوانید.
آنچه در این مطلب خواهید خواند

ارائه صفر تا صد خدمات تاسیس شرکت، تاییدیه نام، ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها و دریافت روزنامه رسمی، کاملا آنلاین و با قیمت ثابت

خدمات ثبتی وینداد

ارائه صفر تا صد خدمات تاسیس شرکت، تاییدیه نام، ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها و دریافت روزنامه رسمی، کاملا آنلاین و با قیمت ثابت

مقالات مرتبط

موضوعات مجوزی شرکت‌ها
مقالات ثبت و تغییرات شرکت

لیست کامل موضوعات نیازمند اخذ مجوز برای ثبت شرکت

ثبت شرکت نیازمند طی مراحل متعددی است که یکی از مهم‌ترین آن‌ها انتخاب و تعیین موضوع فعالیت است. این موضوع نه‌تنها بخشی از اساسنامه شرکت را تشکیل می‌دهد، بلکه باید به دقت و با توجه به قوانین و مقررات تعیین شود. در بسیاری از موارد، موضوعات فعالیت شرکت‌ها نیازمند اخذ مجوزهای خاصی از مراجع ذی‌ربط هستند. برخی از حوزه‌های فعالیتی که معمولاً نیاز به اخذ مجوز دارند شامل پیمانکاری، خدماتی، تولیدی، بازرگانی و غیره هستند.

انواع مجامع عمومی در شرکت‌ها
مقالات ثبت و تغییرات شرکت

انواع مجامع عمومی شرکت‌ها چیست؟ | وظایف و صلاحیت‌ها

در تمامی شرکت‌های تجاری برای تصمیم‌گیری در امور مختلف، مجامعی تشکیل می‌شود که انواع آن‌ها، نحوه تشکیل، صلاحیت‌ تصمیم‌گیری و وظایف و اختیارات هر یک به‌طور کامل مشخص شده است. مجامع شرکت‌ها شامل مجمع عمومی موسس، مجمع عمومی عادی و مجمع عمومی فوق‌العاده هستند.

صورتجلسه افزایش سرمایه شرکت
مقالات ثبت و تغییرات شرکت

نحوه تنظیم صورتجلسه افزایش سرمایه در شرکت

افزایش سرمایه در شرکت‌های تجاری به منظور توسعه فعالیت‌های شرکت انجام می‌شود که باید به عنوان یکی از تغییرات شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت برسد چرا که سرمایه ثبتی در ابتدای تاسیس در اساسنامه درج شده و این مورد باعث تغییر اساسنامه خواهد شد.

ثبت موسسه حسابرسی
مقالات ثبت موسسه غیرتجاری

شرایط و مراحل ثبت موسسه حسابرسی

موسسه حسابرسی یکی از رایج ترین انواع موضوعات برای ثبت موسسه است که نیاز به دریافت مجوز از جامعه حسابرسان رسمی ایران دارد. ضمن اینکه موسسین باید شرایطی مثل سابقه تحصیلی و سابقه کار مرتبط را برای دریافت مجوز و ثبت موسسه احراز کنند.