ثبت شرکت در ترکیه + قوانین و مدارک لازم

ثبت شرکت در ترکیه + قوانین و مدارک لازم

یکی از مهمترین مسایلی که امروزه میان مردم رایج شده است عبارت است از چگونگی ثبت شرکت در ترکیه، اما دلیل این چیست؟ جمهوری ترکیه کشوری آسیایی اروپایی است که در جنوب غربی آسیا و جنوب شرقی اروپا بوده و در حدود ۹۷% از این کشور در قاره آسیا و

یکی از مهمترین مسایلی که امروزه میان مردم رایج شده است عبارت است از چگونگی ثبت شرکت در ترکیه، اما دلیل این چیست؟

جمهوری ترکیه کشوری آسیایی اروپایی است که در جنوب غربی آسیا و جنوب شرقی اروپا بوده و در حدود ۹۷% از این کشور در قاره آسیا و ۳% از آن در قاره اروپا قرار دارد.

یکی از علل تمایل افراد بر ثبت شرکت در ترکیه به دلیل آن است که می‌توان پس از ثبت نمودن شرکت در ترکیه و اخذ اجازه کار، اقدام به اخذ اقامت از کشور ترکیه نمود.

البته در ابتدا شما یک اقامت موقت شش ماهه دریافت می‌کنید که در این مدت و بعد از اخذ اجازه کار از وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه، قادر به اخذ اقامت یک ساله می‌شوید و بعد از پایان این یک سال دوبار دیگر به مدت دو سال این اقامت تمدید خواهد شد.

از این رو افراد زیادی به سرمایه گذاری و ثبت شرکت در این کشور علاقه نشان داده‌اند لکن باید در نظر داشت که قبل از سرمایه گذاری و ثبت شرکت در یک حوزه و منطقه می‌بایست که نسبت به شرایط اقتصادی آن اطلاعات کاملی را دریافت نماییم.

نکته حائز اهمیت آن است که سازمان اطلاعاتی آمریکا، ترکیه را جزو کشورهای توسعه یافته دسته بندی کرده است و ترکیه جزو ۲۰ کشور برتر صنعتی جهان شناخته شده است.

از این رو ما در این مطلب برانیم تا به بیان مزایای ثبت شرکت در این کشور و مراحل آن بپردازیم. پس همراه ما باشید.

مزایای ثبت شرکت در ترکیه

۱- شما می‌توانید از طریق ثبت شرکت در ترکیه به ده‌ها کشور مختلف جهان سفر نمایید.

۲- اقامت ترکیه را به راحتی، در صورت فعال بودن شرکت، می‌توانید دریافت کنید.

۳- باتوجه به اینکه ارزش پول ترکیه و ایران بسیار نزدیک است، در نتیجه برای هزینه‌های زندگی و یا نگهداری شرکت مصائب کشورهای عربی و یا اروپایی را نخواهید داشت.

۴- در ترکیه سفرهزینه ثابت و مالیات بر اساس درآمد شرکت وجود ندارد که یکی از مزایای مهم ثبت شرکت در ترکیه به حساب می‌آید.

۵ -در ترکیه شما برای داشتن شرکت، نیازی به داشتن شریک ترک نیستید.

نکته:

توجه داشته باشید که اکثر شرکت‌هایی که در قانون تجارت ایران قابل ثبت هستند در کشور ترکیه نیز قابل ثبت می‌باشند و تفاوت‌های آن جرئی و اندک می‌باشد البته محبوب‌ترین و قابل قبول‌ترین انواع شرکت که به  ترتیب ۱-شرکت با مسئولیت محدود و ۲-شرکت سهامی خاص می‌باشد.

مراحل ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه دارای مراحل متعددی است که به ترتیب عبارتند از:

۱-مشخص کردن محل/شهر شرکت

۲-تنظیم اساسنامه شرکت

۳-دریافت فرم‌های ثبت شرکت در ترکیه

۴-گرفتن شماره مالیاتی از اداره دارایی ترکیه

۵-گرفتن تأییدیه اساسنامه شرکت از دفترخانه رسمی ترکیه

۶-ثبت شرکت در اتاق بازرگانی ترکیه

۷-چاپ روزنامه رسمی

۸-گرفتن تأییدیه وکالت نامه و نمونه امضا از دفترخانه رسمی ترکیه

۹-تنظیم فرم اداره دارایی ترکیه

۱۰ مراجعه به اداره دارایی ترکیه و تحویل فرم مرحله قبل برای بررسی و تأیید این فرم و آدرس دفتر شرکت توسط اداره مذکور

۱۱-سپس در این مرحله بازرسان اداره دارایی به آدرس شما مراجعه می‌کنند (جهت تأیید آدرس)

۱۲-گرفتن شماره مالیاتی شرکت بعد از تأیید و بررسی نهایی

۱۳-گرفتن کارت بازرگانی

۱۴-تصدیق دفاتر حسابداری

۱۵-افتتاح حساب بانکی برای شرکت

۱۶-معرفی کردن یک مشاور مالی رسمی

برای ثبت شرکت چه مدارکی مورد نیاز است؟

۱-اصل پاسپورت تمامی شرکاء

به خاطر داشته باشید که پاسپورت‌ها می‌بایست بیش از ۶ ماه اعتبار داشته باشند.

۲-دو قطعه عکس رنگی با زمینه روشن در ابعاد ۴ * ۳

۳-چند نام انتخابی مناسب برای شرکت

۴-زمینه فعالیت شرکت در ترکیه که در اساسنامه درج گردیده است.

۵-تعیین نمودن درصد سهام هر یک از شرکای شرکت.

۶-تعیین مدیر شرکت

سخن آخر

در نهایت باید بیان نمود که ترکیه در سال‌های اخیر رشد فوق العاده ای در زمینه‌های اقتصادی داشته است و از این رو می‌توان در این کشور سرمایه گذاری نمود و از مزایای فوق الذکر بهره مند شد.

قوانین ثبت شرکت در این کشور بسیار شبیه قوانین ثبت شرکت در ایران بوده و از این رو تجار بسیار تمایل به آن دارند. البته باید در نظر داشت که اختلافات جزیی نیز وجود دارد.

مراحل ثبت شرکت در کشور ترکیه در ۱۶ مرحله داشته و تقریباً به مدت ۵ روز به طول می‌انجامد. در آخر بخاطر داشته باشید که شما برای ثبت شرکت در ترکیه احتیاجی به داشتن اقامت این کشور ندارید.

درصورتی که نسبت به ثبت شرکت در کشور ترکیه و مراحل آن سؤال و یا ابهامی دارید، می‌توانید با بخش مشاوره تلفنی وینداد ارتباط برقرار نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک‌گذاری

مشاوره رایگان امور ثبتی

برای دریافت مشاوره کاملا رایگان و تخصصی خدمات ثبتی (ثبت شرکت، تغییرات شرکت، انحلال شرکت، پلمپ دفاتر، ثبت برند و ثبت اختراع در ایران و بین المللی) با ما تماس بگیرید.

نظرات
ثبت نام
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی نظرات
تصویر فاطمه محمدی

فاطمه محمدی

فاطمه محمدی یکی از نویسندگان خوب وینداد است که کارشناسی حقوق از دانشگاه ISU ترکیه و کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین‌الملل خود را از دانشگاه بروکسل اخذ کرده و محتواهای کاربردی در امور ثبتی، حقوقی و مالکیت فکری به زبان ساده و کاربردی برای مجله وینداد نوشته که در ادامه می‌توانید تعدادی از این محتواها را بخوانید.
آنچه در این مطلب خواهید خواند

ارائه صفر تا صد خدمات تاسیس شرکت، تاییدیه نام، ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها و دریافت روزنامه رسمی، کاملا آنلاین و با قیمت ثابت

خدمات ثبتی وینداد

ارائه صفر تا صد خدمات تاسیس شرکت، تاییدیه نام، ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها و دریافت روزنامه رسمی، کاملا آنلاین و با قیمت ثابت

مقالات مرتبط

موضوعات مجوزی شرکت‌ها
مقالات ثبت و تغییرات شرکت

لیست کامل موضوعات نیازمند اخذ مجوز برای ثبت شرکت

ثبت شرکت نیازمند طی مراحل متعددی است که یکی از مهم‌ترین آن‌ها انتخاب و تعیین موضوع فعالیت است. این موضوع نه‌تنها بخشی از اساسنامه شرکت را تشکیل می‌دهد، بلکه باید به دقت و با توجه به قوانین و مقررات تعیین شود. در بسیاری از موارد، موضوعات فعالیت شرکت‌ها نیازمند اخذ مجوزهای خاصی از مراجع ذی‌ربط هستند. برخی از حوزه‌های فعالیتی که معمولاً نیاز به اخذ مجوز دارند شامل پیمانکاری، خدماتی، تولیدی، بازرگانی و غیره هستند.

انواع مجامع عمومی در شرکت‌ها
مقالات ثبت و تغییرات شرکت

انواع مجامع عمومی شرکت‌ها چیست؟ | وظایف و صلاحیت‌ها

در تمامی شرکت‌های تجاری برای تصمیم‌گیری در امور مختلف، مجامعی تشکیل می‌شود که انواع آن‌ها، نحوه تشکیل، صلاحیت‌ تصمیم‌گیری و وظایف و اختیارات هر یک به‌طور کامل مشخص شده است. مجامع شرکت‌ها شامل مجمع عمومی موسس، مجمع عمومی عادی و مجمع عمومی فوق‌العاده هستند.

صورتجلسه افزایش سرمایه شرکت
مقالات ثبت و تغییرات شرکت

نحوه تنظیم صورتجلسه افزایش سرمایه در شرکت

افزایش سرمایه در شرکت‌های تجاری به منظور توسعه فعالیت‌های شرکت انجام می‌شود که باید به عنوان یکی از تغییرات شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت برسد چرا که سرمایه ثبتی در ابتدای تاسیس در اساسنامه درج شده و این مورد باعث تغییر اساسنامه خواهد شد.

ثبت موسسه حسابرسی
مقالات ثبت موسسه غیرتجاری

شرایط و مراحل ثبت موسسه حسابرسی

موسسه حسابرسی یکی از رایج ترین انواع موضوعات برای ثبت موسسه است که نیاز به دریافت مجوز از جامعه حسابرسان رسمی ایران دارد. ضمن اینکه موسسین باید شرایطی مثل سابقه تحصیلی و سابقه کار مرتبط را برای دریافت مجوز و ثبت موسسه احراز کنند.