قرارداد اجاره باشگاه ورزشی + نکات مهم آن

قرارداد اجاره باشگاه ورزشی + نکات مهم آن

مربیان و ورزشکاران زیادی در سطح شهر‌ها هستند که امکان خرید یا راه‌اندازی سالن‌ها و باشگاه‌های ورزشی را ندارند. آنها ترجیح می‌دهند با تنظیم یک قرارداد اجاره باشگاه ورزشی این سالن‌ها را برای مدتی اجاره کنند و از منافع آن استفاده کنند. اجاره این سالن‌ها بسته به کاربری آن ها بسیار متفاوت است و هرکدام […]

مربیان و ورزشکاران زیادی در سطح شهر‌ها هستند که امکان خرید یا راه‌اندازی سالن‌ها و باشگاه‌های ورزشی را ندارند. آنها ترجیح می‌دهند با تنظیم یک قرارداد اجاره باشگاه ورزشی این سالن‌ها را برای مدتی اجاره کنند و از منافع آن استفاده کنند. اجاره این سالن‌ها بسته به کاربری آن ها بسیار متفاوت است و هرکدام نکات حقوقی و فنی خاص خود را دارد. در اینجا به چند مورد از نکات مهم و مشترک قرارداد اجاره این سالن‌ها می‌پردازیم.  چنانچه نیاز به راهنمایی داشتید از مشاوره تخصصی وینداد کمک بگیرید.

قرارداد اجاره باشگاه ورزشی چه کاربردی دارد؟

سالن‌های ورزشی قابلیت‌های بسیاری دارند و برای رشته‌های مختلف ورزشی کاربرد دارند. معمولا در باشگاه‌ها،هر رشته ورزشی ساعات مخصوص به خود را دارد تا ورزشکاران رشته‌های مختلف باعث اخلال در کار یکدیگر نشوند. باشگاه‌های ورزشی یا به صورت خصوصی و شخصی اداره می‌شوند یا به صورت دولتی. در باشگاه‌های خصوصی در مواردی مالک تمامی باشگاه را در اختیار دیگری می‌گذارد تا از منافع باشگاه استفاده کند. در باشگاه‌های دولتی اما اغلب سانس‌های ورزشی به مربیان و ورزشکار‌ها اجاره داده می‌شود که امری متداول است.

قرارداد اجاره باشگاه ورزشی هموارد موارد جزئی و مهم بسیاری داشته‌است. از جمله اجاره باشگاه با وسایل یا بدون آن، تعداد وسایل، بدون مربی یا به همراه مربی، ساعات کار، مدارک مربیان و … از موارد مهم این قرارداد است.

در صورتی که بخواهید مدیریت باشگاه را نیز به شخص ثالث بسپارید می‌توانید مطلب قرارداد مدیریت باشگاه ورزشی را مطالعه کنید.

نکات مهم قرارداد اجاره باشگاه ورزشی چیست؟

قراداد اجاره باشگاه ورزشی همان طور که از نامش پیداست، نوعی قرارداد اجاره محسوب می‌شود.  براساس ماده 466 قانون مدنی، اجاره توافقی است که به واسطه آن، مستاجر (شخصی که تقاضا دارد باشگاه را اجاره کند) می‌تواند از منافع مال اجاره (باشگاه) استفاده کند.

مشخصات طرفین قرارداد

در این بند باید مشخصات صاحب باشگاه یا کسی که از طرف مالک اجازه اجاره دادن دارد و مستاجر این قرارداد باید به طور مشخص ذکر شود. چنانچه قرارداد در این مورد چند مستاجر داشته باشد باید مشخصات هریک از آنها به طور مشخص درج شود. اگر اشخاص حقوقی بودند، نام شرکت و یا چنانچه باشگاه دولتی بود نام نماینده آن یا وکلای آنها نیز درج شود.

همچنین اهمیت دارد که مشخصات کامل باشگاه مثل امکانات، متراژ، نشانی و … در این بند یا بندی مستقل درج شود. اگر مستاجر حق استفاده از قسمت مشخصی از باشگاه را ندارد باید به صورت دقیق و بدون ابهام توضیح داده‌شود.همچنین مشخصات مربی یا مربیان شامل نام و نشانی، شماره ملی، مدارک آنها و نوع مدرک و… اهمیت زیادی دارد.

موضوع قرارداد

هرچند موضوع این قرارداد به طور کلی اجاره ورزشگاه است، اما گاهی سالن ورزشی برای فعالیت‌های بخصوصی اجاره داده می‌شود و مالک درنظر دارد تنها آن فعالیت در باشگاه انجام گیرد. برای مثال مالک باشگاه تنها برای آموزش یوگا باشگاه را اجاره داده و مستاجر را از انجام سایر فعالیت‌های ورزشی منع کرده‌است.

علاوه بر این، در برخی موارد باشگاه به همراه وسایل آن اجاره داده می‌شود، همانند دستگاه‌ها، آینه‌ها، وسایل مخصوص و … .تمامی مواردی که در سالن موجود است باید صورت برداری شود و در مورد وضعیت آنها در زمان شروع اجاره توضیح داده شود.

مدت قرارداد

مدت در قرارداد‌های اجاره همواره موضوع مهمی بوده‌است. باید تعیین شود که مستاجر تا چه مدت تصمیم دارد از باشگاه استفاده ‌کند. در قرارداد اجاره باشگاه مربی می‌تواند ذکر کند که چه ساعاتی در هفته را برای انجام فعالیت ورزشی خود نیاز دارد. در مواردی نیز شخص باشگاه را به طور کامل و برای مدت یکسال اجاره کرده و با مربیان قرارداد همکاری تنظیم می‌کند.

در متن قرارداد باید تاریخ دقیق شروع و پایان اجاره مشخص شود و طرفین نسبت به آن متعهد باشند. مالک باشگاه تا پایان مدت اجاره نمی‌تواند به محل اجاره داده، رجوع کند و مانع از استفاده مستاجر از آن شود.

مبلغ قرارداد

مبلغ قرارداد اجاره باشگاه ورزشی به عوامل مختلفی بستگی دارد. متراژ باشگاه، امکانات آن، نزدیکی محل باشگاه به مکان‌های ورزشی مهم و در مرکز شهر بودن، نوع فعالیت باشگاه و… از جمله مواردی است که مبلغ این قرارداد را تعیین می‌کند. بهتر است در این بند نحوه پرداخت مبلغ را نیز ذکر کنید. اینکه چه مقدار مبلغ به عنوان ودیعه و چه مقدار از آن ماهانه پرداخت می‌شود از موارد مهم این بند است.

تعهدات مستاجر باشگاه

مستاجر باشگاه می‌تواند مربی باشد یا صرفا یک مدیر، در هرصورت متعهد است که از سالن اجاره داده شده تنها برای انجام فعالیت‌های توافق شده با مالک استفاده کند. رعایت تعرفه‌های باشگاه،انجام ندادن فعالیت‌های ممنوعه، حسن رفتار با مشتریان و… از جمله تعهدات مرتبط با این موضوع هستند.

در نهایت به این نکته نیز توجه داشته باشید که می‌توانید با فردی شریک شوید و در این راستا از قرارداد شراکت باشگاه ورزشی استفاده کنید. ثبت شرکت ورزشی نیز گزینه دیگری است که برای تاسیس باشگاه قابل بررسی است.

نیاز به تنظیم قرارد‌اد اجاره سالن آرایشگاه دارید؟

با توجه به شرایط اقتصادی فعلی و دشواری راه‌اندازی کسب‌وکارها ،قرارداد اجاره باشگاه ورزشی، قرارداد رایجی به حساب می‌آید. به همین خاطر تنظیم این دسته قراردادها نیز اهمیتی زیادی پیدا کرده است.

نباید فراموش کرد که هر زمانی که نیاز به ورود نهاد حقوق به روابط کاری وجود دارد، باید حساسیت و دقت زیادی به خرج داد. بنابراین هرگز استفاده از دانش حقوقی کارشناسان تنظیم قراردا‌د را در این مسیر دست‌کم نگیرید.

وینداد با داشتن گروهی از مشاوران حقوقی ویندادمطلع و وکلای امور قراردادها، آماده ارائه مشاوره و سایر خدمات مرتبط با تنظیم قرارداد اجاره در خدمت شما است.

 

1/5 - (1 امتیاز)
اشتراک‌گذاری
نظرات
ثبت نام
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی نظرات
آنچه در این مطلب خواهید خواند

بعد از ثبت درخواست، کارشناسان حقوقی با شما تماس می‌گیرند تا پس از شنیدن انتظارات شما، جزئیات قرارداد مورد نظرتان را در بندهای قرارداد بیاورند.

قرارداد مناسب شما

بعد از ثبت درخواست، کارشناسان حقوقی با شما تماس می‌گیرند تا پس از شنیدن انتظارات شما، جزئیات قرارداد مورد نظرتان را در بندهای قرارداد بیاورند.

مقالات مرتبط

نمونه قرارداد اجاره آموزشگاه
مقالات قرارداد اجاره

نحوه تنظیم قرارداد اجاره آموزشگاه

یکی از قراردادهایی که بین افراد رواج زیادی دارد قرارداد اجاره آموزشگاه است به این خاطر که افرادی که یک تخصص خاصی دارند سعی می‌کنند