قرارداد پیمانکاری جدول گذاری

نمونه قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری + چک لیست عملیات در قرارداد

اجرای عملیات جدول‌گذاری با هدف تفکیک میان محدوده خیابان اصلی و فرعی و پیاده‌روها و فضای سبز و همچنین جمع‌آوری آب‌های سطحی انجام می‌شود. جدول‌گذاری عموماً از طریق انعقاد قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری صورت می‌گیرد. در این مطلب مهم‌ترین ارکان قرارداد مذکور و نکات حقوقی آن و همچنین چک لیست عملیات

اجرای عملیات جدول‌گذاری با هدف تفکیک میان محدوده خیابان اصلی و فرعی و پیاده‌روها و فضای سبز و همچنین جمع‌آوری آب‌های سطحی انجام می‌شود. جدول‌گذاری عموماً از طریق انعقاد قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری صورت می‌گیرد.

در این مطلب مهم‌ترین ارکان قرارداد مذکور و نکات حقوقی آن و همچنین چک لیست عملیات اجرایی جدول‌گذاری مورد توجه قرار می‌گیرد.

نمونه قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری

  1. مشخصات طرفین قرارداد
  2.  مشخصات کارفرما
  3.  مشخصات پیمانکار
  4. موضوع قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری و محل انجام آن
  5. محاسبات و مشخصات فنی پروژه
  6. هزینه قرارداد (به تفکیک و کلی)
  7. شرایط پرداخت
  8. اسناد و مدارک پیمان
  9. مدت انجام موضوع قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری
  10. ضمانت اجرای دیرکرد طرفین در انجام پروژه
  11. ترتیبات نظارت بر عملکرد پیمانکار
  12. تجهیز و برچیدن کارگاه محل پروژه
  13. نگهداری از درصد پیشرفت پروژه و مصالح کار
  14. تعهدات پیمانکار
  15. تعهدات کارفرما
  16. ضمانت حسن اجرای تعهدات از سوی پیمانکار
  17. دستگاه نظارت
  18. مالیات پروژه
  19. موارد فسخ قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری
  20. اختلافات ناشی از قرارداد
  21. موارد متفرقه
  22. نُسخ قرارداد

امضاء و اثرانگشت کارفرما/ یا نماینده قانونی ایشان

امضاء و اثرانگشت پیمانکار/ یا نماینده قانونی ایشان

به خاطر داشته باشید که اگر شما نیز در صدد انعقاد قرارداد فوق هستید، می‌توانید از نمونه قرارداد پیمانکاری محوطه‌سازی استفاده کنید.

چک لیست عملیات در قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری

به منظور انجام و اجرای عملیات جدول‌گذاری ضرورت دارد تا علاوه بر رعایت نکات حقوقی، نکات فنی و تخصصی نیز رعایت شود. در این بخش مهم‌ترین مواردی که باید در اجرای عملیات جدول‌گذاری رعایت نمود اشاره شده است.

۱-پیاده کردن نقشه و تعیین مسیر و رقوم و شیب

۲- لوله کشی، کابل کشی و یا غالف گذاری تاسیسات در محل تقاطع‌ها

۳- کنترل کیفیت، ابعاد و سطح جداول ارسالی

۴- عملیات خاکی و تراکم تا حد ۹۰ درصد جهت رسیدن به کد زیربتن

۵- اجرای بتن مگر زیر جداول در محل موردنظر طبق مشخصات فنی

۶-کنترل شیب بتن مگر با نقشه‌های اجرایی

۷- اجرای جداول بصورت ریسمانی در محل و فواصل مشخص

۸- اجرای ماهیچه پشت جداول و کنترل عیارطبق دستورکار

۹- کنترل شیب عرضی پیاده روها و مجرای هدایت آب به جوی

۱۰- پیش‌بینی محل پل‌ها، روگذرها، دراپ ها در صورت وجود به موجب قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری

۱۱- کنترل لیسه‌ای و شیب کف‌جوی‌ها

۱۲- بندکشی جداول و تأمین رطوبت الزم طبق دستورکار

۱۳- اجرای لایه ساب بیس و بیس در ضخامت‌های ۱۹ سانتی و تراکم موردنظر

۱۴- کنترل شیب عرضی پیاده‌رو

۱۵- پاکسازی و حمل مصالح مازاد

نکات مهم قراردادی که توجه به آنها اهمیت دارد !

نکته اول – یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که درج آن در قرارداد ضرورت دارد، پیش بینی بخشی در خصوص ضمانت اجرای تأخیر در اجرای تعهدات قراردادی است.

به عنوان نمونه می‌توانید در قرارداد درج نمایید که چنانچه پیمانکار، بدون مجوز تمدید تاریخ قرارداد از سوی کارفرما، مبادرت به تأخیر اجراء کار نماید برای هر روز تأخیر پس از اتمام تاریخ قرارداد روزانه ………….. ریال به عنوان جریمه تأخیر از مطالبات پیمانکار کسر می‌گردد. در مقابل هرگاه کارفرما به نحوی موجب تأخیر عملیات اجرایی پروژه شود با تأیید سرپرست کارگاه به همان نسبت به مدت اجرای قرارداد افزوده خواهد شد.

نکته دوم – دومین موضوع حائز اهمیت در قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری آنست که شخصی به عنوان مسئول تجهیز کارگاه انتخاب شود.

با این توضیح که این شخص هزینه‌های مربوط به تجهیز و برچیدن کارگاه با توافق طرفین را بر عهده داشته و  ایشان می‌بایست کارگاه را به نحوی مناسب تجهیز نماید که شروع و ادامه کار تا تحویل موقت، بدون وقفه و با کیفیت لازم انجام پذیرد.

همچنین این شخص در پایان کار، ایشان باید نسبت به تخریب و خارج نمودن مواد حاصل از تخریب، اقدام نماید، مصالح بازیافتی از تخریب متعلق به وی است .

نکته سوم – عرفا در قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری درج می‌شود که پیمانکار موظف است از درصد پیشرفت پروژه و همچنین مصالحی که در صورت وضعیت منظور می‌شود اعم از آنچه که در کارگاه و یا در خارج از آن در انبارها و غیره باشد متعلق به کارفرما بوده به نحو مقتضی نگهداری نماید و در صورت فقدان خسارت وارده را جبران نماید.

نکته چهارم – مورد دیگری که توجه به آن در حین تنظیم این قرارداد مهم است آنست که پیمانکار ملزم به تهیه تجهیزات و ماشین آلات لازم برای اجرای عملیات جدول‌گذاری است. این وسایل و تجهیزات از قبیل ویبراتور، خلاطه، قالب فلزی، کامیون کمپرسی، کاتر است.

نکته پنجم – وفق قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری پیمانکار موظف به اجرای صحیح و بدون نقص پروژه مطابق با نقشه و دستورالعمل‌های مربوطه می‌باشد و چنانچه مغایرتی در نقشه شاهد بود، بلادرنگ کارفرما را در جریان امر قرار دهد تا نسبت به رفع آن اقدام گردد.

نکته ششم – بر مبنای این قرارداد در کلیه مراحل بتن ریزی باید تمامی موارد مندرج در آیین نامه بتن ایران از جمله طرح اختلاط بتن، متراکم نمودن با ویبراتور و عمل آوری آن صورت پذیرد.

نکته هفتم – به موجب قرارداد فوق پیمانکار در چارچوب مقررات و دستورالعمل‌های حفاظت فنی و بهداشت کار، مسئول خسارت‌های وارده به شخص ثالث در محوطه کارگاه می‌باشد، و کارفرما از این بابت هیچ گونه مسئولیتی ندارد. کارفرما و مهندس ناظر قادرند در صورت مشاهده عدم رعایت نکات ایمنی و دستورالعمل‌های حفاظت فنی و بهداشت کار، دستور توقف بخشی از کار را که دارای ایمنی لازم نیست را تا برقراری ایمنی مجدد مطابق با دستورالعمل‌های صادر نماید.

جمع‌بندی

عملیات اجرایی جدول‌گذاری از طریق انعقاد قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری صورت می‌گیرد.

این قرارداد از مهم‌ترین قراردادهای پیمانکاری است که به منظور تقسیم فضای خیابان و پیاده رو یا فضای سبز منعقد می‌شود.

اگر در تهیه قرارداد پیمانکاری جدول‌گذاری یا مرور اسناد قانونی به کمک نیاز دارید می‌توانید با کارشناسان حقوقی ما تماس بگیرید یا فرم درخواست تنظیم قرارداد را در این صفحه پر کنید.

۴.۵/۵ - (۲ امتیاز)
اشتراک‌گذاری
نظرات
ثبت نام
Notify of
guest

0 Comments
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین امتیاز
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی نظرات
تصویر محمد جواد جوادی

محمد جواد جوادی

محمد جواد جوادی یکی از اعضای تیم نویسندگان وینداد است که کارشناسی ارشد حقوق بین الملل از دانشگاه شهید بهشتی و همچنین کارشناسی ارشد حقوق کسب‌وکار از دانشگاه بروکسل دارد و با داشتن اطلاعات تخصصی حقوقی، مقالات کاربردی را برای مجله وینداد نوشته که در ادامه تعدادی از این مقالات را مشاهده می‌کنید.

قرارداد مناسب برای شما