قرارداد محرمانگی و عدم رقابت دو جانبه (NCND) قرارداد محرمانگی و عدم رقابت دو جانبه (NCND)
  • لوگوی وینداد بر روی صفحات قرارداد درج نشده است.

قرارداد محرمانگی و عدم رقابت دو جانبه (NCND)

  1. مناسب برای: تمام اشخاص حقیقی و حقوقی
  2. فرمت فایل: pdf ,word
  3. تعداد صفحات: 6
  4. ابعاد صفحات: A4
  5. تاریخ بروزرسانی: 14 فروردین 1403

قرارداد محرمانگی و عدم رقابت دو جانبه چیست؟ 

این قرارداد علاوه بر تعهد محرمانگی، دارای بندی جداگانه مبنی بر تعهد عدم رقابت میان طرفین نیز می باشد. در برخی موارد، تجار و بازرگانان از این موضوع نگران هستند که شریک و طرف معامله آنها به اطلاعات مشتریان دسترسی پیدا کرده و آنان را از زنجیره خرید و فروش حذف کنند و خود مستقیما با مشتریان بالقوه وارد مذاکره و انعقاد قرارداد گردند. به منظور جلوگیری از این موضوع و حفظ منافع طرفین، بندی مبنی بر عدم رقابت در قرارداد گنجانده می شود.

تفاوت قرارداد محرمانگی یک جانبه با دو جانبه در چیست؟

دو نوع توافق نامه محرمانگی داریم، یک جانبه و دو جانبه. توافق یک جانبه شایع تر است. در توافق یک جانبه، یک طرف اطلاعات تجاری را به طرف دیگر افشا می‌کند و طرف مقابل، قبول می‌کند که این اطلاعات را افشا نکند. در توافق دو جانبه، طرفین قبول می‌کنند که اطلاعات یکدیگر را به اشتراک نگذارند. به طور کلی زمانی از این نوع توافق (دوجانبه) استفاده می‌شود که دو طرف تجاری اطلاعات محرمانه را به اشتراک گذاشته باشند.

ضمانت اجرای نقض قرارداد محرمانگی چیست؟

ضمانت اجراهای گوناگونی را می توان برای نقض تعهدات طرف خاطی در قراردادهای عدم افشا اطلاعات پیش بینی نمود. ولی بهترین روش تعیین مبلغی مقطوع است در صورت اثبات نقض، طرف خاطی باید مبلغ مذکور را در وجه طرف مقابل پرداخت نماید.

نام‌های دیگر قرارداد محرمانگی و عدم رقابت دو جانبه

قرارداد عدم افشا اطلاعات دو جانبه، عدم رقابت دو جانبه ، قرارداد NDA دو جانبه، قرارداد NCND

ارسال نظر:
سوالات متداول

بله. قرارداد شما قابل ویرایش است و می‌توانید پس از دریافت آن باتوجه به توافقات بین خود و طرف مقابل بندهای قرارداد را شخصی‌سازی کنید!

در این مورد، شما می‌توانید بعد از دانلود نمونه قرارداد، درخواست مشاوره را در صفحه‌ مشاوره با کارشناسان حقوقی ثبت کنید تا کارشناسان ما طی جلسه‌ای تمامی بند‌های قرارداد را برای شما بررسی کنند.