مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سهیل فرجام

آدرس محل کسب

سلام برای دریافت کد مالیاتی ادرس محل کسب را می خواهد برای فروشگاه های اینترنتی که کسب و کار حضوری ندارند چکار باید کرد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهدی امیری

سوال در مورد مالیات

با سلام

بنده مدتی هست درآمد دلاری بصورت ارز مرز دارم و از طریق صرافی های ایرانی اقدام به نقد کردن و تبدیل به ريال میکنم.

سوال اینجاست که آیا مالیات بنده توسط صرافی پرداخت میشه و ایشان باید پرداخت کنند؟

با توجه به اینکه مدارک هویتی بنده در صرافی احراز شده، امکان دارد بعد از معاملات و با تسلیم مدارک بنده توسط صرافی به نهادهای مربوطه بنده ملزم به پرداخت مالیات های قبلی شوم؟

پروفایل کاربر

hamed sattarian

آیا برای یک پروژه فریلنسری هم مالیات در نظر گرفته می‌شود؟

سلام
در متن قراردادی که از سایت خریداری و دانلود کرده ام تبصره‌ای هست به شرح زیر:
"در صورت ارائه گواهی تأیید شده از سوی سازمان امور مالیاتی کشور مبنی بر ثبت‌نام در سامانه مالیات بر ارزش افزوده، به مبلغ این قرارداد، 9 درصد مالیات بر ارزش‌افزوده، تعلق می‌گیرد که علاوه بر قیمت قرارداد، از کارفرما اخذ می‌گردد."
آیا برای قرارداد بنده (انجام اپلیکیشن موبایل به صورت فریلنس بین شخص خودم و شخص دکتر) مالیات تعلق می‌گیرد؟ پرداخت این مالیات توسط چه کسی انجام می‌شود و اگر این مالیات پرداخت نشود چه اتفاقی می افتد؟ آیا در زمان بهره برداری از اپلیکیشن تجاری، به فرمی برای اثبات پرداخت مالیات نیاز است؟

پروفایل کاربر

مسعود مسعودی

بیمه منشی نیمه وقت

با سلام

میزان پرداختی بیمه منشی نیمه وقت در سال 1400 برای کازفرما چقدر میباشد؟