
Mehrnoosh Fattahi
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)

مهرنوش فتاحی
با سلام
برای ثبت شرکت باید وجه رایج را سرمایه شرکت قرار داد. دانش فنی هم میتواند به عنوان آورده غیر نقدی مطرح شود ولی مالکیت معنوی نمی تواند آورده غیر نقدی شرکت باشد. در صورتی که به اطلاعات بیشتری در خصوص مالکیت معنوی نیاز داشتید به مجله حقوقی وینداد مراجعه نمایید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

ارزو امیدی
قرارداد کپی رایت
سلام ایا بین ایران و کره جنوبی قرارداد کپی رایت به جز در زمینه فیلم و سریال هست؟اگر ایران و کره جنوبی قرارداد فیلم و سریال دارند بندی مبنی بر استفاده رایگان افراد معمولی و جلوگیری از ترجمه فیلم و سریال بدون اجازه سازنده هست؟ ایا میان ایران و ژاپن قرارداد کپی رایت هست؟ ایا بین ایران و روسیه یا ایران و چین قرارداد کپی رایت هست؟

علی مرادی
استفاده شخصی از آثار داخلی
سلام
قانون حمایت از حقوق مولفان و مصنفان در ماده ۱۱ صراحتا فقط برخی آثار مکتوب و تلویزیونی و رادیویی را در صورت استفاده شخصی مستثنی دانسته
حالا من برام سوال شده که آیا استفاده شخصی از آثار دوبله یا زیرنویسها و یا مستند و آثار سینمایی داخلی که در سایتها موجوده بدون قصد انتفاع مالی و بدون قصد انتشار صرفا برای تماشای شخصی طبق قوانین ایران اشکالی داره یا خیر؟ ممنون میشم پاسخ بدید

آریا سمیعی
کپی رایت موسیقی
سلام اگه خواننده ای برای آهنگش مجوز نگیره اثرش مشمول قانون حمایت از حقوق مولفین نمیشه؟ثبت شدن اثر تاثیر دارا؟