پروفایل کاربر

Milad Naderi

5 سال پیش

ارث بعد از فوت همسر

سلام در صورت فوت، راهی وجود دارد که تمام دارایی (در قالب وصیت نامه یا غیره) به همسر ارث برسد ؟

بنده منظورم این است که قبل از فوت کاری برای این موضوع انجام شود. (وصیت نامه دستی یا محضری)

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

به موجب ماده ی 869 قانون مدنی، وصیت نسبت به ثلث اموال صحیح است ولی مازاد بر ثلث نیازمند اجازه ی تمامی ورثه است و در صورت عدم اجازه ی آن ها این وصیت معتبر نخواهد بود. به همسر پس از کسر مهریه، یک هشتم از اموال منقول و ارزش اموال غیرمنقول ارث می رسد.

با احترام

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مجید محمدی

5 ماه پیش

درخصوص دعاوی استخدامی دیوان عدالت، اعمال مدرک تحصیلی ،ارتقا طبقه شغلي، اصلاح حکم کارگزینی

بنده از سال ۱۳۸۴ به خدمت آن سازمان درآمده و مدت ۱۳سال کارمند قراردادي اداری مشغول بودم بعد از تبدیل وضعیت به رسمي در پست نگهبان با مدرک دیپلم استخدام شدم در تاريخ ۳۰بهمن ۱۴۰۱مدرک لیسانس گرفتم متاسفانه هنوز مدرک در حکم کارگزینی اعمال نشده با توجه به چندین مکاتبه و پیگیری ،گفتن که حراست اجازه نمیده و مخالفت ایا میتونم از طریق دیوان اقامه دعوی و دستگاه الزام به اعمال مدرک تحصیلی

پروفایل کاربر

آرمان طیبی

1 ماه پیش

حقوق خانواده

آیا از لحاظ قانونی زن حق دارد در مواقعی که شوهر در خانه نیست به خانه والدین خود برود و فقط در زمان هایی که شوهر در خانه است به خانه بازگردد ؟ ( مثلا هر روز صبح زود به خانه والدینش برود و ساعت 6 شب که شوهر به خانه می آید به خانه شوهر بازگردد) آیا چنین کاری بر خلاف قانونی که میگوید زن باید در منزل شوهر سکونت کند نیست ؟
(با توجه به اینکه چنین کاری متعارف نیست)

پروفایل کاربر

کاظم محبوب

3 ماه پیش

خرید خانه با مستاجر و مشاور املاکی که اجاره نامه نمیدهد

ما بهمن سال 1402 در یکی از شهرستان های تهران قصد خرید ملکی را داشتیم مشاور املاک برای یک روز با صاحب ملک هماهنگ کرد که ما قرارداد ببندیم ولی اون روز رو کنسل کرد و برای فردا با ما قرار گذاشت بعد از اینکه رفتیم متوجه شدیم از مالک وکالت گرفته و وکالتش رو به ما منتقل کرد تا کارهای سند رو انجام بدیم موقع قرارداد به ما گفت مستاجر با 100 تومان رهن کامل در خانه نشسته و در قرارداد ما ذکر شد که مبلغ ملک 570 که 100 تومان رهن مستاجر میباشد. و یه اجاره نامه با همین شرایط نوشتند و قسمت مشخصات مستاجر رو خالی گذاشتند گفتند مستاجر نیست شما امضا کنید من مستاجر رو میارم که امضا کنه به شما خبر میدهم.قرارداد اجاره نامه با مالک قبلی رو هم به ما نشان نداد.بعد از گذشت چند ماه که ما درخواست مباهینامه با کد پیگیری و اجاره نامه بودیم امروز و فردا کرد بعد دیگه جواب مارو نمیداد.چون ما تو اون شهر زندگی نمیکردیم و رفت و امد برای ما مشکل بود بعد از گذشت چند ماه که سند خانه هم صادر شده بود به ادرس خانه مراجعه کردیم مستاجر گفت ما از دی 1402 قرارداد اجاره داریم با مالکی که مشاور املاک ما ازش وکالتنامه گرفته بود ولی در یک مشاور املاک دیگر قرارداد اجاره نامه داشتند و گفتند مبلغ پیش پول 60 میلیون و اجاره 1.5 میلیون می باشد و از بهمن ماه مشاور املاک ما به انها اعلام کرده بود که مالکه و ماهی 1.5 اجاره از انها میگرفته ولی هیچ قرارداد جدیدی با انها ننوشته
الان ما باید چیکار کنیم ما یه اجاره نامه با شرایط 100تومن رهن کامل دست مشاور املاک داریم که هنوز مشخصات مستاجری داخلش نیست و من فقط عکسشو دارم. الان اگر ما شکایت کنیم مابه تفاوت 40 تومن رهن رو مشاور املاک از ما میگیره یا اون مقصر میشه ؟اون اجاره نامه که فقط 100 تومن رهنه و ما امضا کردیم رو باید چی کار کنیم؟ چرا باید مستاجر برای مشاور املاک اجاره بریزه؟