به نام خدا- سلام
در سایت TED.com در دو صفحه زیر در مورد شرایط استفاده از مطالب سایت توضیح داده است.
https://www.ted.com/about/our-organization/our-policies-terms/ted-talks-usage-policy
https://www.ted.com/about/our-organization/our-policies-terms/ted-com-terms-of-use
با توجه به ادبیات مورد استفاده و تعاریف مطرح شده آشنایی ندارم، میخواهم ببینم آیا من به عنوان یک "مدرس سخنرانی" اجازه دارم:
1- در وب سایت خود ویدئوهای TEDرا embed کنم با هدف اینکه به طور رایگان آموزش هایی را در خصوص تکنیک های سخنرانی ارائه کنم؟
2- گاهی اوقات بخشی از ویدئوهای TED را با ذکر منبع در کلاس درس پخش کنم؟ با توجه به اینکه حق التدریس دریافت می کنم.
3- طبیعتا در کلاس درس سخنرانی، هدف این نیست که همه سخنرانی پخش شود. با توجه به اینکه در آن صفحه گفته است مجاز به ادیت و میکس نیستیم با چه شرایطی می توانم تنها "بخشی" از یک ویدئو را نمایش دهم؟
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است یکی از مستثنیات حق کپی رایت چه در قانون ایران و چه در قانون های کشورهای خارجی و قوانین بین اللملی استفاده در آموزش و تدریس از محتوا و آثار تولید شده می باشدو شما با رفرنس می توانید از ویدیو ها جهت تدریس و آموزش استفاده نمایید و با توجه به نحوه آموزش می توانید از بخشی از ویدیو ها استفاده نمایید.
با احترام،
تیم حقوقی وینداد.
با سلام و احترام؛
دو سؤال داشتم در مورد ثبت مؤسسات غیر تجاری انتفاعی؛
جایی خواندم که در این نوع ثبت، مؤسسه حق هیچگونه معاملهای ندارد. فرض کنیم یک مؤسسه خدمات ساختمانی و طراحی داخلی باید دستگاهها و مواردی را از تولیدکننده دیگری بخرد و برای مشتری نصب کند. چگونه انجام قانونی چنین معاملهای میسر است؟
به طور کلی مزیتها و معایب این نوع ثبت نسبت به مثلاً شرکت با مسئولیت محدود از لحاظ مجوزهای قانونی، مالیات و موارد دیگر چیست؟
سپاسگزارم از وبسایت مفید شما
پدرم سال ۹۲ یک زمین داشت به ارزش روز ۴۰۰ میلیون تومان و با یکی از دوستانش تصمیم گرفتند یک آپارتمان به صورت طرح شراکتی بسازند. قراردادی نوشتند در سال ۹۲ مبنی بر اینکه هر کدام یک آورده ی برابر داشته باشند تا هرکدام سه دنگ از ملک را صاحب شوند.
پدرم زمین خود را به عنوان آورده قرار دادند به ارزش آن زمان که ۴۰۰ میلیون تومان بود و شریک هم در قرارداد موظف شدند که چهارصد میلیون تومان پول نقد جهت کسب جواز و اجرای پروژه بپردازند.لازم به ذکر است که بنا در آن سال با آن مبلغ کامل میشد.
اما شریک به تعهد خود در قرارداد اول عمل نکرد و مبلغ بسیار اندکی را پرداخت.
به همین جهت پدرم برای اینکه ایشان را ترغیب به پرداخت وجه کنند در سال ۹۳ قرارداد دومی متمم قرارداذ اول نوشتند که طبق آن موظف شدند اگر شریک پول را بپردازند و ساختمان را تمام کنند یک واحد از واحد های خود را به ایشان اضافه بدهند.اما مجددا پول آنچنانی توسط شریک به پروژه تزریق نشد.
پدرم هفت ماه پیش فوت کردند اما همچنان بعد از گذشت ده سال فقط پنجاه درصد آن پروژه انجام شده و ارزش روز زمین ما ۳۶ میلیارد تومان شده است. طبق محاسباتی که انجام شد شریک در طی این ده سال فقط چهارمیلیارد تومان پرداخت کرده است یعنی تقریبا کمتر از یک ششم وجهی که باید میپرداخته است.
در حال حاضر شش دانگ زمین و شش دانگ جواز ساخت به نام پدرم است.
طبق نظر کارشناسی که سر پروژه آوردیم کل بنا در همین حالت و زمین و جواز مجموعا ۸۵ میلیارد تومان ارزش دارند.
حالا ما وراث پدرم میخواهیم سهم خودمان را به شخص دیگری بفروشیم که بیابند و با آن شریک شراکت را ادامه دهند.
من میخواستم بدانم طبق چیزی که بیان کردم چقدر از آن ۸۵ میلیارد تومان سهم پدر بنده میشده که ما وراث به خریدار بگوییم این مقدار از ساختمان سهم ما است؟
با تشکر
بنده بابت مشکلی که شخصی برام بوجود اورده می خوام شکایت کنم و سوالم اینه که منظور از دادخواست حقوقی دقیقا چی هست؟ ممنون
تهران، ناحیه نوآوری شریف، محله طرشت، خیابان تیموری، قبل از بزرگراه یادگار امام، نبش خیابان ابراهیمی، پلاک ۵۸، مجتمع فناوری مهرنگار، واحد ۲۷
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) میباشد