
سحر جلالیان
امضای قرارداد
سلام
من کارشناس خرید یک شرکت هستم و قراردادهای خرید را میبندم و امضای من پای قرارداها هست، باید چکار کنم که با این امضا در صورتی که صاحب شرکت به تعهدات خودش عمل نکرد پای من گیر نباشد.
ممنون
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)

کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است شما به عنوان کارشناس خرید یک شرکت نمی توانید قرارداد تعهدآوری را برای یک شرکت امضاء نمایید. بر اساس اساسنامه شرکت افرادی که حق امضای اسناد تعهدآور و قرارداد شرکت را دارند آورده شده و در روزنامه رسمی نیز به چاپ خواهد رسید و شما به عنوان کارشناس می توانید تایید کنید که این اجناس خریداری گردد یا خیر. اما نمی توانید قرارداد خرید را از طرف شرکت امضاء نمایید مگر این که قرارداد خرید به نام خودتان باشد که در این صورت تمام تعهدات پرداخت نیز بر عهده شما می باشد.
با احترام،
تیم حقوقی وینداد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

روحالله رحیمی
هزینه صدور پروانه ساختمانی
با سلام
بنده ملکی را برای ساخت در اختیار سازنده قرار داده ام که کلیه هزینه های صدور پروانه به عهده سازنده می باشد و همکنون بعد از قرار دادمشارکت با شهر داری به توافق رسیده ام که خسارت مورد مسیر ملک فوق را از مبلغ عوارض ساخت کسر وتهاتر کنم در ضمن زیر بنا طبق مساحت اولیه میباشد آیا مبلغ تهاتر شده مورد مسیر باعوارض صدور پروانه باید از طرف سازنده به مالک پرداخت گردد در ضمن در قرار داد به این موضوع اشاره نشده

زهرا نصیری
ساخت و ساز غیرقانونی مسکن
سلام
وقت بخیر
من شهریور ۱۳۹۷ اقدام به خرید یک واحد خانه از یک ساختمان ۳ طبقه کردیم و طبقه دوم را خریدیم. واحد خریداری شده سند دار می باشد
طبقه اول و دوم ۱۴۴ متر و طبق سوم دو واحد کوچک می باشد
پس از دریافت سند متوجه شدم در سند قید شده است ساختمان در دو واحد که سقف خانه من با کف پشت بام مشترک می باشد
یعنی دو واحد ساخته شده در بالا دارای سند نبوده و غیر قانونی ساخته شده است ولی جواز ساخت از شهرداری دریافت کرده اند
با توجه به اینکه در سند من قید شده است بالای واحد من پشت بام است می توانم از طبقه بالا شکایت کنم؟ یا به دلیل داشتن جواز ساخت کارشان قانونی بوده؟
در ضمن در پشت بام برای واحد های بالا انباری هم ساخته شده در حال که مالکان اصلی پشت بام( واحد یک و دو) انباری ندارد

محمد شریعتی
توافق سهامداران (SHA)
با سلام
در خصوص توافقنامه سهامداران توضیحات کاملی داده بودید. سؤال من این است که با توجه به قوانین شرعی و قوانین ملی خصوصا درباره ارث، آیا سهامداران می توانند مثلا مشخص کنند که سهام قابل فروش به غیر اعضای خانواده نیست و یا این که پس از فوت یک سهامدار، چگونه سهم او به سایر افرادی که مشخص کرده است برسد؟
سؤال دیگر این است که آیا توافق سهامداران قابل فسخ هست یا خیر. اگر فرض کنیم بخواهیم توافقی برای مدت 20 سال تنظیم کنیم، آیا قبل از اتمام این مدت هیچ یک از سهامدارانی که توافق نموده اند می توانند این توافق را به هم بزنند؟
با تشکر