مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

6 سال پیش

در پاسخ به این سوال بدواً به این موضوع می پردازیم که بیمه بیکاری به چه کسانی تعلق می گیرد:

کلیه مشمولین قانون تامین اجتماعی که مشمول قانون کار نیز هستند، مشمول قانون بیمه بیکاری نیز می باشند. پس کسانی که طبق قانون کار تحت پوشش بیمه اجباری هستند، مشمول بیمه بیکاری نیز می باشند. در این میان برخی از مشاغل و و گروه ها از شمول بیمه بیکاری خارج هستند که این امر یا بنا به تصریح قانون می باشد (مثل اتباع خارجی) و یا بنا بر نوع و ماهیت بیمه می باشد که در آن به دلیل عدم وجود کارفرما اساساً موضوع اخراج از کار و بیکاری منتفی می باشد که در دسته های زیر قرار می گیرند:

1. صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه شدگان اختیاری

2. بازنشستگان و از کار افتادگان کلی

3. اتباع خارجی

4. مشمولین بیمه اجباری کارگران ساختمانی

5. مشمولین بیمه اجباری رانندگان برون و درون شهری

6. مستخدمین پیمانی دستگاههای دولتی

7. مشمولین بیمه قالیبافان به صورت انفرادی و بدون کارفرما

8. بیمه خادمین مساجد

9. بیمه کارگران باربر

10. افراد شاغل در موسسات و شرکت های دولتی که از لحاظ استخدامی تابع مقررات خاص هستند.

11. شاغلین کارگاه های خانوادگی که به استناد ماده 188 قانون کار اعضای شاغل در آن منحصر به صاحب کار و خویشاوندان نسبی درجه یک وی باشند (شامل همسر، فرزندان و پدر و مادر)


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین احمدی گوهری

الزام به تنظیم صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند رسمی آپارتمان

اینجانب به موجب مبایعه نامه در بنگاه املاک در مورخ ۰۷/۱۲/۱۴۰۱ با کد رهگیری یک واحد آپارتمان خریداری نمودم و مالک متعهد شد ، در تاریخ ۰۷/۱۲/۱۴۰۲ برای انتقال سند رسمی آپارتمان ، به نام بنده ، در دفترخانه حاضر شوند ؛ متاسفانه، علی رغم گذشت تاریخ مقرر مراجعه نکرد و به اظهارنامه حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی در مورخ 19/07/1403 پاسخ نداده اند و شفاهی اعلام نمودند دو دانگ از زمین ملک از طرف طلبکاران سازنده توقیف شده است و این اقدام موجب گردیده که اداره ثبت از صدور سند تفکیکی ملک جلوگیری نماید . شایان توجه است مالک سند مشاعی چهار دانگ دارد و الان سند آزاد است و سازنده در قالب قرارداد مشارکت در ساخت با پیشرفت کار الان سند دو دانگ مشاعی دارد . به عنوان شخص ثالث ، دادخواست اعتراض ثالث اجرائی نسبت به توقیف ( چهار دانگ از شش دانگ ) و رفع اثر از توقیف اموال غیرمنقول و صدور قرار توقیف عملیات اجرایی را دادم که دادگاه دعوی را رد کرد و قاضی اظهار نمود من نمی توانم از این طریق پیگیری داشته باشم .

لطفا راهنمایی بفرمایید .

پروفایل کاربر

طاها رضایی

لغو قرارداد توسط کارفرما به دلیل کسری بودجه ؟

باسلام
در سال 1397 پس از شرکت در مناقصه تامین نیروی خدماتی و فضای سبز سازمان برق منطقه ای خوزستان ، شرکت ما برنده مناقصه شد.
قرارداد هم بسته شد و تجهیزات لازم باسرمایه 50 میلیون تومان خریداری شد ، پس از آن بنا بود که شرکت پیمانکار 45 نفر نیرو جذب و در اختیار سازمان برق قراردهد، پس از چاپ آگهی در روزنامه و ثبت نام داوطبین زمانی که قرار شد نیرها را فراخوان بدهیم جهت مصاحبه سازمان برق اعلام کرد که به دلیل کمبود بودجه قرارداد کنسل شده ضمناً هیچ گونه نامه رسمی هم هنوز نداده اند، آیا پیمانکار حق شکایت و اعلام خسارت را دارد ؟

پروفایل کاربر

mehdi jahanparvar

لزوم ارائه قرارداد در دادگاه

باسلام. بنده یک قرارداد کاری در زمینه خرید و فروش میوه و تره بار با شخصی تنظیم کردم که مبلغ سرمایه گذاری و سوددهی من در آن به طور واضح قید شده است و در قرارداد ذکر کردیم که بدلیل بلد نبودن بنده لزومی به بودن من نمیباشد. در ضمن بنده به ازای ۹۰ میلیون سرمایه ۲۴۰ میلیون سفته و یک چک ۴۰ میلیونی بدون تاریخ و ۲ چک سفید امضا که خود طرف قرارداد پشت چکارو امضا کرد گرفتم. حالا طرف پول منو نمیده منم روی سفته ها اقدام کردم. خواستم بدونم لازمه که قرارداد رو به قاضی ارائه بدم و در صورت ارائه واس من مشکلی پیش نمیاد؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون