پردیس بابازاده
بیمه بیکاری
می خواستم بپرسم من بعد از یکسال الان از یک شرکت پیمانکار غیر ساختمانی تعدیل شدم آیا بیمه بیکاری بهم تعلق میگیره؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محسن س
پلمپ دفاتر کل و روزنامه
با سلام و احترام
ما یک شرکت تازه تاسیس هستیم و تاریخ ثبت شرکت 1401/11/17 بوده است و از طرفی دفاتر ما برای سال 1401 نیز پلمپ شده و برای ما ارسال شده است که در اردیبشت به دست ما رسیده است و روی آن زده ماله ساله 1401. الان سال مالی اول شرکت ما میشه از 17 بهمن پارسال تا 17 بهمن امسال یا می شود از 17 بهمن پارسال تا 29 اسفند همان سال 1401؟
الان ما باید این دفاتر را همان اسفند پارسال تحویل میدادیم و برای امسال دوباره درخواست دفاتر را بدیم؟ الان جریمه ای شامل ما شده است؟
با تشکر فراوان
Amir Sabahi
مالیات و عدم فعالیت شرکت
با سلام.
یک شرکت ثبت شده (۱۳۹۸) با کد اقتصادی هستیم و چون فعالیت نداشتیم، می خواهیم عدم فعالیت اعلام کنیم. در سامانه اداره دارائی می بایست حساب بانکی اعلام شود . آیا این حساب باید حقوقی به نام شرکت باشد و یا با حساب شخص(مدیرعامل) نیز امکان ثبت هست ؟ آیا در آینده ایجاد مشکل نمی کند؟
وحید وحیدی
حق بیمه اجاره فضای مجازی
آیا به اجاره فضای مجازی ( مثلا فضایی از یک سایت اینترنتی) برای تبلیغات یا معرفی کالا و یا ..... بیمه تعلق میگیرد یا همانند اجاره محل معاف از بیمه است؟