وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

سيدمجيد هاشمي

بیمه بیکاری

شخصی با طرح دعوی در اداره کار مبنی بر اخراج از کار و تایید کارفرما مبنی بر عدم نیاز برای او رای بیکاری صادر و پرونده او به اداره بیمه ارجاع تا مقرری بیکاری صادر گردد.حال کارفرما بعد از گذشت 2 ماه کارگر را دعوت بکار کرده و کارگر از ادامه همکاری امتناع نموده .آیا کارفرما میتواندبه اداره کار یا بیمه مراجعه و مقرری بیکاری کارگر را قطع کند.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

بله، در صورتی که کارفرما مجددا از کارگر دعوت به کار نماید، مقرری بیکاری قطع خواهد شد.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مجتبی تقی زاده

دادخواست تقابل برای ابطال قرارداد مشارکت در ساخت

سلام اینجانب با شخصی یک قرارداد با عنوان قرارداد مشارکت در ساخت مجموعه مسکونی بستم که مبالغی به ایشان پرداخت کنم و مشترکآ نسبت به ساخت اقدان کنیم.ان شخص قبلا با چند نفر که مالک یک زمین بودند قرارداد مشارکت در ساخت بسته بود که زمین از انها و پروانه و ساخت از او باشد و پس از ساخت واحد ها تقسیم شود.در قرارداد انها قید شده که اولا (فروش و پیش فروش) بایستی با اجازه کتبی مالکان باشد و ثانیا (سازنده حق واگذاری و انتقال تعهدات خود در مفاد مشارکت نامه را تحت عنوان جایگزین کردن شخص دیگری در مقام سازنده را ندارد ).در قرارداد من و ان شخص قید شده که(قرارداد حاضر بین طرفین این قرارداد در جهت تامین منابع مالی لازم در خصوص انجام تعهدات آن قرارداد میباشد.لذا کلیه تعهداتی که آقای ..... در قرارداد اصلی به مالکین داده است در این قرارداد نیز ایشان به اینجانب متعهد میباشند.همچنین مقرر گردید پس از اخذ پروانه ساخت وانجام صورتجلسه آغاز عملیات اجرایی بین آقای ..... و مالکین ملک مذکور ، طرفین قرارداد مشترکآ نسبت به اجرای عملیات ساخت اقدام نمایند.مدت زمان حضور در محل پروژه بر مبنای قدر السهم طرفین قرارداد میباشد). ساختمان در مرحله اخر نازک کاری است و من با طرف قراردادم اختلاف پیدا کردم و دادخواست به طرفیت او و مالکان دادم.مالکان دادخواست تقابل دادند که به استناد موارد ذکر شده در بالا(سازنده حق واگذاری و انتقال تعهدات خود در مفاد مشارکت نامه را تحت عنوان جایگزین کردن شخص دیگری در مقام سازنده را ندارد ) قرارداد من و ان شخص باید ابطال شود.

میخواستم ببینم با توجه به اینکه قرارداد من مشارکت در ساخت است ایا دادخواست انها رد میشود یا نه؟

همچنین معنی واگذاری در حقوق چیست؟

همچنین معنی جایگزین در حقوق چیست؟

ممنون از وقتی که میگذارید



چگونه میتوانم متصرفین ملک را از آنجا بیرون کنم؟

من یک زمین در شهریار دارم که متاسفانه اشخاصی اون رو تصرف کردند، بهشون اطلاع دادم که بروند، ولی این کار رو نکردند، الان چه کاری میتونم بکنم؟

پروفایل کاربر

آرش برزوی

آیا محکومیت مالی که قطعی بوده مشمول مرور زمان میتواندباشد

یعنی کسی که ده سال از حکم‌ محکومیت دارد وفراری بوده مشمول مرور زمان میشود ونیاز به طرح شکایت جدید دارد