مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد شریعتی

توافق سهامداران (SHA)

با سلام

در خصوص توافقنامه سهامداران توضیحات کاملی داده بودید. سؤال من این است که با توجه به قوانین شرعی و قوانین ملی خصوصا درباره ارث، آیا سهامداران می توانند مثلا مشخص کنند که سهام قابل فروش به غیر اعضای خانواده نیست و یا این که پس از فوت یک سهامدار، چگونه سهم او به سایر افرادی که مشخص کرده است برسد؟
سؤال دیگر این است که آیا توافق سهامداران قابل فسخ هست یا خیر. اگر فرض کنیم بخواهیم توافقی برای مدت 20 سال تنظیم کنیم، آیا قبل از اتمام این مدت هیچ یک از سهامدارانی که توافق نموده اند می توانند این توافق را به هم بزنند؟

با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

7 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه قراردادی بر اساس توافق طرفین منعقد گردد و برخلاف صریح قوانین و مقررات نباشد معتبر و لازم الاجراء برای طرفین قرارداد و قائم مقام قانونی آنان می باشد

در پاسخ به قسمت بعدی سوال چنان چه در قرارداد شرایط فسخ برای طرفین پیش بینی گردیده باشد بر اساس شرایط قراردادی و بروز آن شرایط قابل فسخ می باشد لیکن چنان چه شرط فسخ و یا حق فسخ پیش بینی نگردیده باشد قرارداد قابلیت فسخ از طرف هیچ یک از طرفین قرارداد را ندارد و قرارداد عقد لازم و معتبر می باشد و این توافق غیر قابل بر هم زدن می باشد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حامد کهن

مسائل همکاری یک استارتاپ با شرکای ایرانی کانادایی

سلام
وقتتون خوش
ما یه استارتاپ می خواهیم بزنیم
در واقع یه آنلاین استور
که می خواهیم با یکی از دوستامون که کانادا هست شریک بشیم و تقسیم وظیفه کنیم
آیا راه حقوقی هست که ما در ایران و اونا در کانادا تفاهم نامه یا قراردادی داشته باشیم که سهم ها مشخص باشه و قابل پیگیری باشه؟

پروفایل کاربر

رضا کرمی

نحوه تقسیم سهم واحد بین سازنده ومالک

سلام ما یه ملک مسکونی داشتیم مشارکت کردیم درساخت بصورت ۶۰به ۴۰ که سهم مالک ۶۰وسازنده۴۰هست الان که میخوایم سند بگیریم سازنده میگه واحدغربی که براشماافتاده ۱/۵متربزرگتر از واحدغربی سازنده هست شمابایدپول متراژ بیشترو بدیدبه من ایا درست میگه یاحق با مالک هست ممنون

پروفایل کاربر

میلاد کیانی

تغییر سن

با سلام
بنده اگر تقاضای تغییر سن به دلیل اینکه خانواده بنده 5 سال سن بنده را بزرگتر از سن واقعی اینجانب در شناسنامه ثبت کرده اند پرونده بنده به کدام شعبه میرود؟ آیا به شعبه حقوقی خانواده میرود یا به شعبه کیفری؟با تشکر