پروفایل کاربر

محمد شریعتی

توافق سهامداران (SHA)

با سلام

در خصوص توافقنامه سهامداران توضیحات کاملی داده بودید. سؤال من این است که با توجه به قوانین شرعی و قوانین ملی خصوصا درباره ارث، آیا سهامداران می توانند مثلا مشخص کنند که سهام قابل فروش به غیر اعضای خانواده نیست و یا این که پس از فوت یک سهامدار، چگونه سهم او به سایر افرادی که مشخص کرده است برسد؟
سؤال دیگر این است که آیا توافق سهامداران قابل فسخ هست یا خیر. اگر فرض کنیم بخواهیم توافقی برای مدت 20 سال تنظیم کنیم، آیا قبل از اتمام این مدت هیچ یک از سهامدارانی که توافق نموده اند می توانند این توافق را به هم بزنند؟

با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه قراردادی بر اساس توافق طرفین منعقد گردد و برخلاف صریح قوانین و مقررات نباشد معتبر و لازم الاجراء برای طرفین قرارداد و قائم مقام قانونی آنان می باشد

در پاسخ به قسمت بعدی سوال چنان چه در قرارداد شرایط فسخ برای طرفین پیش بینی گردیده باشد بر اساس شرایط قراردادی و بروز آن شرایط قابل فسخ می باشد لیکن چنان چه شرط فسخ و یا حق فسخ پیش بینی نگردیده باشد قرارداد قابلیت فسخ از طرف هیچ یک از طرفین قرارداد را ندارد و قرارداد عقد لازم و معتبر می باشد و این توافق غیر قابل بر هم زدن می باشد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین برهانی

مطالبه وجه چک از جاعل ضمانت

با سلام و احترام
فردی پشت یک چک را بعنوان ضامن دو مهر از شرکتی را زده است.
مهرها جعلی بودند و آن فرد نیز در شرکت سمتی ندارد. با شکایت دارنده چک، جعل مهر توسط آن فرد در بازپرسی اثبات شده و کیفرخواست صادر شد.
آیا دارنده در دادگاه کیفری جعل میتواند از جاعل (کسی که با ادعای ضمانت مهر جعلی زده) برای مطالبه وجه چک دادخواست حقوقی بدهد؟

پروفایل کاربر

عرفان اصغری

مالیات برای کسب و کار واسط

با سلام
من دارای سایتی هستم که به پزشکان خدمات میدم. بیماران زیادی در سایت من تراکنش دارند و من این پولها رو به حساب پزشکان واریز میکنم و فقط درصد خیلی ناچیزی از اون تراکنش های عظیم سهم من هست.
من در حال حاضر بدون ثبت شرکت کار میکنم ولی خواستم بدونم اینکه مبلغ زیادی پول به درگاه بانکی که به اسم من هست ریخته میشه و یک درصد جزئی اون سهم من هست برای من مشکل مالیاتی ایجاد نمیکنه!
با تشکر از پاسخگویی شما

پروفایل کاربر

اکبر زارع

خرید و فروش سهم الارث

سلام
باغ نخل و زمین کشاورزی از پدرم به ورثه رسیده .درجهت مطالبه سهم الارث ودادخواست تحریر ترکه از سوی بنده ، برادر بزرگتر مبایعه نامه ای را رو کرده و مدعیه که سهم الارث را من به او فروخته ام. من قبول نکردم و آمده دادخواست تنفیذ مبایعه نامه داده. مندرجات این بیع اینگونه آمده که ۶/۵ عدد نخل و تقریبا نیم هکتار زمین کشاورزی بیع شده. سوالی که دارم
۱_ چه پاسخی به دعوای تنفیذ بدهم . ضمن اینکه یک جمله به صورت مشهود در بیع نامه اضافه کرده
۲_ در اولین پاسخ امضا و انگشت را انکار کنم و از دادگاه رسیدگی به جعل بدهم؟ بدلیل اضافه شدن اون جمله یا فقط انکار تنها و اگر منکر شدم جعل را کی مطرح کنم در همان جلسه یا جلسه دیگه
۳_ آیا با قید ۶/۵ عدد نخل و نیم هکتار زمین کشاورزی می توانم پس از اثبات مبایعه نامه بگویم من فقط اعیان باغ از سهم خودم فروختم و عرصه باغ را نفروخته ام یعنی میتونم چنین ادعایی بکنم یا اینکه این ۶/۵ عدد نخل شامل عرصه و اعیان می شود؟ لطفا راهنماییم کنید ببخشید که طولانی شد.