با سلام
در خصوص توافقنامه سهامداران توضیحات کاملی داده بودید. سؤال من این است که با توجه به قوانین شرعی و قوانین ملی خصوصا درباره ارث، آیا سهامداران می توانند مثلا مشخص کنند که سهام قابل فروش به غیر اعضای خانواده نیست و یا این که پس از فوت یک سهامدار، چگونه سهم او به سایر افرادی که مشخص کرده است برسد؟
سؤال دیگر این است که آیا توافق سهامداران قابل فسخ هست یا خیر. اگر فرض کنیم بخواهیم توافقی برای مدت 20 سال تنظیم کنیم، آیا قبل از اتمام این مدت هیچ یک از سهامدارانی که توافق نموده اند می توانند این توافق را به هم بزنند؟
با تشکر
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه قراردادی بر اساس توافق طرفین منعقد گردد و برخلاف صریح قوانین و مقررات نباشد معتبر و لازم الاجراء برای طرفین قرارداد و قائم مقام قانونی آنان می باشد
در پاسخ به قسمت بعدی سوال چنان چه در قرارداد شرایط فسخ برای طرفین پیش بینی گردیده باشد بر اساس شرایط قراردادی و بروز آن شرایط قابل فسخ می باشد لیکن چنان چه شرط فسخ و یا حق فسخ پیش بینی نگردیده باشد قرارداد قابلیت فسخ از طرف هیچ یک از طرفین قرارداد را ندارد و قرارداد عقد لازم و معتبر می باشد و این توافق غیر قابل بر هم زدن می باشد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد
اگر استارتاپی نیازمند 100 میلیون تومان سرمایه باشد و سرمایه گذاری در این زمینه جذب کند .
سرمایه گذار موظف به پرداخت چه مبلغ سرمایه است؟ آیا این سرمایه میبایست حتما به صورت نقدی باشد ؟ آیا سرمایه پذیر حق درخواست مبلغی از پول را به صورت نقدی دارد یا خیر؟
سلام
وقت بخیر
من شهریور ۱۳۹۷ اقدام به خرید یک واحد خانه از یک ساختمان ۳ طبقه کردیم و طبقه دوم را خریدیم. واحد خریداری شده سند دار می باشد
طبقه اول و دوم ۱۴۴ متر و طبق سوم دو واحد کوچک می باشد
پس از دریافت سند متوجه شدم در سند قید شده است ساختمان در دو واحد که سقف خانه من با کف پشت بام مشترک می باشد
یعنی دو واحد ساخته شده در بالا دارای سند نبوده و غیر قانونی ساخته شده است ولی جواز ساخت از شهرداری دریافت کرده اند
با توجه به اینکه در سند من قید شده است بالای واحد من پشت بام است می توانم از طبقه بالا شکایت کنم؟ یا به دلیل داشتن جواز ساخت کارشان قانونی بوده؟
در ضمن در پشت بام برای واحد های بالا انباری هم ساخته شده در حال که مالکان اصلی پشت بام( واحد یک و دو) انباری ندارد
آیا می توان در قرارداد عدم رقابت به جای تعیین مبلغی به عنوان وجه التزام به صورت سفته، درصدی را تعیین کرد؟ به این صورت که در صورت رقابت طرف مقابل و راه اندازی یک استارتاپ مشابه، در این صورت درصد مشخصی از سهام آن شخص به عنوان جریمه به طرف دیگر قرارداد تعلق گیرد.
تهران، ناحیه نوآوری شریف، محله طرشت، خیابان تیموری، قبل از بزرگراه یادگار امام، نبش خیابان ابراهیمی، پلاک ۵۸، مجتمع فناوری مهرنگار، واحد ۲۷
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) میباشد