با سلام
در خصوص توافقنامه سهامداران توضیحات کاملی داده بودید. سؤال من این است که با توجه به قوانین شرعی و قوانین ملی خصوصا درباره ارث، آیا سهامداران می توانند مثلا مشخص کنند که سهام قابل فروش به غیر اعضای خانواده نیست و یا این که پس از فوت یک سهامدار، چگونه سهم او به سایر افرادی که مشخص کرده است برسد؟
سؤال دیگر این است که آیا توافق سهامداران قابل فسخ هست یا خیر. اگر فرض کنیم بخواهیم توافقی برای مدت 20 سال تنظیم کنیم، آیا قبل از اتمام این مدت هیچ یک از سهامدارانی که توافق نموده اند می توانند این توافق را به هم بزنند؟
با تشکر
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه قراردادی بر اساس توافق طرفین منعقد گردد و برخلاف صریح قوانین و مقررات نباشد معتبر و لازم الاجراء برای طرفین قرارداد و قائم مقام قانونی آنان می باشد
در پاسخ به قسمت بعدی سوال چنان چه در قرارداد شرایط فسخ برای طرفین پیش بینی گردیده باشد بر اساس شرایط قراردادی و بروز آن شرایط قابل فسخ می باشد لیکن چنان چه شرط فسخ و یا حق فسخ پیش بینی نگردیده باشد قرارداد قابلیت فسخ از طرف هیچ یک از طرفین قرارداد را ندارد و قرارداد عقد لازم و معتبر می باشد و این توافق غیر قابل بر هم زدن می باشد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد
باسلام
حقوق مدیر عامل شرکت چگونه و بر چه اساسی مشخص میگردد؟
سلام در مشارکت در ساخت آیا می شود توافق کنیم که تحول خانه تا مرحله نازک کاری باشد یعنی سفید کاری و مابقی کارها مثل کابینت و شیرآلات و نصب پکیج را انجام ندهیم یعنی تحویل شرکتی آیا در عرف همین اصلاح درسته
با سلام. من می خوام یک تیم برنامه نویسی برای شروع یک استارت آپ استخدام کنم. فعلا شرکت ثبت نکردم چون مقدور نیست. فعلا می خوام تو یه جای اجاره ای استخدامشون کنم. سوال من اینه که چطور میتونم بدون اینکه مشکل قانونی ( شکایت ) پیش بیاد فعلا کارمند بدون بیمه استخدام کنم تا کار برنامه نویسی تموم بشه بعدا که شرکت زدم کارمندها رو بیمه کنم ؟
تهران، دریان نو، انتهای خیابان حبیب الله، نرسیده به ستارخان، پلاک 307، طبقه 3، واحد 5
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) میباشد