پروفایل کاربر

Milad Naderi

ثبت شرکت گارانتی قطعات کامپیوتری

سلام میخواستم بپرسم با چه شرایطی میتونیم قطعات کامپیوتری که گارانتی نداره رو گارانتی کنیم؟!

حتما باید شرکت ثبت کنیم؟ با چه شرایطی؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فاطمه حسینقلی‌لو

4 سال پیش

با سلام

بله صورت کلی نیاز به ثبت شرکت هست. اما برای جزئیات دقیق تر و بررسی انواع موارد گارانتی میتوانید از تیم حقوقی وینداد درخواست مشاوره داشته باشید.

با احترام 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

نازنین محمدی

قوانین حقوقی کارمند

با سلام و عرض ادب
بنده کارمند رسمی بیمارستان هستم بدون هیچ تخلفی و پرونده ای تصمیم به جابه جایی واحد بنده گرفته شده و بدون ابلاغ به بنده قفل در اتاقم را عوض کردند و مزایای من را کم کردند ۴ماه است ضمنا بنده فرزندم بهمن 1401متولد شدند که در دی ماه سال 1401 ابلاغ مسئولیت بنده را گرفتند و بعد از اتمام مرخصی زایمان مجدد ابلاغ برقرار نشد آیا این امر مغایر قانون جوانی جمعیت نیست؟از طریق حراست و بازرسی دانشگاه پیگیری کردم و پاسخی دریافت نکرده ام آیا با شکایت به دیوان عدالت اداری به نتیجه ی مطلوب میرسم؟

پروفایل کاربر

شکیلا کریمی

عدم بازگرداندن دوچرخه و پول توسط سالندار

"با سلام، مدتی پیش دوچرخه و مقداری پول به فردی که سالن‌دار است، امانت دادم و قرار بود پس داده شود، اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است. من مدارک و شواهدی مانند [اگر مدارک خاصی داری، مثلاً رسید یا پیام] دارم. لطفاً راهنمایی کنید که چگونه می‌توانم از طریق قانونی یا هر روش دیگری این موضوع را پیگیری کنم. سپاسگزارم.