منیژه افشار
حدود اختیارات قراردادهای مشارکت مدنی ساخت در مقابل اشخاص ثالث
با سلام
در سال 98 قرارداد پیش خرید ملک با شرکتی منعقد نمودیم که ثبت نشده و شرکا در قالب مشارکت مدنی در پروژه مشارکت داشته اند.
سازنده یا همان قرارداد مشارکت مدنی ساخت به تعهدات خود در مقابل خریداران یعنی تحویل ملک عمل ننموده و خریداران قصد شکایت دارند.
سوال بنده این است که آیا امکان شکایت کیفری با توجه به عدم ثبت شرکت توسط خریدارانی که ملک را پیش خرید کرده اند وجود دارد و اینکه کلا مسیولیت قراردادهای مشارکت مدنی ساخت در مقابل اشخاص ثالث و حدود اختیاراتشان در قانون چه میزان است؟
ممنون
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
حسین اسدزاده
من علیه کسی شکایت با عنوان خیانت در امانت کردم و نتونستم ثابت کنم، الان به عنوان افترا ازم شکایت کرده
آیا برای منی که تحصیل کرده هستم و تا حالا سو سابقه نداشتم و متأهل هستم، ممکنه محکوم به زندان بشم؟
تتا تات
فروشگاه اینترنتی شرکتی
ما یک وب سایت اینترنتی داریم و یک شرکت خدمات رایانه ای با مسئولیت محدود ثبت کردیم که هنوز فعالیتی در این حوزه نداشته و روی پرونده مالیاتی خودمون هم عدم کارکرد شرکت زدیم حالا یک مشاوره از شما میخوام ما محصولاتمون رو از مغازه دار ها میگیریم و یک سود روش میزاریم و میفروشبم اینجا مایی که شرکت ثبت کردیم مالیات رو طبق چه چیزی باید بدیم در لحاظی که جنس فروشی مال ما نیست و اینکه اگر بصورت حقوقی کار کنیم وضعیت به چه صورت خواهد بود ؟
آیا باز کردن درگه اینترنتی بصورت حقوقی و ایجاد تراکنش شامل مالیات های سنگین میشه برامون ؟ چون ما یک واسط خواهیم بود و اجانس مغازه دار ها رو بصورت واسط میفروشیم
نادر خسروی
استرداد سود حاصل از مشارکت در ساخت
سلام و احترام
من در سال ۹۷ در ساخت و ساز یک ساختمان ۴ طبقه مشارکت کردم و قرار بر این بود که یکی از واحد ها برای بنده باشد اما به دلیل عدم همکاری شرکا مجبور به شکایت در دادگاه شده و با فشار دادگاه توانستم سود حاصل از مشارکت را از آنها بگیرم.
در همان سال سازنده و پیمانکار بدون یچگونه اجازهای از بنده کل ساختمان را به فروش رساندند و به طور غیرقانونی و بدون مجوز اقدام به ساخت یک طبقه پارکینگ نمودند
و با توجه به ماده ۱۰۰ قانون شهرداری یک طبقه پارکینگ تخریب شده است
حالا پیمانکار و سازنده از من و خریدار ملک شکایت نموده و تقاضای (بطلان معامله و استرداد ثمن معامله ) را کردهاند. و میخواهند من سودی کی گرفتهام رو پس بدهم
چه باید بکنم و چه دفاعی باید انجام بدهم؟