
وحید وحیدی
حق بیمه اجاره فضای مجازی
آیا به اجاره فضای مجازی ( مثلا فضایی از یک سایت اینترنتی) برای تبلیغات یا معرفی کالا و یا ..... بیمه تعلق میگیرد یا همانند اجاره محل معاف از بیمه است؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

زینب جعفری
بدهی بانک
سلام میخواستم بدونم وقتی بدهی به بانک داریم مثلا 20میلیون اگر پولی تو حساب بریزم کم تر از 20میلیون بانک برمیداره و اینکه وقتی بدهی به بانک دارم همه حساب هامو میبنده یا نه

قائم امیدی
مالیات فروش در دیجی کالا
سلام
من میخوام کیت های الکترونیکی در دیجی کالا بفروشم.
به این صورت که قطعات الکترونیکی رو خریداری می کنم و بسته بندی میکنم و به همراه یک آموزش می فروشم.
من تامین کننده اون قطعات نیستم و وارد نمیکنم و فقط اونا رو میخرم و اینکه اون هزینه ای که برای خرید قطعات میدم مالیات بر ارزش افزوده رو شامل میشه.
با این حال آیا برای فروش کیت ها باید مالیات پرداخت کنم؟

یاسر طالبی
پرداخت نشدن مالیات نقل و انتقال خودرو توسط فروشنده خودرو
با سلام.من یک خودرویی با 30 کیلومتر کارکرد را با یک پیش پرداخت 80 درصدی و مابقی پول را در چهار فقره چک از یک فروشنده خریدم.حالا که زمان به تعویض پلاک رسیده این شخص میگه که مالیات نقل و انتقال خودرو را پرداخت نمیکنم و بر عهده شمای خریدار است(در واقع در مبایعه نامه چیزی ذکر نشد که این مالیات بر عهده چه کسی است)و دلیلش هم این است که چون من خودرو را در 4 فقره چک به صورت قسطی گرفتم پس مالیات بر عهده من خریدار است.حالا من هم این مبلغ مالیات را پرداخت کردم.ایا راهی برای گرفتن پول خودم از این فروشنده هست؟؟