پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

7 سال پیش

معمولا سرمایه گذاران به میزان سهامی که دارند حق رای خواهند داشت. در تفاهم نامه سرمایه گذاران در مورد مسائل حق رای حل و فصل خواهد شد. به عنوان مثال مشخص می شود که آیا سرمایه گذاران با سهام متاز امتیازات خاصی در بحث حق رای خواهند داشت یا خیر. اگر سرمایه گذاران در اقلیت باشند این حقوق برای آن ها بسیار حائز اهمیت است. البته این حقوق نباید باعث ایجاد موانع اداری و مدیریتی شود.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد محسنی

ثبت شکایت در قسمت نظرات کاربران

سلام

ما یک وب سایت داریم که در این وب سایت به معرفی برخی از برندها پرداخته ایم.

برندهایی در زمینه خدمات شستشوی فرش، باربری و...

حال در برخی موارد کاربران اقدام به ثبت نظر خود درباره یک برند خاص می کنند. این نظرات معمولا شکایت هستند و اعتراض خودشون درباره اون برند در قسمت نظرات اعلام می کنند.

برای مثال: باربر X خیلی بد هست . یک میلیون تومان به من خسارت وارد کرد و...

یا قالیشویی X فرش مارو 3 ماه پس نمیده و ما نمیتونیم پولمون پس بگیریم و...

به دلیل ساختار وب سایت ما، کاربران بدون ثبت نام می تونند نظر خودشون ثبت کنند.

حال سوال اینجاست که آیا این نوع نظر ها که کاربران در باره یک برند در وب سایت ما ثبت می کنند میتواند مشکل حقوقی برای ما ایجاد کند؟

برندها می توانند برای این نظرات از ما شکایت کنند؟

پروفایل کاربر

مریم بحرینی

تسهیلات دانش بنیان

با سلام
در مورد شرکت دانش‌بنیان سوال داشتم.
تفاوت نوع ۱ و نوع ۲ در استفاده از معافیت‌ها و تسهیلات چگونه است؟