سال نو مبارک! پس از تعطیلات نوروز از ۵ فروردین پاسخگوی شما هستیم.
پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

6 سال پیش

 با سلام و وقت بخیر 

ابتدا لازم به ذکر است که حق رای این امکان را به سهامدار می دهد که در تصمیمات جمعی مشارکت کند. حق رای تابع اصل نسبیت است هر کس به نسبت سهامی که دارد در امور جمعی حق رای دارد. این قاعده به صورت کلی به اجرا گذاشته می‌شود و تنها در یک مورد این اصل مخدوش می‌شود و آن در شرایطی است که در اساسنامه برای سهامدار یا سهامدارانی سهام ممتاز در نظر گرفته شده باشد و سهام ممتاز به صاحب آن حق رایی چند برابر سهام عادی بدهد.


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سیروس قربانی

توقیف یا برداشت از اموال و حسابهای مدیر عامل

با سلام،شرکت سهامی خاص که مسئولین آن سه برادر می باشند بنا بر رای دادگاه محکوم به پرداخت شده اند .استعلام حسایهای شرکت و ثبت ،با خالی کردن حسابها برابر بدهی نمی شود.1طبق چه ماده قانون میتوان تقاضای توقیف یا برداشت از اموال و حسابهای مدیر عامل و سایر ین نمود،2- امکان پلمب شرکت و دا گرفتن حکم جلب مدیرعامل چگونه است؟با تشکر

پروفایل کاربر

شرکت سیمرغ تابش البرز سیمرغ تابش البرز

شرایط مدیر عامل

با سلام،

من بازنشسته کشوری هستم و شرکتی را ثبت کرده ام. عضو و رئیس هیئت مدیره هستم.من میتوانم مدیر عامل باشم و حقوق دریافت کنم؟

پروفایل کاربر

رضا موحد

تمدیدشفاهی اجاره نامه

سلام.یک دستگاه تریلی به مدت یک سال ماهیانه ۱۵۰ میلیون تومن اجاره کردم وجهت تضمین منزلم رادر وثیقه قراردادم( قولنامه )بعدازپایان مدت یک سال چون ازهم رضایت داشتیم مالک شفاها گفت فعلا ادامه بده ومن هم پذیرفتم.تا۵ ماه اجاره سرموعدپرداخت میشد.بعلت بیماری ۴ماه نتونستم کارکنم وتوان پرداخت اجاره هم نداشتم وماشین روازمن گرفت. تقریبا۶۰۰م اجاره و۳۰۰م هم هزینه تریلی که به عهده بنده بود بدهکارشدم.الان دادخواست توقیف منزل روداده تحت عنوان رهن طبق آن قرارداداولیه.باتوجه به اینکه تمدیداجاره شفاهی بوده .۱-آیا بااین نوع تمدیدمفاداون قراردادمکتوب به قوت خودباقی ست؟درواقع موقع تمدیدهیچ صحبتی ازوثیقه ویا مدت معین برای اجاره جدیدنشد.
۲- آیا این تمدیدکه مدت تعیین نشده صحیح است؟