پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

8 سال پیش

 با سلام و وقت بخیر 

ابتدا لازم به ذکر است که حق رای این امکان را به سهامدار می دهد که در تصمیمات جمعی مشارکت کند. حق رای تابع اصل نسبیت است هر کس به نسبت سهامی که دارد در امور جمعی حق رای دارد. این قاعده به صورت کلی به اجرا گذاشته می‌شود و تنها در یک مورد این اصل مخدوش می‌شود و آن در شرایطی است که در اساسنامه برای سهامدار یا سهامدارانی سهام ممتاز در نظر گرفته شده باشد و سهام ممتاز به صاحب آن حق رایی چند برابر سهام عادی بدهد.


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمدرضا اسماعیلی

امکان ابطال جواز کسب قبل ازاتمام تاریخ انقضا

با سلام

من وشریکم دفتراملاک داریم که ملکی سه دانگ سه دانگ بنام هردونفرمون هست.چون شریکم جانباز می باشد جواز را بنام ایشان گرفتیم وچون ازسوادکافی برخوردارنیست بنده بعنوان مباشر می باشم.تاریخ انقضا جواز25/4/1406 می باشد.بین ما اختلافات مالی پیش آمده آیا بنده که مباشر هستم می توانم پیش از موعد درخواست ابطال جواز بدهم یا باید منتظر بمانم مدت اعتبار جواز پایان یابد.ممنون از شما

پروفایل کاربر

شکیلا کریمی

عدم بازگرداندن دوچرخه و پول توسط سالندار

"با سلام، مدتی پیش دوچرخه و مقداری پول به فردی که سالن‌دار است، امانت دادم و قرار بود پس داده شود، اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است. من مدارک و شواهدی مانند [اگر مدارک خاصی داری، مثلاً رسید یا پیام] دارم. لطفاً راهنمایی کنید که چگونه می‌توانم از طریق قانونی یا هر روش دیگری این موضوع را پیگیری کنم. سپاسگزارم.

پروفایل کاربر

سعید قنبری

خرید تلفنی

بصورت تلفنی از یک شرکت تماس گرفته شده و پس از اظهار ضمانت های رایج اجناس خود را معرفی کردند. قرار شد اجناس از نوع A برای بنده ارسال شود. اما پس از تحویل از نوع B بود. همچنین معیوب و متفاوت از چیزی است که تلفنی صحبت شد. اکنون پاسخگو نیستند وقبول نمیکنند. حتی مرجوع هم نمی پذیرند.

همچنین سایر مواردی که قول دادند به همراه اجناس ارسال می شود. انجام نشده.

فقط تلفن دارم از این شرکت. آدرس ندارم. شماره کارت بانکی و نام صاحب حساب که واریز کردم را دارم.

باید چکار کنم؟ دعوی کیفری؟ دعوی حقوقی؟

دفاتر خدمات قضایی می گویند باید تمامی مشخصات کامل را داشته باشید. بانک همکاری نمیکند.

چکار باید کرد؟ لطفا راهنمایی کنید.