مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سیروس احمدی

خرید خودرو با مشکلات عدیده

درود بر شما احندی هستم از چالوس. خودرویی رو خریداری کردم از تهران و متوجه شدم بر خلاف ادعای فروشنده ماشین تصادف سنگین داشته و حالا قصد شکایت دارم ایا می توانم از چالوس اقدام کنم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است در صورتی که در قولنامه قید گردیده باشد که خودرو بدون تصادف و بدون رنگ می باشد و بر خلاف وصف مذکور خودرو تصادف شدید در گذشته داشته باشد شما با مراجعه به دادگاه محل اقامت خوانده می توانید مطالبه ارش و یا فسخ قراردادرا بنمایید و نمی توانید از مراجع قضایی شهرستان خود اقدام به طرح دعوا بر علیه خوانده ای که محل اقامت آن تهران می باشد نمایید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بهاره نخلی

وکالت بلاعزل

سلام
خونه ای رو با وکالت بلا عزل خریداری کردم میخواستم ببینم اگر برای فروشنده اتفاقی بیوفته و در قید حیات نباشن این وکالت باطله یا نه؟؟

پروفایل کاربر

عرفان مومنی

قرارداد

سلام
1) قرارداد های یک شرکت جزو اوراق عادی محسوب می شوند یا تعهد آور ؟؟؟

2) چنانچه طبق روزنامه رسمی یک شرکت (طرف اول ) جهت امضای قرادادها باید مدیر عامل و یکی از اعضای هیئت مدیره امضا کنند اما در قرارداد فقط مدیر عامل امضا کند چنانچه اختلافی رخ دهد برای این شرکت مشکل ساز است یا طرف دوم قرارداد خودش مقصر است که امضاهای مجاز را چک و بررسی نکرده است ؟

پروفایل کاربر

سعید رحمت

فسخ قولنامه

با سلام و احترام
قولنامه ای در مشاور املاک تنظیم شده و پس از پرداخت بیعانه صاحب خانه به شهرداری مراجعه نمود و در جواب شهرداری 100 متر عقب نشینی درج شد حال صاحب ملک اعلام می کند که دیگر تمایل به فروش ملک ندارد چون متراژ عقب نشینی زیاد است
در قولنامه عقب نشینی بر گردن فروشنده و در بند دیگری مبلغ 1/4 کل ملک هم به عنوان خسارت فسخ قولنامه در نظر گرفته شده بود
تاریخ حضور دفترخانه هم برای ماه اسفند در نظر گرفته شده بوده است
حال با توجه به این اتفاق و اینکه بنده تمایل به خرید ملک دارم ولی اینها مایل به فروش نیستند قاعدتاً در ماه اسفند در دفترخانه حاضر نمی شوند
لطفاً بفرمایید که چه مراحلی را برای احقاق حق و دریافت خسارت در موعد مقرر (تاریخ سند اسفند ماه است) میبایست طی نمایم .