مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سعید رحمت

سوال در خصوص تاریخ انقضا و تمدید قرارداد

با سلام و احترام
بنده در قراردادهای کاری که تنظیم می کنم تاریخ قرارداد را برای مثال از 97/01/01 تا 98/01/01 تنظیم می کنم و در زمان امضا قرارداد جدید تاریخ را از 98/1/2 تا 99/1/2 تنظیم می کنم آیا این روش درست است ؟ یکی از همکاران گفتند این روش اشتباه است و از حالت ممتد خارج می شود و میبایست در قرارداد جدید از روز انقضا یعنی 1/1/98 تا 1/1/99 تنظیم شود

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (2)

سعید رحمت

7 سال پیش

با سلام و احترام

بله منظور بنده قرارداد کار است

پس در این صورت طبق توضیحات شما :

"بهتر است برای تمدید قرارداد سال بعد نیز تاریخ تنظیم 1398/01/01 تا تاریخ 1398/12/29 تنظیم گردد.
"

در صورتیکه مایل باشم قرارداد ممتد باشد باید تاریخ بعد قرارداد را  1398/12/29 الی  1399/12/29  تنظیم نمایم ؟ یا 

 1399/01/01 الی  1400/01/01

سپاس از توضیحات شما



کارشناس حقوقی وینداد

7 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه منظور شما از قرارداد کار یکساله می باشد و تاریخ تنظیم آن 1397/01/01 باشد تاریخ انقضای آن می بایست 1397/12/29 باشد نه تاریخ 1398/01/01 چرا که در این حالت قرارداد کار شما یکسال و یک روزه می باشد.

بهتر است برای تمدید قرارداد سال بعد نیز تاریخ تنظیم 1398/01/01 تا تاریخ 1398/12/29 تنظیم گردد.

بدین صورت قراردادکار شما ممتد محسوب می گردد. هم چنین لیست بیمه ای  شما که برای سازمان تامین اجتماعی ارسال می گردد می بایست مد نظر قرار گیرد که به چه صورت لیست کار شما برای سازمان رد می گردد آیا فاصله ای بین انقضای قراردادکار با شروع مجدد به کار وجود دارد و یا این که متصل به هم می باشد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین احمدی گوهری

الزام به تنظیم صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند رسمی آپارتمان

اینجانب به موجب مبایعه نامه در بنگاه املاک در مورخ ۰۷/۱۲/۱۴۰۱ با کد رهگیری یک واحد آپارتمان خریداری نمودم و مالک متعهد شد ، در تاریخ ۰۷/۱۲/۱۴۰۲ برای انتقال سند رسمی آپارتمان ، به نام بنده ، در دفترخانه حاضر شوند ؛ متاسفانه، علی رغم گذشت تاریخ مقرر مراجعه نکرد و به اظهارنامه حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی در مورخ 19/07/1403 پاسخ نداده اند و شفاهی اعلام نمودند دو دانگ از زمین ملک از طرف طلبکاران سازنده توقیف شده است و این اقدام موجب گردیده که اداره ثبت از صدور سند تفکیکی ملک جلوگیری نماید . شایان توجه است مالک سند مشاعی چهار دانگ دارد و الان سند آزاد است و سازنده در قالب قرارداد مشارکت در ساخت با پیشرفت کار الان سند دو دانگ مشاعی دارد . به عنوان شخص ثالث ، دادخواست اعتراض ثالث اجرائی نسبت به توقیف ( چهار دانگ از شش دانگ ) و رفع اثر از توقیف اموال غیرمنقول و صدور قرار توقیف عملیات اجرایی را دادم که دادگاه دعوی را رد کرد و قاضی اظهار نمود من نمی توانم از این طریق پیگیری داشته باشم .

لطفا راهنمایی بفرمایید .

پروفایل کاربر

حسین برهانی

مطالبه وجه چک از جاعل ضمانت

با سلام و احترام
فردی پشت یک چک را بعنوان ضامن دو مهر از شرکتی را زده است.
مهرها جعلی بودند و آن فرد نیز در شرکت سمتی ندارد. با شکایت دارنده چک، جعل مهر توسط آن فرد در بازپرسی اثبات شده و کیفرخواست صادر شد.
آیا دارنده در دادگاه کیفری جعل میتواند از جاعل (کسی که با ادعای ضمانت مهر جعلی زده) برای مطالبه وجه چک دادخواست حقوقی بدهد؟

پروفایل کاربر

مجتبی اله بخشی

تعهدات

باسلام و عرض ادب
بنده یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم که با 4 ماه تاخیر نسبت به زمان پایان قرارداد در مرحله تحویل می باشد. اکنون سازنده طلب قسط آخر کار را بابت تحویل میخواهد در صورتیکه جریمه پرداخت تاخیر بیش از قسط آخر است. آیا می توانم از پرداخت قسط آخر امتناع کنم یا میبایست پرداحت کنم و بعد اقامه دعوی طلب جریمه کنم؟ با تشکر