سعید رحمت
سوال در خصوص تاریخ انقضا و تمدید قرارداد
با سلام و احترام
بنده در قراردادهای کاری که تنظیم می کنم تاریخ قرارداد را برای مثال از 97/01/01 تا 98/01/01 تنظیم می کنم و در زمان امضا قرارداد جدید تاریخ را از 98/1/2 تا 99/1/2 تنظیم می کنم آیا این روش درست است ؟ یکی از همکاران گفتند این روش اشتباه است و از حالت ممتد خارج می شود و میبایست در قرارداد جدید از روز انقضا یعنی 1/1/98 تا 1/1/99 تنظیم شود
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (2)
سعید رحمت
با سلام و احترام
بله منظور بنده قرارداد کار است
پس در این صورت طبق توضیحات شما :
"بهتر است برای تمدید قرارداد سال بعد نیز تاریخ تنظیم 1398/01/01 تا تاریخ 1398/12/29 تنظیم گردد.
"
در صورتیکه مایل باشم قرارداد ممتد باشد باید تاریخ بعد قرارداد را 1398/12/29 الی 1399/12/29 تنظیم نمایم ؟ یا
1399/01/01 الی 1400/01/01
سپاس از توضیحات شما
کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه منظور شما از قرارداد کار یکساله می باشد و تاریخ تنظیم آن 1397/01/01 باشد تاریخ انقضای آن می بایست 1397/12/29 باشد نه تاریخ 1398/01/01 چرا که در این حالت قرارداد کار شما یکسال و یک روزه می باشد.
بهتر است برای تمدید قرارداد سال بعد نیز تاریخ تنظیم 1398/01/01 تا تاریخ 1398/12/29 تنظیم گردد.
بدین صورت قراردادکار شما ممتد محسوب می گردد. هم چنین لیست بیمه ای شما که برای سازمان تامین اجتماعی ارسال می گردد می بایست مد نظر قرار گیرد که به چه صورت لیست کار شما برای سازمان رد می گردد آیا فاصله ای بین انقضای قراردادکار با شروع مجدد به کار وجود دارد و یا این که متصل به هم می باشد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
سعید مج
خدمات واسطه غذایی
سیستم های واسط کسب و کار غذایی مثل سفارشات آنلاین غذایی در صورت بروز مسمومیت یا حتی مرگ چه کسی از لحاظ حقوقی پاسخو خواهد بود ؟
سیروس احمدی
خرید خودرو با مشکلات عدیده
درود بر شما احندی هستم از چالوس. خودرویی رو خریداری کردم از تهران و متوجه شدم بر خلاف ادعای فروشنده ماشین تصادف سنگین داشته و حالا قصد شکایت دارم ایا می توانم از چالوس اقدام کنم
محمد شریعتی
توافق سهامداران (SHA)
با سلام
در خصوص توافقنامه سهامداران توضیحات کاملی داده بودید. سؤال من این است که با توجه به قوانین شرعی و قوانین ملی خصوصا درباره ارث، آیا سهامداران می توانند مثلا مشخص کنند که سهام قابل فروش به غیر اعضای خانواده نیست و یا این که پس از فوت یک سهامدار، چگونه سهم او به سایر افرادی که مشخص کرده است برسد؟
سؤال دیگر این است که آیا توافق سهامداران قابل فسخ هست یا خیر. اگر فرض کنیم بخواهیم توافقی برای مدت 20 سال تنظیم کنیم، آیا قبل از اتمام این مدت هیچ یک از سهامدارانی که توافق نموده اند می توانند این توافق را به هم بزنند؟
با تشکر