مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مجتبی تقی زاده

دادخواست تقابل برای ابطال قرارداد مشارکت در ساخت

سلام اینجانب با شخصی یک قرارداد با عنوان قرارداد مشارکت در ساخت مجموعه مسکونی بستم که مبالغی به ایشان پرداخت کنم و مشترکآ نسبت به ساخت اقدان کنیم.ان شخص قبلا با چند نفر که مالک یک زمین بودند قرارداد مشارکت در ساخت بسته بود که زمین از انها و پروانه و ساخت از او باشد و پس از ساخت واحد ها تقسیم شود.در قرارداد انها قید شده که اولا (فروش و پیش فروش) بایستی با اجازه کتبی مالکان باشد و ثانیا (سازنده حق واگذاری و انتقال تعهدات خود در مفاد مشارکت نامه را تحت عنوان جایگزین کردن شخص دیگری در مقام سازنده را ندارد ).در قرارداد من و ان شخص قید شده که(قرارداد حاضر بین طرفین این قرارداد در جهت تامین منابع مالی لازم در خصوص انجام تعهدات آن قرارداد میباشد.لذا کلیه تعهداتی که آقای ..... در قرارداد اصلی به مالکین داده است در این قرارداد نیز ایشان به اینجانب متعهد میباشند.همچنین مقرر گردید پس از اخذ پروانه ساخت وانجام صورتجلسه آغاز عملیات اجرایی بین آقای ..... و مالکین ملک مذکور ، طرفین قرارداد مشترکآ نسبت به اجرای عملیات ساخت اقدام نمایند.مدت زمان حضور در محل پروژه بر مبنای قدر السهم طرفین قرارداد میباشد). ساختمان در مرحله اخر نازک کاری است و من با طرف قراردادم اختلاف پیدا کردم و دادخواست به طرفیت او و مالکان دادم.مالکان دادخواست تقابل دادند که به استناد موارد ذکر شده در بالا(سازنده حق واگذاری و انتقال تعهدات خود در مفاد مشارکت نامه را تحت عنوان جایگزین کردن شخص دیگری در مقام سازنده را ندارد ) قرارداد من و ان شخص باید ابطال شود.

میخواستم ببینم با توجه به اینکه قرارداد من مشارکت در ساخت است ایا دادخواست انها رد میشود یا نه؟

همچنین معنی واگذاری در حقوق چیست؟

همچنین معنی جایگزین در حقوق چیست؟

ممنون از وقتی که میگذارید



مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (2)

فضل اله اسکندری

2 سال پیش

سلام چنانچه قبل از قرارداد شما مالکان که می فرمایید مالکیت داشتن که دادگاه به آنها حق میده ولی اگه بعد قرارداد شماست که اعتباری ندارد بستگی به مطالعه قراردادمشارکت به صورت کامل دارد خواهشاً بدون مشورت با وکیل متخصص هیچ کاری نکنید

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فاطمه حسینقلی‌لو

3 سال پیش

با سلام.

دوست عزیز، با توجه به اینکه کیس شما از حالت سوال خارج است، توصیه میشود که با یک وکیل در تماس باشید. 
مشاوران حقوقی تیم وینداد اماده ی پایخگویی و راهنمایی شما هستند

با احترام

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

عرفان اصغری

مالیات برای کسب و کار واسط

با سلام
من دارای سایتی هستم که به پزشکان خدمات میدم. بیماران زیادی در سایت من تراکنش دارند و من این پولها رو به حساب پزشکان واریز میکنم و فقط درصد خیلی ناچیزی از اون تراکنش های عظیم سهم من هست.
من در حال حاضر بدون ثبت شرکت کار میکنم ولی خواستم بدونم اینکه مبلغ زیادی پول به درگاه بانکی که به اسم من هست ریخته میشه و یک درصد جزئی اون سهم من هست برای من مشکل مالیاتی ایجاد نمیکنه!
با تشکر از پاسخگویی شما

پروفایل کاربر

یاسین بهادری

اطمینان حاصل کردن از اصل سرمایه در قرارداد های مضاربه

اگر در یک قرار داد مضاربه، مالک سرمایه بخواهد علاوه بر قرارداد بسته شده بین مالک و مضارب از بابت برگشت اصل سرمایه ی خود در انتهای مدت زمان قرارداد مضاربه بدون توجه به میزان سود و یا زیان اطمینان حاصل کند، به غیر از دریافت چک و سفته از مضارب چه راه های دیگری دارد؟ آیا در این شرایط اتکا به قرارداد بسته شده کافی است؟
** فرض کنیم که این قرارداد میان دو شخص حقیقی و نه حقوقی بسته شده باشد.

پروفایل کاربر

اکبر زارع

خرید و فروش سهم الارث

سلام
باغ نخل و زمین کشاورزی از پدرم به ورثه رسیده .درجهت مطالبه سهم الارث ودادخواست تحریر ترکه از سوی بنده ، برادر بزرگتر مبایعه نامه ای را رو کرده و مدعیه که سهم الارث را من به او فروخته ام. من قبول نکردم و آمده دادخواست تنفیذ مبایعه نامه داده. مندرجات این بیع اینگونه آمده که ۶/۵ عدد نخل و تقریبا نیم هکتار زمین کشاورزی بیع شده. سوالی که دارم
۱_ چه پاسخی به دعوای تنفیذ بدهم . ضمن اینکه یک جمله به صورت مشهود در بیع نامه اضافه کرده
۲_ در اولین پاسخ امضا و انگشت را انکار کنم و از دادگاه رسیدگی به جعل بدهم؟ بدلیل اضافه شدن اون جمله یا فقط انکار تنها و اگر منکر شدم جعل را کی مطرح کنم در همان جلسه یا جلسه دیگه
۳_ آیا با قید ۶/۵ عدد نخل و نیم هکتار زمین کشاورزی می توانم پس از اثبات مبایعه نامه بگویم من فقط اعیان باغ از سهم خودم فروختم و عرصه باغ را نفروخته ام یعنی میتونم چنین ادعایی بکنم یا اینکه این ۶/۵ عدد نخل شامل عرصه و اعیان می شود؟ لطفا راهنماییم کنید ببخشید که طولانی شد.