وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محمد یاسر امامی زاده

6 سال پیش

چگونه سفته را پر کنیم

برای حسن انجام کار از عامل سفته میخواهم. همچنین از ضامن او میخواهم که پشت آن را امضا کند. نحوه ی دقیق پر کردن سفته جهت حسن انجام کار- که مسلما هر گاه عامل مخالف قرارداد عمل کند قابل اجراست- به چه شکلی است؟ ضامن به چه شکلی باید سفته را پشت نویسی کند تا محکمه پسند باشد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است در مورد تکمیل سفته جهت ضمانت اطلاعات خواسته شده بر روی سفته تاریخ تنظیم، نشانی متعهد و محل پرداخت باید تکنیل گردد غیر از زمان تادییه که در صورت عدم انجام تعهدات و اقدام جهت وصول می بایست توسط متعهد له تکمیل گردد.

هم چنین در ظهر (پشت) سفته حتماً باید قید گردد جهت حسن انجام قرارداد شماره ...فلان... و مورخ ..فلان... می باشد و در صورت داشتن ضامن از سفته، ضامن باید به عنوان ضمانت ظهر (پشت) سفته را دو امضاء نمایید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد محمدی

4 ماه پیش

خرید موتور اقساطی از شخص

با سلام

بنده یک موتور از شخصی گرفتم و مقداری از ثمن معامله را به عنوان ضمانت انتقال سند نگه داشتم. بعد مشخص شد که موتور قسطی بوده و فرد حاضر به پرداخت بدهی خود نشد و بعد از مدتی هم از ایران رفت.

مالک فروشگاه حکم جلبش را گرفت از روی چک های برگشتی ولی خب اون هم به جایی نرسید. در زمان خرید موتور، بدهی نفر اول ۸۰ تومان بود و الان بعد از حدود ۲ سال به ۲۸۰ میلیون رسیده. صاحب فروشگاه به من گفته ۱۴۰ تومان پرداخت کن که سند را به نامت بزنم. من قبول کردم که این کار رو بکنم، ولی صاحب فروشگاه امتناع میکنه از تنظیم کردن یک صورتجلسه و میگه اول پول و بعد صورتجلسه. )هر دو طرف بی اعتماد هسایم نسبت به یکدیگر(.

یک نکته اینکه روی فاکتور فروش خورده که اقساطی غیر قابل فروش و نکته دوم اینکه موتور به نام یکی از فامیل های صاحب فروشگاه میباشد.

خواستم ببینم که آیا من باید بدهی نفر اول باوسودش را پرداخت کنم یا اینکه اگر شکایت کنم میتوانم باپرداخت اصل بدهی سند را بگیرم؟

با تشکر

پروفایل کاربر

باقر حاجی حسنی

2 سال پیش

چک بلامحل عدم وصول

درود برشما عزیزان

ی چک ۲۰۰ تمنی برگ کردم که پروند برای اجرا به شعبه ۴ اجرای احکام رفته که  تو دادگاه گفته بعد ۱۲ روز حکم جلب بهت میدن.

الا پروند مقید ب وقت نظارت پاییز ۱۴۰۳
ایا باید تا اون موقع صبر کنم؟

درخواست  اعمال ماده ۲و۳ قانون اجرای محکومیت های مالی(توقیف و جلب ) دادم ک خبری نشد.
حضوری رفتم هم گفتن فقط مجازی منتظر باش.
الان ۲۰ روز بعد واصل شدن پرونده و ارسال لایحه میگذره.

پروفایل کاربر

سید محمود سید علی نقی

7 سال پیش

سفته با مبلغ بالا

مرسی . از پاسختون . اگر مبلغ سفته بالا باشه مبلغ یک میلیارد شرکتی در زمینه تعمیرات موبایل از بنده خواسته جهت کار این مبلغ سفته را ضمانت کنم ، آیا امکان سو استفاده هست ؟ البته گفته تا پنج سال باید در شرکت باشی .