ma gh
سلام. آیا بر حقوق های پورسانتی بدون حقوق ثابت مالیات در نظر گرفته میشود؟
شیوه ی پرداخت حقوق صرفا بر اساس درصدی از فروش بدون حقوق ثابت و مزایا و بیمه
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
مهدیس محرمی
با سلام
طبق قانون کار در صورت وجود رابطه استخدامی میان شما و کارفرما و داشتن تبعیت اقتصادی از کارفرما شما مشمول مالیات میشوید در غیر اینصورت اگر چنین رابطه ای میان شما و کارفرما وجود ندارد و حقوق ثابتی از ایشان دریافت نمیکنید، مالیات به شما تعلق نمیگیرد.
با احترام
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
یاسر طالبی
پرداخت نشدن مالیات نقل و انتقال خودرو توسط فروشنده خودرو
با سلام.من یک خودرویی با 30 کیلومتر کارکرد را با یک پیش پرداخت 80 درصدی و مابقی پول را در چهار فقره چک از یک فروشنده خریدم.حالا که زمان به تعویض پلاک رسیده این شخص میگه که مالیات نقل و انتقال خودرو را پرداخت نمیکنم و بر عهده شمای خریدار است(در واقع در مبایعه نامه چیزی ذکر نشد که این مالیات بر عهده چه کسی است)و دلیلش هم این است که چون من خودرو را در 4 فقره چک به صورت قسطی گرفتم پس مالیات بر عهده من خریدار است.حالا من هم این مبلغ مالیات را پرداخت کردم.ایا راهی برای گرفتن پول خودم از این فروشنده هست؟؟
رضا موحد
بازبینی اظهارنامه
سلام.تیرماه1401اظهارنامه مالیاتی توسط یه حسابدارتنظیم وثبت شد.کل تراکنش حدودیک ونیم میلیاردبودکه یک میلیاردفروش ملک 250میلیون حقوق معلمی 170میلیون کارتخوان وتقریبا80م هم واریزی.متاسفانه حسابداربه اشتباه درآمدخالص رو900میلیون زده.دارایی منوخواست.قولنامه وسندملک وفیش حقوقی روهم دادمشون وگفتندماکاملا مطمئنیم اشتباه شده ولی چون خودت اظهارکردی 200میلیون مالیاتش میشه.فعلاقرارشدببینه چکارمیشه کرد.
حال سوال اینه اینگونه اشتباه وباتوجه به اتمام مهلت اصلاح وپایان سال بودن آیا قانونی برای درخواست بازبینی وجودداره یا به صرف اشتباه ازسمت خودمودی دارایی میتونه درخواست منوردکنه؟
آیا رئیس میتونه ازاختیاراتش برای بازبیننی استفاده کنه؟
لطفا اگه راهی وجودداره راهنمایی بفرمایید.
ممیزمحترم واقعا قصدمساعدت داره ولی میترسم مافوقش ویامسئولین بالاتربگن چون خودش اظهارکرده بایدپرداخت کنه.لذا میخام بدونم آیاروزنه قانونی وجودداره یاخیر.