مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

8 سال پیش

تفاهم نامه سرمایه گذاران یک بندی تحت عنوان واگذاری سهام به کارمندان کلیدی دارد. این امر برای تشویق کردن این افراد و دادن انگیزه بیشتر و ایجاد تعهد بیشتر بین دوره زمانی 2 تا 4 سال محقق می شود.



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فریبا محمودی چقازردی

**شکایت بابت کالای معیوب و عدم پاسخگویی فروشگاه**

با سلام و احترام

اینجانب از طریق سایت ترب اقدام به خرید یک دست مبلمان از فروشگاه معرفی‌شده نمودم. متأسفانه پس از دریافت کالا، با مشکلات متعدد و جدی مواجه شدم که به شرح زیر است:



- وجود **پارگی در پارچه مبلمان**

- **کجی و آسیب‌دیدگی پایه‌های فلزی** که باعث عدم تعادل شده

- **بیرون‌زدگی نشیمن‌گاه** و کیفیت پایین ساخت

- **عدم تقارن در پشتی‌ها**؛ دو عدد کاملاً کج و ارتفاع‌ها نامتناسب هستند

- **تحویل با تأخیر قابل توجه** نسبت به زمان وعده‌داده‌شده

- **دریافت مبلغ ۱٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان اضافه** نسبت به قیمت اعلام‌شده در زمان خرید

- در حال حاضر، همان مدل مبلمان با **افزایش قیمت ۱۰٬۸۰۰٬۰۰۰ تومانی** نسبت به روز خرید من مواجه شده که نشان‌دهنده تغییرات غیرشفاف در قیمت‌گذاری است



با توجه به موارد فوق، این کالا از نظر ظاهری و کاربردی فاقد استانداردهای لازم بوده و با مشخصاتی که در زمان خرید اعلام شده بود، مغایرت دارد. لذا تقاضا دارم نسبت به **عودت کالا و بازپرداخت مبلغ اضافه پرداخت‌شده** در اسرع وقت اقدام فرمایید. در صورت عدم پاسخگویی، ناچار به پیگیری موضوع از طریق مراجع قانونی، سامانه ۱۲۴، پلیس فتا و مشاوره حقوقی خواهم بود.

پروفایل کاربر

اصغر نویدمهر

قرارداد اجاره یا ........؟؟

با درود
یک ملکی را با کاربری یک کارگاه تعمیرات دستگاه های چاپ وجود داره. تصمیم بر اینه که ملک را همراه تجهیزات موجود به شخصی اجاره بدیم و آن شخص در ازای اجاره ملک . اجاره تجهیزات یک مبلغ ثابت (بابت هر دو) ماهانه پرداخت کنه .
سوال:
چه نوع قراردادی مناسب هست؟
برای تضمین تعهدات چک ثبت شده مناسبه یا سفته ؟
با سپاس

پروفایل کاربر

رضا موحد

تمدیدشفاهی اجاره نامه

سلام.یک دستگاه تریلی به مدت یک سال ماهیانه ۱۵۰ میلیون تومن اجاره کردم وجهت تضمین منزلم رادر وثیقه قراردادم( قولنامه )بعدازپایان مدت یک سال چون ازهم رضایت داشتیم مالک شفاها گفت فعلا ادامه بده ومن هم پذیرفتم.تا۵ ماه اجاره سرموعدپرداخت میشد.بعلت بیماری ۴ماه نتونستم کارکنم وتوان پرداخت اجاره هم نداشتم وماشین روازمن گرفت. تقریبا۶۰۰م اجاره و۳۰۰م هم هزینه تریلی که به عهده بنده بود بدهکارشدم.الان دادخواست توقیف منزل روداده تحت عنوان رهن طبق آن قرارداداولیه.باتوجه به اینکه تمدیداجاره شفاهی بوده .۱-آیا بااین نوع تمدیدمفاداون قراردادمکتوب به قوت خودباقی ست؟درواقع موقع تمدیدهیچ صحبتی ازوثیقه ویا مدت معین برای اجاره جدیدنشد.
۲- آیا این تمدیدکه مدت تعیین نشده صحیح است؟