با سلام
به عنوان یک مهندس پلیمر و طراح یک محصول قرار است با کارخانه ای مشارکت کنم. به این صورت که طراحی محصول و رسیدن به فرمولاسیون شیمیایی از من باشد (انجام کارهای تحقیقاتی، آزمایشگاهی، تا رسیدن به نقطه محصول) و تولید و عرضه از جانب کارخانه (فرآیند تولید، فرآیند فروش). این محصول در ایران وجود ندارد و این کارخانه میخواهد از پیشرو های صنعت مربوطه باشد.
با اینکه در سود باهم شریک باشیم موافق هستند.
1. سوالم این است که سهم طرفین را چگونه تعیین کنم؟ و از سود خالص باشد و یا از قیمت عرضه شده در بازار؟
2. و سوال بعدی این است که چند درصد از مالکیت علمی و چند درصد از مالکیت صنعتی این طرح را با کارخانه شریک شوم؟ در واقع در زمان ثبت رسمی طرح سهم ها را چگونه ثبت کنم؟
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است با عنایت به قصد طرفین مبنی بر تنظیم قرارداد مشارکت مدنی در خصوص یک پروژه معین که وظایف، مسئولیت و تعهدات طرفین تا حدودی مشخص گردیده.
میزان سهام بر اساس ارزش آورده هر طرف نسبت به نقش آن در تولید محصول نهایی با توافق طرفین تعیین می گردد و میزان سهام پس از کسر کلیه هزینه ها و از سود خالص به طرفین قرارداد تعلق خواهد گرفت.
در پاسخ به مالکیت فکری و حقوق مالی ابداع؛ اختراع و اثر هنری نیز لازم به ذکر است مالکیت فکری قابلیت انتقال ندارد و حقوق مالی اثر است که قابلیت انتقال را دارا می باشد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد
سلام وقتتون بخیر
ساختمان مسکونی تجاری دارای 5 واحد با 5 سند مالکیت تک برگی دارم. می خواهم کل ساختمان را با تمام اسناد به غیر بفروشم.
اگر با توافق خریدار، بخشی از عرصه که جزو مشاعات می باشد را برای خود نگه دارم وجاهت قانونی و قابلیت ثبت در سند دارد یا خیر؟
در حال حاضر شهرداری به علت قطعات کمتر از 200 متر با تفکیک موافقت نمی کند.
با تشکر
شخصی با طرح دعوی در اداره کار مبنی بر اخراج از کار و تایید کارفرما مبنی بر عدم نیاز برای او رای بیکاری صادر و پرونده او به اداره بیمه ارجاع تا مقرری بیکاری صادر گردد.حال کارفرما بعد از گذشت 2 ماه کارگر را دعوت بکار کرده و کارگر از ادامه همکاری امتناع نموده .آیا کارفرما میتواندبه اداره کار یا بیمه مراجعه و مقرری بیکاری کارگر را قطع کند.
معامله ملکی با اطلاع کامل خریدار و فروشنده از تمام جزییات مورد معامله و حقوق سایر افراد نسبت به ملک موصوف انجام شده است . سال گذشته من دادخواست الزام به تنظیم سندسرقفلی را علیه مالک فعلی تقدیم کردم . دادگاه پس از جلسه سوم رسیدگی، با استدلال اینکه طرح دعوی میبایست علیه مالک اولیه نیز انجام میشد قرار رد دعوی را صادر نمود . با توجه به اینکه مالک فعلی با اطلاع دقیق از حق سرقفلی مذکور نسبت به خرید اقدام کرده است اکنون حضور مالک اولیه در دادگاه ضرورت دارد؟ آیا میتوان بدهی را به مالک اولیه نسبت داد؟
مالک فعلی نیز اخیرا" دو دانگ ملک را به دیگری واگذار کرده است آیا باید وی را نیز طرف دعوی قرارداد؟
تهران، ناحیه نوآوری شریف، محله طرشت، خیابان تیموری، قبل از بزرگراه یادگار امام، نبش خیابان ابراهیمی، پلاک ۵۸، مجتمع فناوری مهرنگار، واحد ۲۷
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) میباشد