مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

8 سال پیش

افرادی که علاوه بر سهامدار بودن در یک شرکت در همان واحد شاغل هم نیز هستند، این افراد در قبال انجام کار و دریافت مزد با واحد مربوطه به نوعی رابطه حقوقی و اقتصادی نیز پیدا می کنند و به اعتبار برقراری این رابطه و ایجاد رابطه کارگر و کارفرمایی مشمول قانون کار هستند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد امین نیرومند

اجرای سفته

سفته سفید گرفتم فقط اثر انگشت داره.میخواستم بپرسم این سفته مشکلی نداره و از کجا میتونم برای اجرا گذاشتن سفته اقدام کنم

پروفایل کاربر

سید منصور

شرکت با مسئولیت محدود

با سلام و احترام و با سپاس از مشاوره های ارزشمند شما

مطابق با ماده 95 قانون تجارت، در اسم شرکت باید عبارت «با مسئولیت محدود» قید شود و الّا آن شرکت در مقابل اشخاص ثالث شرکت تضامنی محسوب و تابع مقررات آن خواهد بود.
شرکت با مسئولیت محدودی که در قرارداد خود و سربرگ خود تصریح به نام «با مسئولیت محدود» نکرده، آیا می تواند در مقابل طرف قرارداد مدعی شود که در زمان ثبت و در آگهی تأسیس تصریح به نام «با مسئولیت محدود» شده؟ آیا همین مقدار کافی است؟