پروفایل کاربر

سما ناصری

شرکت با مسولیت محدود

با سلام 

من به همراه دوستم یه شرکت با مسولیت محدود ثبت کردیم...الان پسرعموی ایشون میخوان برای همکاری با ما وارد شرکت بشن و میگن سهم الشرکه باید تقسیم به سه بشه و عضو هییت مدیره بشن و برادر من که در حال حاضر بازرس شرکت هستن از شرکت خارج بشن

با توجه به اینکه دوستم و اون اقا۶۷ درصد سهم الشرکه رو میبرن ایا من میتونم تو اساسنامه قید کنم که اعضای هییت مدیره با دارا بودن اکثریت عددی و سهم الشرکه نمیتونن نسبت به خروج و گرفتن حق امضا اقدام کنن؟

و یا اینکه اگه خارج از اساسنامه باهاشون قراردادی ببندم من باب صحبت بالا قانونی هست؟

میخوام یه کاری کنم که بعدا به مشکل نخوریم.چه تضمین قانونی وجود داره که اونا نتونن نسبت به سلب اختیار من اقدام کنن؟

در حال حاضر رییس هییت مدیره و مدیرعامل هستم و حق امضا و تمام اختیارات شرکت با خودمه با ۵۰درصد سهم الشرکه

لطفا راهنماییم کنید که باید چکار کنم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فرزانه بزم آمون

3 سال پیش

باسلام

انتقال سهام در شرکت با مسئولیت محدود پس از تشکیل مجمع عمومی مطابق مقررات قانونی و اساسنامه شرکتتان تشکیل میشود و پس از کسب رضایت اکثریت عددی و اکثریت سرمایه متقاضی باید با مراجعه دفترخانه اسناد رسمی مراحل انتقال این سهام را طی کند.زیرا شرط قانونی انتقال سهم الشرکه شرکت مسئولیت محدود سند رسمی میباشد.انتقال سهام در این نوع شرکت الزاما باید با رضایت دارندگان 4/3 سرمایه شرکت و همچنین اکثریت عددی صورت بگیرد.همچنین حق امضا و خروج اعضا با انعقاد قرارداد جدید خارج از اساسنامه اثر قانونی ندارد.درنهایت باید گفت که تضمین قانونی وجود ندارد که شما همیشه رییس هیئت مدیره و یا مدیرعامل بمانید. زیرا مدت زمان قانونی ریاست دوسال میباشد که فقط قابل تمدید است.

در این خصوص چنانچه تردیدی دارید می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی وینداد استفاده کنید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

صادق جلال زاده

موارد لازم برای دریافت گواهی سرمایه پرداخت شده

با سلام. در سامانه ثبت شرکت ها اقدام به ثبت شرکت سهامی خاص کرده ایم و نام درخواستی تایید شده است و رسید پذیرش قابل مشاهده و چاپ است. گفته شده که ابتدا نسبت به ثبت گواهی سرمایه پرداخت شده اقدام کنید و سپس نسخه اصلی همه مدارک رو به ما ارسال کنید. در عمل تا زمانیکه ما گواهی را ثبت نکنیم دسترسی به اساسنامه و اظهارنامه و ... که از اطلاعات وارد شده در سامانه تولید شده اند نداریم.
به بانک که مراجعه کردم لیست مدارک لازم برای افتتاح حساب شرکت در حال ثبت رو این موارد اعلام کرد:
- درخواست به شعبه جهت افتتاح حساب (این چیه؟ آیا باید یه نامه دستی بنویسیم و همه امضا کنن که از این شعبه میخوایم برای شرکت در حال تاسیس ما حساب باز کنن؟)
- ابلاغیه تایید نام شرکت (این مورد در سامانه ثبت شرکت ها نوشته شده و امکان نمایش و چاپ هم براش گذاشتن اما دسترسی ش برای ما باز نشده و ظاهرا پس از قبت گواهی پرداخت سرمایه برامون باز میشه. لذا ما باید این نامه رو از کجا بیاریم؟ البته در سامانه یه چیز دیگه ای هست به نام "ابلاغیه" که اون قابل چاپ هست.)
- اساسنامه
- تقاضانامه (این چیه؟ آیا همون اظهارنامه هست؟)
- رسید پذیرش ثبت شرکت (سامانه دسترسی چاپش رو بهمون داده و داریمش)
- شرکتنامه ثبت تاسیس (این مورد رو هم نمیدونیم چیه. یه جا خوندم شرکت های سهامی شرکتنامه ندارن. آیا این مورد نیازه و اینکه چی هست؟)
- صورت جلسه عمومی مجمع موسسین (دسترسی داریم)
سوالاتی که دارم رو در پرانتز نوشتم.

پروفایل کاربر

حسن دستی

حق رای در شرکت سهامی

درود
ایا دررابطه با انتخاب مدیران شرکت سهامی خاص می توان سهام ایشان از نظر تعداد آرا دوبرابر مورد احتساب قرار گیرد مثلا اگر هر کدام از ایشان ۵۰ سهم داشته ومی خواهند سه مدیر برای شرکت انتخاب کنند بجای ۱۵۰ رای هر کدام آرا انتخاب مدیر رای ایشان ۳۰۰ رای ( دوبرابر ) مورد محاسبه ولحاظ قرار گیرد . آیا این اقدام از منظر قانونی ممکن می باشد. ؟

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد