مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

پیمان میرهادی

شورای حل اختلاف

سلام
با شخصی شفاها توافق کردم که برنامه کامپیوتری برایش بنویسم و دستمزد بگیرم. کار را تحویل دادم و ایشان به شورای حل اختلاف شکایت کرده و ادعاهایی کرده و شورا ایشان را بدون حضور من به کارشناس رایانه ارجاع داده اند و کارشناس گفته ۶۰% کار انجام شده. سوال بنده این است که چطور بدون اطلاع بنده و حضور بنده و شنیدن از من کارشناس رای داده؟
و حالا شورا میگه اگر اعتراض داری باید ۳ تا کارشناس تایید کند و اسم و تلفن کارشناس ها بهم دادن.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

6 سال پیش

با سلام

فرآیند دادرسی بدون حضور شما و بصورت غیابی انجام شده است. در صورت اعتراض به رای یک کارشناس، نظر کارشناس سه نفره ملاک است.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین حقیقی

حقوق مدیرعامل شرکت

باسلام
حقوق مدیر عامل شرکت چگونه و بر چه اساسی مشخص می‌گردد؟

پروفایل کاربر

Bahman Shamshirsaz

ارائه سهام به كارمند

سلام وقتتون بخير
من ميخوام سهامي رو به كارمندم بدم كه اين كارمند تا وقتي در شركت باشه و كار كنه صاحب اون سهام باشه ولي خودش نتونه اون رو بفروشه. و ميخوام لااقل مطمئن باشم 5 سال براي ما كار ميكنه. بايد چه كار كنيم؟ آيا چنين چيزي امكانپذير هست؟
البته شركت مسئوليت محدود هست.