آرزو معتمدی والا
طرح شکایت
من به حساب شخصی پول واریز کردم شخص مورد نظر پول را پرداخت نمی کند ایا متیوانم از طریق شماره کارت مورد نظر طرح شکایت کنم؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
حسین یوسفی
قرارداد و امضا با کسانیکه به اونها دسترسی حضوری نداریم
سلام
من میخوام با یه بنده خدایی قرارداد امضا کنم ولی دسترسی حضوری به هم نداریم و امکان مسافرت از این ور کشور به اون ور کشور نیست
1. برای قرارداد و امضاها با اشخاصی که به اونها دسترسی نداریم چطور باید عمل کنیم؟
2. اگه قرارداد رو به صورت pdf برای ایشون ارسال کرد و توسط نرم افزارهایی مانند foxid reader از قسمت pdf sign امضا بشن آیا دارای اعتبار هستن؟
مجتبی اله بخشی
تعهدات
باسلام و عرض ادب
بنده یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم که با 4 ماه تاخیر نسبت به زمان پایان قرارداد در مرحله تحویل می باشد. اکنون سازنده طلب قسط آخر کار را بابت تحویل میخواهد در صورتیکه جریمه پرداخت تاخیر بیش از قسط آخر است. آیا می توانم از پرداخت قسط آخر امتناع کنم یا میبایست پرداحت کنم و بعد اقامه دعوی طلب جریمه کنم؟ با تشکر
حسین احمدی گوهری
الزام به تنظیم صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند رسمی آپارتمان
اینجانب به موجب مبایعه نامه در بنگاه املاک در مورخ ۰۷/۱۲/۱۴۰۱ با کد رهگیری یک واحد آپارتمان خریداری نمودم و مالک متعهد شد ، در تاریخ ۰۷/۱۲/۱۴۰۲ برای انتقال سند رسمی آپارتمان ، به نام بنده ، در دفترخانه حاضر شوند ؛ متاسفانه، علی رغم گذشت تاریخ مقرر مراجعه نکرد و به اظهارنامه حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی در مورخ 19/07/1403 پاسخ نداده اند و شفاهی اعلام نمودند دو دانگ از زمین ملک از طرف طلبکاران سازنده توقیف شده است و این اقدام موجب گردیده که اداره ثبت از صدور سند تفکیکی ملک جلوگیری نماید . شایان توجه است مالک سند مشاعی چهار دانگ دارد و الان سند آزاد است و سازنده در قالب قرارداد مشارکت در ساخت با پیشرفت کار الان سند دو دانگ مشاعی دارد . به عنوان شخص ثالث ، دادخواست اعتراض ثالث اجرائی نسبت به توقیف ( چهار دانگ از شش دانگ ) و رفع اثر از توقیف اموال غیرمنقول و صدور قرار توقیف عملیات اجرایی را دادم که دادگاه دعوی را رد کرد و قاضی اظهار نمود من نمی توانم از این طریق پیگیری داشته باشم .
لطفا راهنمایی بفرمایید .