وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

تتا تات

فروشگاه اینترنتی شرکتی

ما یک وب سایت اینترنتی داریم و یک شرکت خدمات رایانه ای با مسئولیت محدود ثبت کردیم که هنوز فعالیتی در این حوزه نداشته و روی پرونده مالیاتی خودمون هم عدم کارکرد شرکت زدیم حالا یک مشاوره از شما میخوام ما محصولاتمون رو از مغازه دار ها میگیریم و یک سود روش میزاریم و میفروشبم اینجا مایی که شرکت ثبت کردیم مالیات رو طبق چه چیزی باید بدیم در لحاظی که جنس فروشی مال ما نیست و اینکه اگر بصورت حقوقی کار کنیم وضعیت به چه صورت خواهد بود ؟
آیا باز کردن درگه اینترنتی بصورت حقوقی و ایجاد تراکنش شامل مالیات های سنگین میشه برامون ؟ چون ما یک واسط خواهیم بود و اجانس مغازه دار ها رو بصورت واسط میفروشیم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه فروشنده کالا و محصولات شما محسوب گردید و فاکتور فروش توسط شما صادر گردد تمام مالیات وجه واریزی برعهده شما می باشد. لیکن چنان چه شما یک مارکت پلیس و یا یک واسط باشید و در قرارداد تامین کننده نیز قید نموده باشید که فروشنده کالا و محصولات تامین کننده می باشد و فاکتور فروش نیز توسط تامین کننده (فروشنده) صادر گردد شما فقط نسبت به سودی که دریافت می نمایید مشمول محاسبه عملکرد مالیاتی می باشید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین احمدی گوهری

الزام به تنظیم صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند رسمی آپارتمان

اینجانب به موجب مبایعه نامه در بنگاه املاک در مورخ ۰۷/۱۲/۱۴۰۱ با کد رهگیری یک واحد آپارتمان خریداری نمودم و مالک متعهد شد ، در تاریخ ۰۷/۱۲/۱۴۰۲ برای انتقال سند رسمی آپارتمان ، به نام بنده ، در دفترخانه حاضر شوند ؛ متاسفانه، علی رغم گذشت تاریخ مقرر مراجعه نکرد و به اظهارنامه حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی در مورخ 19/07/1403 پاسخ نداده اند و شفاهی اعلام نمودند دو دانگ از زمین ملک از طرف طلبکاران سازنده توقیف شده است و این اقدام موجب گردیده که اداره ثبت از صدور سند تفکیکی ملک جلوگیری نماید . شایان توجه است مالک سند مشاعی چهار دانگ دارد و الان سند آزاد است و سازنده در قالب قرارداد مشارکت در ساخت با پیشرفت کار الان سند دو دانگ مشاعی دارد . به عنوان شخص ثالث ، دادخواست اعتراض ثالث اجرائی نسبت به توقیف ( چهار دانگ از شش دانگ ) و رفع اثر از توقیف اموال غیرمنقول و صدور قرار توقیف عملیات اجرایی را دادم که دادگاه دعوی را رد کرد و قاضی اظهار نمود من نمی توانم از این طریق پیگیری داشته باشم .

لطفا راهنمایی بفرمایید .

پروفایل کاربر

حسین اسدزاده

من علیه کسی شکایت با عنوان خیانت در امانت کردم و نتونستم ثابت کنم، الان به عنوان افترا ازم شکایت کرده

آیا برای منی که تحصیل کرده هستم و تا حالا سو سابقه نداشتم و متأهل هستم، ممکنه محکوم به زندان بشم؟

چگونه میتوانم متصرفین ملک را از آنجا بیرون کنم؟

من یک زمین در شهریار دارم که متاسفانه اشخاصی اون رو تصرف کردند، بهشون اطلاع دادم که بروند، ولی این کار رو نکردند، الان چه کاری میتونم بکنم؟