سعید رحمت
فسخ قولنامه
با سلام و احترام
قولنامه ای در مشاور املاک تنظیم شده و پس از پرداخت بیعانه صاحب خانه به شهرداری مراجعه نمود و در جواب شهرداری 100 متر عقب نشینی درج شد حال صاحب ملک اعلام می کند که دیگر تمایل به فروش ملک ندارد چون متراژ عقب نشینی زیاد است
در قولنامه عقب نشینی بر گردن فروشنده و در بند دیگری مبلغ 1/4 کل ملک هم به عنوان خسارت فسخ قولنامه در نظر گرفته شده بود
تاریخ حضور دفترخانه هم برای ماه اسفند در نظر گرفته شده بوده است
حال با توجه به این اتفاق و اینکه بنده تمایل به خرید ملک دارم ولی اینها مایل به فروش نیستند قاعدتاً در ماه اسفند در دفترخانه حاضر نمی شوند
لطفاً بفرمایید که چه مراحلی را برای احقاق حق و دریافت خسارت در موعد مقرر (تاریخ سند اسفند ماه است) میبایست طی نمایم .
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه شما به عنوان خریدارا ملک می باشید در تاریخ تنظیم سند به دفترخانه ای که در مبایعه نامه معین گردیده و به همراه یک فقره چک تضمینی بابت تتمه ثمن مبایعه نامه چنان چه تتمه حسابی وجود دارد مراجعه نمایید و در صورت عدم مراجعه و حضور فروشنده و مالک ملک خریداری شده گواهی عدم حضور ایشان را دریافت نمایید.
چنان چه در قرارداد مبایعه نامه خسارت عدم حضور وجود دارد و یا برای تاخیر در تنظیم سند وجه التزامی وجود داشته باشد بابت الزام به تنظیم سند رسمی و خسارات وارده دادخواست بر علیه فروشنده و مالک ملک به دادگاه حقوقی ارائه نمایید.
با احترام
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محمد احمدی
نحوه شکایت از فروشنده گوشی
سلام وقت بخیر... من یه گوشی شیائومی mi 9t pro خرید کردم و الان دوربینش مشکل داره،طوری که وارد برنامه دوربین میشم اطراف دوربین سریع گرم میکنه و کیفیت دوربین بشدت میاد پایین و به مراتب شارژ هم زود خالی میکنه،دوبار گوشی رو برای بررسی به شرکت خریداری شده ازش فرستادم ولی اونا میگن مشکلی نداره،حالا باید چجوری ازشون شکایت کنم؟
ناصر علی زاده
اختلاف متراژ
با سلام.بنده به همراه چند همسایه ملک کلنگی با متراژهای پایین با یک سازنده قرار داد مشارکت ساخت داشتیم که متراژ ملک من35متر بود در قرارداد سازنده تعهد تحویل یک ونیم برابر ملک با یک پارکینگ روبه من داده اما الان واحد روصد متری دراورده ومن وسع مالی خرید بقیه متراژ را ندارم وقصد فروش و جابجایی واحد را ندارم تکلیف چیست وازطبقه اضافه بنا در قرارداد صحبتی نشده بود ولی یه طبقه اضافه کرده وبه مالکین چیزی نمیدهدممنون میشم جواب رودرحد سوادم که متوجه بشم توضیح دهید.زیردیپلم
دانیال دانشور
برگزاري همايش
سلام آيا براي برگزاري همايش و جشن هاي فارغ و تحصيلي و... نياز به مجوز هست؟ تا جاييكه اطلاع دارم فقط براي همايش هايي كه عنوان ملي يا كشوري يا بين المللي دارند نياز به مجوز از نهاد رياست جمهوري هست.