بهنام ولی زاده
قرارداد بازاریابی با پرداختی ثابت همراه پورسانت
من با یک نفر قرارداد بازاریابی جهت گرفتن آگهی برای یک نشریه می خواهم ببندم شروط زیر را با هم توافق کردیم
۱- ماهانه یک مبلغ ثابتی پرداخت کنم
۲- به میزان ۵ درصد از هر آگهی به عنوان پورسانت پرداخت کنم
۳- اگر تعداد آگهی ها بیش از سقفی که برای هزینه های سربه سر مشخص شده باشد برای درامد و سود مازاد مقداری را به عنوان بونس به هر میزان که خودم تشخیص دادم به ایشان پرداخت کنم.
حالا سوالم اینه
۱- ایشان نیازی به بودن تو لیست ندارنُ و قرار نیست تو لیست بیمه من باشند در صورتی که تو لیست بیمه نباشن با توجه به پرداختی ثابت مشکل قانون ندارره؟
۲- حال اگر در لیست بیمه آورده شود می شود در قرارداد کاری که باهاشون بسته میشه پورسانت داد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه قرارداد منعقده با ایشان قرارداد بازاریابی باشد و ایشان کارمند رسمی شما نباشند و برای دیگران نیاز کار انجام دهد و در محل شرکت نیز حضور نداشته باشند رد نکردن اسم ایشان در لیست بیمه مشکلی ایجاد نخواهد نمود.
در پاسخ به سوال دوم نیز چنان چه قرارداد کار با ایشان منعقد گردد باید حداقل حقوق کار به عنوان حقوق ثابت در نظر گرفته شود و اضافه بر آن می شود برای هر فروش پورسانت در نطر گرفت و یا اگر از سقف در نظر گرفته شده بیشتر فروش و بازاریابی انجام دهد به عنوان پاداش مبلغی را برای ایشان در نظر بگیرید.
با احترام،
تیم حقوقی وینداد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
رضا کرمی
نحوه تقسیم سهم واحد بین سازنده ومالک
سلام ما یه ملک مسکونی داشتیم مشارکت کردیم درساخت بصورت ۶۰به ۴۰ که سهم مالک ۶۰وسازنده۴۰هست الان که میخوایم سند بگیریم سازنده میگه واحدغربی که براشماافتاده ۱/۵متربزرگتر از واحدغربی سازنده هست شمابایدپول متراژ بیشترو بدیدبه من ایا درست میگه یاحق با مالک هست ممنون
کاربر
نقش حقوقی مالک جدید و قدیم در معامله املاک
معامله ملکی با اطلاع کامل خریدار و فروشنده از تمام جزییات مورد معامله و حقوق سایر افراد نسبت به ملک موصوف انجام شده است . سال گذشته من دادخواست الزام به تنظیم سندسرقفلی را علیه مالک فعلی تقدیم کردم . دادگاه پس از جلسه سوم رسیدگی، با استدلال اینکه طرح دعوی میبایست علیه مالک اولیه نیز انجام میشد قرار رد دعوی را صادر نمود . با توجه به اینکه مالک فعلی با اطلاع دقیق از حق سرقفلی مذکور نسبت به خرید اقدام کرده است اکنون حضور مالک اولیه در دادگاه ضرورت دارد؟ آیا میتوان بدهی را به مالک اولیه نسبت داد؟
مالک فعلی نیز اخیرا" دو دانگ ملک را به دیگری واگذار کرده است آیا باید وی را نیز طرف دعوی قرارداد؟
حسین یوسفی
قرارداد و امضا با کسانیکه به اونها دسترسی حضوری نداریم
سلام
من میخوام با یه بنده خدایی قرارداد امضا کنم ولی دسترسی حضوری به هم نداریم و امکان مسافرت از این ور کشور به اون ور کشور نیست
1. برای قرارداد و امضاها با اشخاصی که به اونها دسترسی نداریم چطور باید عمل کنیم؟
2. اگه قرارداد رو به صورت pdf برای ایشون ارسال کرد و توسط نرم افزارهایی مانند foxid reader از قسمت pdf sign امضا بشن آیا دارای اعتبار هستن؟