وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حسین حقیقی

قرارداد فروش انحصاری

بادرود در قرارداد فروش انحصاری چنانچه تولید کننده فروش به غیر داشته باشد چه میزان خسارت باید به نماینده پرداخت نماید؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه تضمین و وجه التزامی به عنوان ضرر و زیان  و خسارات وارده در قرارداد فروش انحصاری مشخص گردیده باشد باید به همان میزان دریافت گردد. در غیر اینصورت با طرح شکایت کیفری چنان چه تولید کننده مجرم شناخته شود و شما هم زمان دادخواست خسارات و ضرر و زیان (حقوقی) را نیز مطرح نموده باشید کارشناس تعیین تا میزان خسارات وارده بصورت دقیق مشخص و بر اساس آن حکم محکومیت بر علیه تولید کننده صادر می گردد.

با احترام

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

قاسم رستمی

تاریخ چک صیادی

سلام بنده یک فقره چک به مبلغ صدمیلیونی ازشخصی گرفتم تاریخ چک۱۴۰۴/۲/۳۱هست ولی صاحب چک تاریخ چک را یک ماه زودتردرسامانه ثبت کرد مشکلی پیش نمی اید

پروفایل کاربر

سعید رحمت

سند مسکونی تعرفه تجاری

با سلام
سند شرکت بنده مسکونی است و هیچ تابلوی نصب شده ای در ساختمان ندارم ولی تعرفه برای من تجاری محاسبه می شود
آیا با توجه به مسکونی بودن سند راهی برای پیگیری وجود دارد ؟

پروفایل کاربر

رزیتا لطفی

بسط دادن نفوذ مدیریت در شرکتهای دارای سهامدار حقوقی سلسله مراتبی

سلام، یکی از سهامداران شرکت، فرد حقوقی است، این سهامدار رییس هیات مدیره با سهام ممتاز کمتر از 20 درصد است که محدود به امکان انتخاب بازرس و حق تقدم در خرید فروش سهام است.

در صورتيكه سهامدار مذکور، خود دارای سهامدار حقوقی دیگر در هیات مدیره خود باشد که اکثریت سهام و حقوق مدیریتی را دارا باشد، ایا بصورت سلسله مراتبی الزام یا مداخله مدیریتی از سوی شرکت بالاتر به شرکت ایجاد میشود به عنوان مثال چون شرکت بالاتر قصد ورود به بورس را دارد و باید تراز مثبت داشته باشد پس تمامی شرکتها دارای ارتباط به صورتیکه توضیح داده شد باید مثبت بودن خود را و اطلاعات محرمانه و صورت مالی خود را مطابق با نظر و زمان شرکت بالاتر ارایه نمایند یا مسایلی از این دست.

در واقع در سهامداری و نفوذ مدیریتی شرکتها ایا سلسله مراتب به شکلی که توضیح داده شد، مجوز دسترسی به اطلاعات یا تبعیت از تصمیم ها را مجاز مینماید یا شرکت منحصر و محدود به تصمیمات اکثریت هیات مدیره خود است؟ لطفا مرجع قانون مرتبط را اعلام بفرمایید. 

تشکر