مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

عرفان مومنی

قرارداد

سلام
1) قرارداد های یک شرکت جزو اوراق عادی محسوب می شوند یا تعهد آور ؟؟؟

2) چنانچه طبق روزنامه رسمی یک شرکت (طرف اول ) جهت امضای قرادادها باید مدیر عامل و یکی از اعضای هیئت مدیره امضا کنند اما در قرارداد فقط مدیر عامل امضا کند چنانچه اختلافی رخ دهد برای این شرکت مشکل ساز است یا طرف دوم قرارداد خودش مقصر است که امضاهای مجاز را چک و بررسی نکرده است ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

6 سال پیش

با سلام.

قرارداد عادی جز اسناد عادی منشا تعهد است. در صورتی که مدیر عامل بدون رضایت هیئت مدیره در برابر ثالث تعهدی ایجاد نموده باشد باید شخصا در برابر ثالث متعهد باشد اما دادگاه ها معمولا به محکومیت شرکت و مدیر عامل باهم رای می دهند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد روزبه

امکان فروش ساختمان بدون بخشی از عرصه

سلام وقتتون بخیر
ساختمان مسکونی تجاری دارای 5 واحد با 5 سند مالکیت تک برگی دارم. می خواهم کل ساختمان را با تمام اسناد به غیر بفروشم.
اگر با توافق خریدار، بخشی از عرصه که جزو مشاعات می باشد را برای خود نگه دارم وجاهت قانونی و قابلیت ثبت در سند دارد یا خیر؟
در حال حاضر شهرداری به علت قطعات کمتر از 200 متر با تفکیک موافقت نمی کند.

با تشکر

پروفایل کاربر

رضا محسنی

فروش مال غیر

سلام -من 2 سال پیش یه واحد آپارتمان خریدم و سند تک برگ هم صادر شده.مشارکت کننده با سازنده به مشکل خوردن و رفته از سازنده و من که از سازنده خرید کردم شکایت کرده با عنوان فروش و خرید مال غیر .مدعی شده فلان واحد رو به من قول داده بودی(و یه دست نوشته هم داره ازش).با توجه به اینکه سند تو دفترخانه رسمی و با وکالت فروش قانونی صادر شده امکان اینکه سند من باطل بشه هست یا نه؟

پروفایل کاربر

رضا کرمی

نحوه تقسیم سهم واحد بین سازنده ومالک

سلام ما یه ملک مسکونی داشتیم مشارکت کردیم درساخت بصورت ۶۰به ۴۰ که سهم مالک ۶۰وسازنده۴۰هست الان که میخوایم سند بگیریم سازنده میگه واحدغربی که براشماافتاده ۱/۵متربزرگتر از واحدغربی سازنده هست شمابایدپول متراژ بیشترو بدیدبه من ایا درست میگه یاحق با مالک هست ممنون