طاها رضایی
لغو قرارداد توسط کارفرما به دلیل کسری بودجه ؟
باسلام
در سال 1397 پس از شرکت در مناقصه تامین نیروی خدماتی و فضای سبز سازمان برق منطقه ای خوزستان ، شرکت ما برنده مناقصه شد.
قرارداد هم بسته شد و تجهیزات لازم باسرمایه 50 میلیون تومان خریداری شد ، پس از آن بنا بود که شرکت پیمانکار 45 نفر نیرو جذب و در اختیار سازمان برق قراردهد، پس از چاپ آگهی در روزنامه و ثبت نام داوطبین زمانی که قرار شد نیرها را فراخوان بدهیم جهت مصاحبه سازمان برق اعلام کرد که به دلیل کمبود بودجه قرارداد کنسل شده ضمناً هیچ گونه نامه رسمی هم هنوز نداده اند، آیا پیمانکار حق شکایت و اعلام خسارت را دارد ؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه پس از اعلام برندگی در مناقصه پیش نویس قرارداد برای شما ارسال گردیده باشد و شما نسخ قرارداد را امضا و برای کارفرما ارسال نموده باشید و ایشان نیز نسخه متعلق به شما را امضا و برای شما ارسال نموده باشد، قرارداد انشا گردیده (منعقد گردیده و کارفرما مکلف به انجام تعهدات قراردادی می باشد و در صورت استنکاف از انجام تعهدات قراردادی شما می توانید الزام به ایفای تعهدات قراردای و هم چنین در صورت پیش بینی خسارات و وجه التزام جهت تاخیر در انجام تعهدات قراردادی چنان چه در قرارداد شما پیش بینی گردیده باشد علاوه بر انجام تعهدات قراردادی نسبت به اخذ آن اقدام نمایید.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
مانی رضویزاده
ممنوعیت معامله و مزیتها و معایب ثبت موسسات غیر تجاری
با سلام و احترام؛
دو سؤال داشتم در مورد ثبت مؤسسات غیر تجاری انتفاعی؛
جایی خواندم که در این نوع ثبت، مؤسسه حق هیچگونه معاملهای ندارد. فرض کنیم یک مؤسسه خدمات ساختمانی و طراحی داخلی باید دستگاهها و مواردی را از تولیدکننده دیگری بخرد و برای مشتری نصب کند. چگونه انجام قانونی چنین معاملهای میسر است؟
به طور کلی مزیتها و معایب این نوع ثبت نسبت به مثلاً شرکت با مسئولیت محدود از لحاظ مجوزهای قانونی، مالیات و موارد دیگر چیست؟
سپاسگزارم از وبسایت مفید شما
رامین نسیمی
دریافت بیمه بیکاری
سلام با توجه به اینکه ۱۵سال به صورت قرارداد انجام کار معین کار میکردم وناگفته نماند که هرسال یکساله تمدید میشد ولی به دلیلی قراردادم را سه ماهه زدند و بعد از سه ماه به اجبار لغو قرارداد کردند واز هیچ گونه مزایا از جمله حتی از بیمه بیکاری هم بی نصیب شدم به نظر شما آیا میتونم دوباره در کارم مشغول شوم و یا از بیمه بیکاری استفاده کنم.متشکرم
حسین حقیقی
حقوق مدیرعامل شرکت
باسلام
حقوق مدیر عامل شرکت چگونه و بر چه اساسی مشخص میگردد؟