مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدی منزوی

مالیات فروش محصول از سایت

ما یک سایت فروش محصولات داریم که دارای یک مغازه هم هستیم و برای فروش در دنیای واقعی مالیات می دهیم آیا همان مالیات کافی است؟ یا باید برای فروش در دنیای مجازی هم باید مالیات جداگانه بدهیم؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

هر شخص حقیقی یا حقوقی جهت انجام کلیه فعالیت های خود موظف به پرداخت مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده( در صورت شمول) خواهد بود و وسیلهی انجام فعالیت اعم از آنلاین یا آفلاین تاثیری در انجام این تکلیف ندارد. بنابراین برای فعالیت های آنلاین خود نیز موظف به پرداخت مالیات می باشید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ناصر حقی

مستمری بازنشستگی

با سلام بنده بازنشسته هستم
جایی که قرار شاغل بشم حقوقش کمتر از مستمریم هست بازهم باید به تامین اجتماعی بگویم تا مستمری مرا قطع کند ؟

پروفایل کاربر

hamed sattarian

آیا برای یک پروژه فریلنسری هم مالیات در نظر گرفته می‌شود؟

سلام
در متن قراردادی که از سایت خریداری و دانلود کرده ام تبصره‌ای هست به شرح زیر:
"در صورت ارائه گواهی تأیید شده از سوی سازمان امور مالیاتی کشور مبنی بر ثبت‌نام در سامانه مالیات بر ارزش افزوده، به مبلغ این قرارداد، 9 درصد مالیات بر ارزش‌افزوده، تعلق می‌گیرد که علاوه بر قیمت قرارداد، از کارفرما اخذ می‌گردد."
آیا برای قرارداد بنده (انجام اپلیکیشن موبایل به صورت فریلنس بین شخص خودم و شخص دکتر) مالیات تعلق می‌گیرد؟ پرداخت این مالیات توسط چه کسی انجام می‌شود و اگر این مالیات پرداخت نشود چه اتفاقی می افتد؟ آیا در زمان بهره برداری از اپلیکیشن تجاری، به فرمی برای اثبات پرداخت مالیات نیاز است؟

پروفایل کاربر

زهره عطائی

با عرض سلام / اگر سه سال آخر با بیمه تامین اجتماعی ، دو کارگاه بیمه رد شود ، در حقوق بازنشستگی تاثیری دارد؟؟

اگر فرد شاغل در سه سال اخر منتهی به بازنشستگی، در دو کارگاه مشغول کار بوده باشد و بیمه کامل پرداخت کرده باشد، آیا در حقوق بازنشستگی تاثیری دارد؟؟