مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدی منزوی

مالیات فروش محصول از سایت

ما یک سایت فروش محصولات داریم که دارای یک مغازه هم هستیم و برای فروش در دنیای واقعی مالیات می دهیم آیا همان مالیات کافی است؟ یا باید برای فروش در دنیای مجازی هم باید مالیات جداگانه بدهیم؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

هر شخص حقیقی یا حقوقی جهت انجام کلیه فعالیت های خود موظف به پرداخت مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده( در صورت شمول) خواهد بود و وسیلهی انجام فعالیت اعم از آنلاین یا آفلاین تاثیری در انجام این تکلیف ندارد. بنابراین برای فعالیت های آنلاین خود نیز موظف به پرداخت مالیات می باشید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سلام سلام

بیمه رد نکردن کارفرما

در چه صورت می توان از کارفرما برای اینکه بیمه رد نکرده است شکایت کرد؟ آیا حتما نیاز به ارائه قرارداد کتبی به مراجع است؟ اگر قراردادی نداشته باشیم چطور؟

پروفایل کاربر

نوشین رضایی

تصادف و بیمه

سلام
من 7روز پیش تصادفی داشتم و از پشت به موتوری زدم البته ماشین حتی یک خط هم نیوفتاد ولی موتوری زمین خورد و پلیس امد و کروکی کشید ولی بعد از 7 روز ایشون هنوز بیمه نرفته میخواستم بدونم باتوجه به اینکه بیش از 5 روز از تصادف گذشته ایا من باید بیمه را مطلع میکردم ؟یا به این دلیل ممکن است مشکلی پیش بیاید‌؟ و سوال دیگر اینکه ایا موتوری میتواند علاوه بر خسارتی که از بیمه میگیرد از من طلب خسار کند و شکایت کند؟

پروفایل کاربر

هدا مقصودی

قطع مستمری کیمنه

سلام من کارفرما هستم و یک مهد کودک دارم.نیروی خدماتی من تحت پوشش کمیته امداد هست و تمایلی به پرداخت بیمه تامین اجتماعی ندارد زیرا مستمری کمیته او قطع می شود. بازرسان تامین به مرکز ما مرجعه کرده بودند و برای ما جریمه رد کردند و گفتن باید این خانم بیمه تامین بشه. آیا راهی برای شکایت هست؟