پروفایل کاربر

مهدی منزوی

مالیات فروش محصول از سایت

ما یک سایت فروش محصولات داریم که دارای یک مغازه هم هستیم و برای فروش در دنیای واقعی مالیات می دهیم آیا همان مالیات کافی است؟ یا باید برای فروش در دنیای مجازی هم باید مالیات جداگانه بدهیم؟؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

سلام

هر شخص حقیقی یا حقوقی جهت انجام کلیه فعالیت های خود موظف به پرداخت مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده( در صورت شمول) خواهد بود و وسیلهی انجام فعالیت اعم از آنلاین یا آفلاین تاثیری در انجام این تکلیف ندارد. بنابراین برای فعالیت های آنلاین خود نیز موظف به پرداخت مالیات می باشید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

آیدا کریمی

حقوق متوفی

با سلام من حقوق شوهرم را که فوت کرده میگیرم چند وقت پیش پدرم فوت شد حقوقش به مادرم رسید الان که مادرم فوت شدن من میتونم حقوق ایشان را بگیرم حقوق به من تعلق میگیرد یا خیر ؟ بازنشسته آموزش وپرورش

پروفایل کاربر

سارا احمدی

مالیات فروش کالا در سایت خارجی

باسلام و روز به خیر. حوزه کاری من مدل سازی سه بعدی است. یعنی محصول و کالای فیزیکی تولید نمی کنم. درنهایت خروجی من فایلی است که می تواند دربرگیرنده یک مدل سه بعدی مانند مدل یک ساختمان باشد. مدتی است که درتلاشم مدل هایم را در یک سایت خارجی برای فروش بگذارم. البته به دلیل رقابت بسیار شدید در این حوزه و وجود تحریم ها ممکن است موفق نشوم. با این وجود سوال من این است که اگر بتوانم مدلی بفروشم باید به عنوان شخص حقیقی مالیات بپردازم؟ من مشکلی با دادن مالیات ندارم. مشکل من این است که خیلی در اینترنت سرچ کرده ام و می بینم اشخاص حقیقی که باید مالیات بپردازند کلی صورت حساب مالی و فاکتور و..... باید بتوانند صادر کنند و داشته باشند. من در نهایت تنها مدرکم بر میزان فروشم اطلاعات اکانتم در سایت خارجی است و هیچ مدرک مالی یا شرکت حقوقی و .... ندارم. خیلی ممنون می شوم مرا راهنمایی بفرمایید.