وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

سارا احمدی

مالیات فروش کالا در سایت خارجی

باسلام و روز به خیر. حوزه کاری من مدل سازی سه بعدی است. یعنی محصول و کالای فیزیکی تولید نمی کنم. درنهایت خروجی من فایلی است که می تواند دربرگیرنده یک مدل سه بعدی مانند مدل یک ساختمان باشد. مدتی است که درتلاشم مدل هایم را در یک سایت خارجی برای فروش بگذارم. البته به دلیل رقابت بسیار شدید در این حوزه و وجود تحریم ها ممکن است موفق نشوم. با این وجود سوال من این است که اگر بتوانم مدلی بفروشم باید به عنوان شخص حقیقی مالیات بپردازم؟ من مشکلی با دادن مالیات ندارم. مشکل من این است که خیلی در اینترنت سرچ کرده ام و می بینم اشخاص حقیقی که باید مالیات بپردازند کلی صورت حساب مالی و فاکتور و..... باید بتوانند صادر کنند و داشته باشند. من در نهایت تنها مدرکم بر میزان فروشم اطلاعات اکانتم در سایت خارجی است و هیچ مدرک مالی یا شرکت حقوقی و .... ندارم. خیلی ممنون می شوم مرا راهنمایی بفرمایید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

درآمدی که از خارج کشور وارد ایران می شود مشمول پرداخت مالیات است مشروط بر اینکه مالیات مربوطه در کشوری که درآمد حاصل شده است پرداخت نشده باشد. مبلغی که به حساب شما واریز می گردد و همچنین حساب کاربری شما در سایت خارجی برای اداره امور مالیاتی معتبر و قابل استناد است.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

عدم باز کردن دفتر مالیاتی پس از ثبت شرکت

سلام
ما 3 سال پیش دو نفری یه شرکت با مسئولیت محدود در زمینه کارهای کامپیوتری و اینترنتی برای طراحی سایت و اپ و ... ثبت کردیم ولی بعد از مرحله ثبت شرکت، هیچ چیز دیگه ای انجام ندادیم. یعنی نه دنبال مجوز رفتیم و نه دفتر مالیاتی باز کردیم و نه بیمه پرداخت کردیم. یعنی اون زمون نمی دونستیم باید این کار رو بکنیم.
یکی از این دو نفر هم توی این 2 سال سرباز بوده. کار خیلی زیادی هم انجام ندادیم و اگر هم بوده قرارداد به اسم شخص من بسته شده و بعضی از مشتری ها هم عموما طوری نبوده که این قراردادها رو به اداره مالیات ارسال کنند مثلا دانشجو بودن یا پروژه اینترنتی بوده. درآمدش هم طوری نبوده که فکر کنم اصلا مشمول مالیات می شده.

می خواستم راهنمایی کنید که الان باید چی کار کنیم که درست باشه؟
الان بریم دفتر مالیاتی باز کنیم جریمه می شیم؟! بریم بگیم توی این مدت کار نکردیم و درخواست جمع کردن شرکت رو بدیم تا جریمه نشیم؟ تکلیف این مدت چی می شه؟ کار درست و منطقی چی هست؟

یه سوال دیگه هم در مورد بیمه داشتم. می تونیم برای این مدت هزینه بیمه بازنشستگی هم پرداخت کنیم و خودمون رو بیمه کنیم تا سابقه کار این 3 سال از بین نره؟ راستش چون شروع کار بود و معلوم نبود درآمدزایی مون چطور بشه، این جور موارد رو پیگیری نکردیم. ولی الان توی این شرایط اقتصادی ایران کار دیگه ای به جز این کار نیست و مجبوریم همین کار رو ادامه بدیم.
ممنون می شم راهنمایی کنید.

پلمپ دفاتر کل و روزنامه

با سلام و احترام
ما یک شرکت تازه تاسیس هستیم و تاریخ ثبت شرکت 1401/11/17 بوده است و از طرفی دفاتر ما برای سال 1401 نیز پلمپ شده و برای ما ارسال شده است که در اردیبشت به دست ما رسیده است و روی آن زده ماله ساله 1401. الان سال مالی اول شرکت ما میشه از 17 بهمن پارسال تا 17 بهمن امسال یا می شود از 17 بهمن پارسال تا 29 اسفند همان سال 1401؟
الان ما باید این دفاتر را همان اسفند پارسال تحویل میدادیم و برای امسال دوباره درخواست دفاتر را بدیم؟ الان جریمه ای شامل ما شده است؟
با تشکر فراوان

پروفایل کاربر

علی حیدری

مالیات مارکت پلیس

سلام و وقت بخیر

یک سیستم تجمیع مالی چطوری مالیات رو مدیریت میکنه؟

برای مثال درگاه پرداخت زرین پال و درگاه پرداخت سپرده چطوری مالیات میدن؟

چون مبالغ تماما میاد به حساب این شرکت ها و اونا گاها کد مالیاتی از ما میگیرن، آیا کد مالیاتی رو بعدا میبرن میدن به اداره مالیاتی؟با اون کد مالیاتی که از ما میگیرن چیکار میکنن؟