پروفایل کاربر

عرفان اصغری

مالیات برای کسب و کار واسط

با سلام
من دارای سایتی هستم که به پزشکان خدمات میدم. بیماران زیادی در سایت من تراکنش دارند و من این پولها رو به حساب پزشکان واریز میکنم و فقط درصد خیلی ناچیزی از اون تراکنش های عظیم سهم من هست.
من در حال حاضر بدون ثبت شرکت کار میکنم ولی خواستم بدونم اینکه مبلغ زیادی پول به درگاه بانکی که به اسم من هست ریخته میشه و یک درصد جزئی اون سهم من هست برای من مشکل مالیاتی ایجاد نمیکنه!
با تشکر از پاسخگویی شما

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

5 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است با عنایت به این که شما شرکتی به ثبت نرسانده اید قاعدتاً پرونده مالیاتی نیز جهترسیدگی به گردش مالی شما در اداره مالیات وجود ندارد. لیکن چنان چه تراکنش مالی و چرخش مالی حساب شما از سقف 500 میلیون تومان در سال بیشتر باشد ممکن است اداراه مالیات بر حساب های شما نظارت و چنان چه متوجه کسب و کار شما گردد مالیات از شما اخذ نماید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین جوادی

مکان فعالیت شرکت سهامی خاص

سلام. مشخصات مکان فعالیت شرکت سهامی خاص باید چیا باشه؟ باید به نام اعضای سهامدار باشه؟ میشه استیجاری باشه؟ حتما باید کاربری اداری داشته باشه؟

پروفایل کاربر

طاها رضایی

لغو قرارداد توسط کارفرما به دلیل کسری بودجه ؟

باسلام
در سال 1397 پس از شرکت در مناقصه تامین نیروی خدماتی و فضای سبز سازمان برق منطقه ای خوزستان ، شرکت ما برنده مناقصه شد.
قرارداد هم بسته شد و تجهیزات لازم باسرمایه 50 میلیون تومان خریداری شد ، پس از آن بنا بود که شرکت پیمانکار 45 نفر نیرو جذب و در اختیار سازمان برق قراردهد، پس از چاپ آگهی در روزنامه و ثبت نام داوطبین زمانی که قرار شد نیرها را فراخوان بدهیم جهت مصاحبه سازمان برق اعلام کرد که به دلیل کمبود بودجه قرارداد کنسل شده ضمناً هیچ گونه نامه رسمی هم هنوز نداده اند، آیا پیمانکار حق شکایت و اعلام خسارت را دارد ؟

پروفایل کاربر

یعقوب رضایی

چگونگی پرداخت هزینه های انتقال سرقفلی و رضایت حق اربابی و مطالبه الباقی ثمن معامله از خریدار

با عرض سلام و ادب
سال ۷۳ پدرم سرقفلی مغازه ای را که شخصی قبل از پدر سال ۵۷ از خود مالک خریده بود، خرید، بنجاق اصلی دست نویس بوده ، مالک به حق انتقال بغیر اشاره نکرده، اجاره بها تعیین شده با چندتا شاهد، در بنجاق دست نویس پدر با مالک سرقفلی دوم، رضایت مالک بر عهده فروشنده نوشته شده با تعیین اجاره بها که به وراث( مالک فوت شده) پرداخت شود،از آنموقع تاکنون وراث برای اخذ اجاره بها از پدر نیامده اند،( هر یک در چند شهر دیگر)، (لطفا به این نکته دقت شود که اجرای قانون روابط موجر و مستأجر مصوب ۱۳۵۶در شهرستان ما......اجرایی نیست)، سال ۹۳ سه دانگ سرقفلی را از پدر خریدم(بدون اشاره به حق انتقال به غیر ، رضایت مالک و اجاره بها) و سال۹۵ پدر سه دانگ دیگر را به شخص دیگر فروخت(بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ای)، امسال قصد فروش سهم خود بصورت مشاعی به شریکم را داشتم، ابتدا اظهار نامه ای از طریق دفتر خدمات قضایی به وراث(۲۶ورثه) ارسال کردم( با عنوان قصد فروش سهم خود دارم و بدوا به شما اعلام میکنم.....با مهلت جواب دهی ۱۵ روز) ، فقط دو تن از وراث را میشناسم که در شهر خودمان هستن و آدرس مابقی را از ایشان گرفتم، بعد از گذشت دو ماه از ارسال ، جوابی از سوی وراث نیامد( یا در محل حاضر نبودن یا به فامیل وارث ابلاغ یا آدرس اشتباه بود... بجز دو سه نفر که ثبت ثنا داشتند)احتمال جواب دهی نمیدادم(رابطه آنچنانی با هم ندارند) سرانجام با شریکم( مشاعی) در بنگاه بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ای معامله کردیم، هزینه انتقال و رضایت حق اربابی، بر عهده من است،حال خریدار مبلغ ۲۵ میلیون تومان بابت رضایت حق اربابی نگه داشته و میگه هر وقت حق مالکیت وراث را دادی( دقیق نمیدانم باید پرداخت کرد یا راهی برای نپرداختن است؟(با توجه به اجرایی نبودن روابط) اگر راهی هست راه حل چیست؟ که این یه سوال بنده از شما وکیل محترم است) در ازای دریافت رسید از وراث، تصفیه میکنیم، حال مشکل و سوال من این است: حق مالکیت که قانونی نیست و عرفی ست، بنظر شما آسانترین، بصرفه ترین، بی دردسرترین اقدام قانونی( یا بصورت کدخدا منشانه) علیه خریدار چیست ؟ تا مطالبه الباقی ثمن معامله کنم؟
ممنون از راهنمایی و جواب

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد