پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مدت زمان فسخ معامله

سلام. اگر شریکی که با هم ملک را ساختیم به تعداتش عمل نکنه میتونم یک طرفه قرارداد رو فسخ کنم ؟ چقدر زمان برای فسخ قرارداد دارم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (2)

مسعود دانش پور

2 سال پیش

سلام خسته نباشید.اگه از یک آقا ملکی رو خریده باشم و به جای اون اقل بنگاه دار امضا کرده باشد و بعد از مدتی صاحب ملک فوت کند .البته اگه بنگاه دار عموی زن صاحب ملک باشد ..ایل زن صاحب ملک می تواند قرارداد رو فسخ کند



مهرنوش فتاحی

5 سال پیش

در ابتدا لازم است بدانید فسخ، انحلال ارادی قرارداد می باشد بدین معنا که هر یک از طرفین تصمیم بر این می گیرند که قرارداد منعقد شده را منحل نمایند.

پس واضح است که حتی یکی از طرفین قرارداد نیز بدون رضایت طرف دیگر می تواند حق مستقل خود را در فسخ اجرا نماید. طرفین قرارداد می‌توانند ضمن عقد یا خارج از آن برای یک یا هر دو طرف معامله یا شخص ثالث، حق فسخ قرار دهند. 

اساس فسخ یک قرارداد ممکن است بنا بر توافق طرفین صورت بگیرد. همچنین ممکن است فسخ یک قرارداد براساس حکم قانون باشد بدین ترتیب که قانون در مواردی برای جلوگیری از ضرری که به طور ناخواسته از قرارداد، متوجه یکی از دو طرف معامله است، به طور مستقیم به او حق می‌دهد که بتواند با فسخ قرارداد، از ضرر مذکور جلوگیری کند. به عنوان مثال ماده ۴۷۸ در این زمینه می‌گوید: «هر گاه معلوم شود عین مستأجره در حال اجاره معیوب بوده، مستأجر می‌تواند اجاره را فسخ کند یا به همان نحوی که بوده است، اجاره را با تمام اجرت قبول کند اما اگر موجر رفع عیب کند، به نحوی که به مستأجر ضرری نرسد، مستأجر حق فسخ ندارد.»


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

برند خود را چگونه ثبت کنم؟

ثبت برند چه الزامات و مدارکی لازم دارد؟

پروفایل کاربر

آرش برزوی

آیا محکومیت مالی که قطعی بوده مشمول مرور زمان میتواندباشد

یعنی کسی که ده سال از حکم‌ محکومیت دارد وفراری بوده مشمول مرور زمان میشود ونیاز به طرح شکایت جدید دارد
یعنی شخصی دراجرای قراداد کاری کا بین سه نفر بسته شده ویکی از آنها بابرداشتن کلاه دونفر دیگر خلاف قراداد عمل کرده ودادگاه حکم محوکومیت آن را صادر کرده وتا مدت زیادی فراری ومجحولل مکان بوده حکم دادگاه آن دراثر مرور زمانبیاثر چ میشود

پروفایل کاربر

منیژه افشار

حدود اختیارات قراردادهای مشارکت مدنی ساخت در مقابل اشخاص ثالث

با سلام

در سال 98 قرارداد پیش خرید ملک با شرکتی منعقد نمودیم که ثبت نشده و شرکا در قالب مشارکت مدنی در پروژه مشارکت داشته اند.

سازنده یا همان قرارداد مشارکت مدنی ساخت به تعهدات خود در مقابل خریداران یعنی تحویل ملک عمل ننموده و خریداران قصد شکایت دارند. 

سوال بنده این است که آیا امکان شکایت کیفری با توجه به عدم ثبت شرکت توسط خریدارانی که ملک را پیش خرید کرده اند وجود دارد و اینکه کلا مسیولیت قراردادهای مشارکت مدنی ساخت در مقابل اشخاص ثالث و حدود اختیاراتشان در قانون چه میزان است؟

ممنون

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد