مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

ناصر حقی

مستمری بازنشستگی

با سلام بنده بازنشسته هستم
جایی که قرار شاغل بشم حقوقش کمتر از مستمریم هست بازهم باید به تامین اجتماعی بگویم تا مستمری مرا قطع کند ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

6 سال پیش

با سلام

در هر صورت تکلیف اعلام به سازمان تامین اجتماعی شما پابرجاست.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهدی منزوی

مالیات فروش محصول از سایت

ما یک سایت فروش محصولات داریم که دارای یک مغازه هم هستیم و برای فروش در دنیای واقعی مالیات می دهیم آیا همان مالیات کافی است؟ یا باید برای فروش در دنیای مجازی هم باید مالیات جداگانه بدهیم؟؟؟

مالیات دورکاری برای شرکت خارجی

سلام وقت بخیر.من برای یه شرکت خارجی دورکاری میکنم.حقوقم به صورت ماهانه به حساب بانکیم توی ترکیه واریز میشه و با استفاده از واسطه ها پول رو چنج میکنم به حساب ریالیم توی ایران.به این نوع درامد مالیات تعلق میگیره؟

پروفایل کاربر

ناصر رجبی

پرداخت خسارت

بیمه معلم از پرداخت خسارت منزل مسکونی اینجانب که بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز شهری دچار سانحه گردیده بعد از گذشت ۳ماه حاضر به پرداخت ۱۳۱ میلیون تومان است در حالی که خسارت وارده بیش از ۱ میلیارد تومان میباشد.