مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

ناصر حقی

مستمری بازنشستگی

با سلام بنده بازنشسته هستم
جایی که قرار شاغل بشم حقوقش کمتر از مستمریم هست بازهم باید به تامین اجتماعی بگویم تا مستمری مرا قطع کند ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

6 سال پیش

با سلام

در هر صورت تکلیف اعلام به سازمان تامین اجتماعی شما پابرجاست.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پلمپ دفاتر کل و روزنامه

با سلام و احترام
ما یک شرکت تازه تاسیس هستیم و تاریخ ثبت شرکت 1401/11/17 بوده است و از طرفی دفاتر ما برای سال 1401 نیز پلمپ شده و برای ما ارسال شده است که در اردیبشت به دست ما رسیده است و روی آن زده ماله ساله 1401. الان سال مالی اول شرکت ما میشه از 17 بهمن پارسال تا 17 بهمن امسال یا می شود از 17 بهمن پارسال تا 29 اسفند همان سال 1401؟
الان ما باید این دفاتر را همان اسفند پارسال تحویل میدادیم و برای امسال دوباره درخواست دفاتر را بدیم؟ الان جریمه ای شامل ما شده است؟
با تشکر فراوان

پروفایل کاربر

سلام سلام

بیمه رد نکردن کارفرما

در چه صورت می توان از کارفرما برای اینکه بیمه رد نکرده است شکایت کرد؟ آیا حتما نیاز به ارائه قرارداد کتبی به مراجع است؟ اگر قراردادی نداشته باشیم چطور؟

پروفایل کاربر

سجاد قلیپور

بیمه نشدن از کارفرما

من به مدت ۹سال در یک مجتمع مسکونی ۲۴ واحدی بودن اینکه بیمه باشم با حقوق نسبتا کم مشغول کار هستم حال براین که می‌خواهم حقم ضایع نشود چون صاحب دو فرزند هم هستم