
محمد بخشی پور
مسیر مناسب برای شروع فعالیت
سلام
بنده قصد دارم فعالیتم را در زمینه های زیر آغاز نمایم:
- چاپ کتاب فیزیکی و الکترونیکی در زمینه کسب و کار
- انتشار اطلاعات علمی و خبری در زمینه کسب و کار بر روی سایت
- مشاوره به سازمان ها و افراد در زمینه توسعه کسب و کار
برای این منظور، قصد دارم یک شخصیت حقوقی ثبت نمایم، اما بهترین مسیر برای اهداف من چیست؟ ثبت یک شرکت سهامی خاص، موسسه غیر تجاری انتفاعی، موسسه انتشاراتی یا موسسه آموزشی؟
می خواهم مسیری را انتخاب کنم که از نظر مباحث مالیاتی هم بهترین گزینه باشد. آیا ثبت در منطقه آزاد برای من می تواند گزینه مناسبی باشد؟
اگر بخواهم مالکیت تمامی سهام شرکت یا موسسه ای که ثبت می کنم به نام خودم باشد، آیا امکان پذیر است؟
چه مجوزهایی در این لازم است درافت نمایم؟ مجوز رسانه، فعالیت آموزشی یا انتشارات؟
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایین.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)

آرش حق شناس
با سلام.
توجه شما به موارد ذیل جلب می گردد:
1- شما برای یافتن قسمتی از پاسخ های خود باید به یک مشاور ایجاد و توسعه کسب و کار مراجعه نمایید.
2- قالب فعالیت تنها تا جایی ریسک های شما را پوشش می دهد که ماهیت فعالیت برای نهادهای نظارتی آشکار نشود. پس از آشکار شدن، ماهیت فعالیت ملاک مالیات و نظارت های مربوطه خواهد بود.
3- برای ثبت شرکت مسئولیت محدود به حداقل دو شریک و شرکت سهامی خاص حداقل سه شریک ضروری است. شرکت تک شریک خصوصی قابل ثبت نیست.
4- برای آغاز هر فعالیتی به مجوزهای متفاوتی نیاز است. برای فعالیت شما مجوز فعالیت از وزارت ارشاد، حداقل مجوز مورد نیاز است.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مهدی یاهوئی
شراکت مغاذه تجاری
مغا ده ای که با برادر خود شریک هستم .واز پدر به ارث رسیده . بدلیل اختلافات گوناگون چند سالی اجاره دادیم ..امسال برادرم ادعا کرده که در مغاذه می بندم تا به یکی بفروشیم .آقا از لحاظ قانونی میتونه که در مغاذه رو ببنده

هادی تالاری
وکالت مدیرعامل به اعضای هیئت مدیره
سلام
شرکتی ثبت شده و بنده بعنوان مدیرعامل در اسناد ثبت شرکت معرفی شدم. اما به اختلاف برخوردیم و قطع همکاری کردیم اما نام بنده همچنان بعنوان مدیرعامل در اسناد وجود دارد. حالا اعضای هیات مدیره شرکت به جای عزل بنده و تعیین مدیرعامل جدید، موضوع وکالت تام الاختیار به یکی از اعضا را مطرح کردند. آیا با این وکالت مسئولیتهای قانونی بنده رفع می شود و جای نگرانی نیست؟

مریم بحرینی
تسهیلات دانش بنیان
با سلام
در مورد شرکت دانشبنیان سوال داشتم.
تفاوت نوع ۱ و نوع ۲ در استفاده از معافیتها و تسهیلات چگونه است؟