مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!

چگونه میتوانم متصرفین ملک را از آنجا بیرون کنم؟

من یک زمین در شهریار دارم که متاسفانه اشخاصی اون رو تصرف کردند، بهشون اطلاع دادم که بروند، ولی این کار رو نکردند، الان چه کاری میتونم بکنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است که شما نمی توانید شخصاً اقدام به بیرون کردن متصرفین در ملک خود به صورت عدوانی نمایید و می توانید طرح دعوای کیفری رفع تصرف عدوانی و یا دادخواست خلع ید به صورت حقوقی را بر علیه آنان مطرح نمایید و با صدور حکم به نفع شما با پیگیری از طریق اجرای احکام اقدام به بیرون نمودن افراد متصرف نمایید.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سيدمجيد هاشمي

بیمه بیکاری

شخصی با طرح دعوی در اداره کار مبنی بر اخراج از کار و تایید کارفرما مبنی بر عدم نیاز برای او رای بیکاری صادر و پرونده او به اداره بیمه ارجاع تا مقرری بیکاری صادر گردد.حال کارفرما بعد از گذشت 2 ماه کارگر را دعوت بکار کرده و کارگر از ادامه همکاری امتناع نموده .آیا کارفرما میتواندبه اداره کار یا بیمه مراجعه و مقرری بیکاری کارگر را قطع کند.

پروفایل کاربر

حسین برهانی

مطالبه وجه چک از جاعل ضمانت

با سلام و احترام
فردی پشت یک چک را بعنوان ضامن دو مهر از شرکتی را زده است.
مهرها جعلی بودند و آن فرد نیز در شرکت سمتی ندارد. با شکایت دارنده چک، جعل مهر توسط آن فرد در بازپرسی اثبات شده و کیفرخواست صادر شد.
آیا دارنده در دادگاه کیفری جعل میتواند از جاعل (کسی که با ادعای ضمانت مهر جعلی زده) برای مطالبه وجه چک دادخواست حقوقی بدهد؟

پروفایل کاربر

روح‌الله رحیمی

هزینه صدور پروانه ساختمانی

با سلام

بنده ملکی را برای ساخت در اختیار سازنده قرار داده ام که کلیه هزینه های صدور پروانه به عهده سازنده می باشد و همکنون بعد از قرار دادمشارکت با شهر داری به توافق رسیده ام که خسارت مورد مسیر ملک فوق را از مبلغ عوارض ساخت کسر وتهاتر کنم در ضمن زیر بنا طبق مساحت اولیه می‌باشد آیا مبلغ تهاتر شده مورد مسیر باعوارض صدور پروانه باید از طرف سازنده به مالک پرداخت گردد در ضمن در قرار داد به این موضوع اشاره نشده