پروفایل کاربر

محمد احمدی

نحوه شکایت از فروشنده گوشی

سلام وقت بخیر... من یه گوشی شیائومی mi 9t pro خرید کردم و الان دوربینش مشکل داره،طوری که وارد برنامه دوربین میشم اطراف دوربین سریع گرم میکنه و کیفیت دوربین بشدت میاد پایین و به مراتب شارژ هم زود خالی میکنه،دوبار گوشی رو برای بررسی به شرکت خریداری شده ازش فرستادم ولی اونا میگن مشکلی نداره،حالا باید چجوری ازشون شکایت کنم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

علی سیفی

7 سال پیش

با استناد به خیار عیب می توانید پول خود را مسترد نمایید

توجه داشته باشید خیار عیب فوری است و باید بلافاصله از این خیار استفاده نمایید

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حمید رستگار

سهام ثبتی و داخلی تا افزایش سهام

سهام رسمی شرکت در سال 97 ... ت بوده است. برای هزینه های جاری و بستر سازی اولیه شرکت مبالغی که اعضا پرداختند تا افزایش سهام بدهیم بسیار متفاوت هست، فرد جدیدی که امده است برای شغل مدیر عاملی میگوید من فقط سهام ثبت شده رسمی را قبول دارم و بر اساس همان قرار داد میبندم و پاداش من مثلا 20% سود خالص در پایان سال هست. چگونه این فرد را میتوانم قانع کنم که مبلغ پرداختی افراد بیش از مبلغ رسمی هست و سود باید بر اساس پرداختی باشد؟

پروفایل کاربر

محمد روزبه

امکان فروش ساختمان بدون بخشی از عرصه

سلام وقتتون بخیر
ساختمان مسکونی تجاری دارای 5 واحد با 5 سند مالکیت تک برگی دارم. می خواهم کل ساختمان را با تمام اسناد به غیر بفروشم.
اگر با توافق خریدار، بخشی از عرصه که جزو مشاعات می باشد را برای خود نگه دارم وجاهت قانونی و قابلیت ثبت در سند دارد یا خیر؟
در حال حاضر شهرداری به علت قطعات کمتر از 200 متر با تفکیک موافقت نمی کند.

با تشکر

پروفایل کاربر

رحیم رضایی

سرمایه گذار دوم

ملکی به صورت مشارکتی بین صاحب ملک و سازنده میباشد .سازنده از لحاظ مالی دنبال سرمایه گذار دوم هست و من قراردادی میخوام بین سازنده و سرمایه گذار دوم که من می‌باشم ممنون