مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین ملهم

نقش سرمایه‌گذار در بخش مجازی کسب‌وکار

امروزه اکثر کسب‌وکارها در فضای مجازی مانند سایت، اینستاگرام و غیره فعال هستند. اگر فردی در راه‌اندازی یک کسب‌کار خدماتی صرف سرمایه‌گذاری کرده باشد. منافع او در توسعه بخشی از کسب‌وکار که در فضای مجازی انجام شده چگونه است.

به عبارت دیگر اگر پس از یکسال فرد بخواهد از سرمایه‌گذاری انصراف دهد آیا حق و حقوقی از بخش مجازی کسب‌وکار علاوه بر آورده خود دارد؟ و اصولا می‌تواند ادعایی داشته باشد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

منافع حاصل از سرمایه گذاری در زمان قرارداد و پس از خروج از کسب و کار وابسته به قرارداد شما است. در صورتی که سود و منافع حاصل از سرمایه گذاری در قرارداد شما به طور کلی برای فعالیت آن کسب و کار در نظر گرفته شده و فعالیت در فضای مجازی استثنا نشده باشد، شما به نسبتی که در قرارداد معین شده است از منافع حاصل از کلیه فعالیت های کسب و کار بهره مند خواهید شد.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

کوروش سلیمانی

معامله cfd ارز دیجیتال

سلام. وقت بخیر. میخواستم بدونم انجام معاملات cfd ارز دیجیتال که البته تو حوزه ارز دیجیتال با اسم پرپچوال فیوچرز شناخته میشه، تو کارگزاری های خارجی مثل صرافی بایننس قانونی هست؟

پروفایل کاربر

کامران گل بلاخ

وثیقه قرارداد

یک قرارداد سرمایه گذاری حدود ۲۰۰ ملیون به عنوان وثیقه میخواد ماشین میخواهد وثیقه بزاره شرایطش چیه علاوه بر ماشین چک و سفته هم بگیرم

پروفایل کاربر

سید مصطفی حسینی

نوع قرارداد مناسب برای استارت آپ من

با سلام
من همراه با شریکم که نقش سرمایه گذار رو داره یک توافقی کردیم.
یک استارت آپ راه انداختیم در حوزه آی تی. هم سفارش انجام پروژه میگیریم انجام میدیم هم میخواهیم روی پروژه ها و ایده های خودمون کار کنیم.
فقط توافق کردیم به ازای میزان پول و تجهیزاتی که میزاره یک درصدی بین 20 الی 30 درصد به ایشون تعلق بگیره.
منم نقش مدیریت کار و اجرا رو دارم. انجام امور فنی هم با من است. در توافق شفاهی ذکر کردیم سرمایه گذار حق دخالت نداره و صرفا پول میزاره و تمام مدیریت کار بر عهده من است.
شما چه نوع قراردادی رو پیشنهاد میدید؟
قرار داد مشارکت مدنی یا قرارداد سرمایه‌گذاری در ازای سهام؟
با تشکر