پروفایل کاربر

شیما جعفری

7 سال پیش

وکالت نامه

با سلام من ماشین از فردی خریداری کرده ام که به خارج از کشور رفته و وکالت فروش به پدر خود داده اند آیا من میتوانم از پدر ایشان وکالت بگیرم و در صورت فوت وکیل و موکل چه عواقبی برای من داره ؟ ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

7 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنانچه مالک خودرو به شخص دیگری وکالت فروش (تام) داده باشد وکیل می تواند اقدام به فروش و تنظیم سند رسمی نقل و انتقال نماید و یا در صورت حق توکیل به غیر می تواند وکالت را به دیگر اشخاس انتقال دهد. لیکن وکالت نامه با فوت هر یک از طرفین وکالت از بین می رود و اعتبار ندارد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علا آذر

2 ماه پیش

فروش خودرو

من ماشینمو طی یه قولنامه به یه نفر فروختم ۹۳ درصد پول رو هم گرفتم
قراره پس فردا بریم محضر من بهش وکالت فروش بدم
۱۷۰ میلیون از پول مونده
آیا می‌تونم بهش ماشینو بدم ببره یا کار درستی نیست؟‌ صبر کنم همه پولو بده

پروفایل کاربر

حمید جهان

3 سال پیش

اعتبار امضا و مهر شرکت

باسلام چهار سال قبل قرارداد فروش سنگ با شرکتی منعقد کردم یعنی من فروشنده به شرکت بودم که نتوانست پیش پرداخت بده و بلاتکلیف موندم ازطرفی شرکت به نمایندگی شخص ثالث بامن قرارداد بسته و خبری از امضا صاحبان امضا و مهرشرکت در قرارداد نیست . آیا این قرارداد اعتبار حقوقی و قابلیت پیگیری در مراجع قضایی دارد یاخیر ؟

پروفایل کاربر

مرتضی شمس آبادی

2 ماه پیش

اعتبار وثیقه پروانه وکالت

سلام. وقت بخیر. یکی از وکلای ما از ارائه پروانه وکالت خود خودداری می کند و ابراز نگرانی دارد که «پروانه وکالت را می توانید به عنوان وثیقه استفاده کنید و خیلی هم اعتبار دارد اگر به عنوان وثیقه استفاده شود» در حالی که ادارات مالیات و کار، ضمن قراردادهای کاری با وکلا، مدارک شناسایی از جمله تصویر پروانه وکالت وکیل را از ما می خواهد. می خواستم ببینم آیا واقعا می شود پروانه وکالت یا هر پروانه و جواز کسب دیگری را به عنوان وثیقه استفاده کرد؟ و اگر طرف مقابل بخواهد این وثیقه را به نفع خود ضبط کند، دقیقا به چه صورت این پروانه/جوازها تبدیل به پول می شوند برای او؟!